Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıyetten takip koduda almak istiyorum nasıl alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jour

Arkadaşlar şuanda baktımhttp://m.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

Fiyat 12 dolar almak istiyorum ama takipli almak istyoeum siprişi nasıl vericem yardımcı olur musunuz birde aynı siteden buna uygun case istiyorum yardımcı olur musunuz ?

Hocam gönderi kodlu alırsan bildiğim kadarıyla 1 ile 2 dolar arası kod hizmet bedeli alıyor. Bende üründen aldım. Elime daha geçmedi. Gönderi kodsuz aldım. Beklemedeyim şu anda yanlız fiyat çok ama çok iyi. En uygunu ülkemizde 60 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tektonik1907

quote:

Orijinalden alıntı: Jour

Arkadaşlar şuanda baktımhttp://m.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

Fiyat 12 dolar almak istiyorum ama takipli almak istyoeum siprişi nasıl vericem yardımcı olur musunuz birde aynı siteden buna uygun case istiyorum yardımcı olur musunuz ?

Hocam gönderi kodlu alırsan bildiğim kadarıyla 1 ile 2 dolar arası kod hizmet bedeli alıyor. Bende üründen aldım. Elime daha geçmedi. Gönderi kodsuz aldım. Beklemedeyim şu anda yanlız fiyat çok ama çok iyi. En uygunu ülkemizde 60 TL.

Ürünün siğarişini demin verdim takip kodu ile birlikte 35 tl ye denk geldi bence çok iyi bir fırsattı umarım en kısa sürede elime geçer

• Power banki alsak nasil sarj edicez kutu icerigi galiba cihaz ve kablo elimizdede yuksek mah sarj cihazi yok nasil olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Power banki alsak nasil sarj edicez kutu icerigi galiba cihaz ve kablo elimizdede yuksek mah sarj cihazi yok nasil olacak

Alacaksınız. Yoksa şarj uzun zaman alır.

• Arkadaşlar ben de xiaomi 1000 powerbank ve usb li xiaomi lamba aldım.ben ailemin bulunduğum şehirdeki üniversitede okuyorum.ailem teknolojik alet alışverişlerimden hoşlanmadıkları için fakültenin adresini yazdım.sizce sorun olur mu? Takipli olacak şekilde aldım da Türkiye de dağıtımı yapacak kargo sorun çıkar mı? (aliexpress alışverişimde ptt dağıtıyordu)fakülteme ara ara kargo arabaları geliyor da sorun olur mu? Fakültede bana teslim edebilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Power banki alsak nasil sarj edicez kutu icerigi galiba cihaz ve kablo elimizdede yuksek mah sarj cihazi yok nasil olacak

Link var mi

• takipli aldığın icin sorun çıkmaz

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Siz kac mah sarj aleti kullaniyorsunuz tam sarj olmasi ne kadar suruyor

• Dün (cumartesi) gece verdiğim siparişim gemiye yuklenmiş baya hızlılar heyecanla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Link var mi

Su an indirimde 2 çıkışlı. Oldukça kaliteli bir urun.

Fiyati 7,45 dolar. Çok gelirsede tekli olarak şunu alabilirsiniz.

100% Nillkin 5V 2A Top Speed Charger AC 2A EU Europe Standard USB Plug Power Wall Charger

• quote:

Siz kac mah sarj aleti kullaniyorsunuz tam sarj olmasi ne kadar suruyor

Şu an elimde yok. Bendekini sattım. Dun akşam bende yenisini sipariş verdim. Gelsin bakarım. Bende ki şarj cihazı 2.4A çıkış veriyor. Kablomda çok kaliteli. Açıkçası satmadan önce de hic bakmadım ne surede şarj olduğuna. Gece bıraktım, sabah tam sarj olarak aldım. Bende ki sarj aleti bu. Muhteşem bir alet. Tabi ben bu fiyati vermedim.
    [Qualcomm Official Certified]Tronsmart TS-WC3PC 3 Ports Quick Charge 2.0 VoltIQ Wall Charger

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Tskr ederim

• 10 gün önce banggood uygulamasından xiaomi 10000 mah powerbank sipariş verdim. takip kodunu yazınca aşağıda paylaştığım görüntü çıkıyor.

alıcı ve gönderen kısmının boş olması normal midir?

• mütevazi granada M kullanıcısına yanıt
    Sonradan ekleniyor diger bilgiler sorun yok yani siparisinde

• 10 tane aldım daha da alacağım satacak yeri de bulurum artık diye düşünüyorum.
    Xmas06 koduna %6 indirim veriyor puanlar da var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyjoy -- 23 Kasım 2015; 21:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyjoy

10 tane aldım daha da alacağım satacak yeri de bulurum artık diye düşünüyorum.

Puanlarla o kupon birleşiyor mu ki?
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    ben puanların yeni puanların gelmesini bekliyorum. bence birleşir yarın diğer puanlar gelince bakacağız artık.
  • banggood uygulamadan sipariş verdim ama
    takip numaralı nerden veriliyor bulamadım ?
    Nasıl iptal ediliyor. ? (paypal -kredi kartı ile almıştım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyjoy

10 tane aldım daha da alacağım satacak yeri de bulurum artık diye düşünüyorum.

Gümrükten geçmez 10 tanesi

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.