Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

Fiyatı 12.59$ olmuş

dh ölücü olarak 1-2 ay önce puan dağıtırken 10-15 hesap açmıştım. bana herşey indirimli
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

Fiyatı 12.59$ olmuş

dh ölücü olarak 1-2 ay önce puan dağıtırken 10-15 hesap açmıştım. bana herşey indirimli

Aslında bende 4-5 hesap açmıştım ama uğraşasım gelmedi 1-2 dolar oynasın satarsam ordan yırtarım

• 1 tanede b verdim bekleyip gorecegiz

• nasıl bu kadar yavaş işleyebiliyor anlamıyorum,23 ünde aldım ürün İsveçe yeni ulaşmış canlı yardım ile görüştüm o kadar hızlı cevap veriyorki akıllara zarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

nasıl bu kadar yavaş işleyebiliyor anlamıyorum,23 ünde aldım ürün İsveçe yeni ulaşmış canlı yardım ile görüştüm o kadar hızlı cevap veriyorki akıllara zarar.

İsveçten çıktıktan 3-4 gün sonra İstanbul'da oluyor.

• Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Şuanda torba açıldı durumu var hocam,ürün ülkeden çıkmadan önce de oluyor mu bu?yoksa sadece bir ülkeye yeni girdiği o ülkede zaman mı oluyor?
  • 15.99 olmuş fiyatı

• quote:

nasıl bu kadar yavaş işleyebiliyor anlamıyorum,23 ünde aldım ürün İsveçe yeni ulaşmış canlı yardım ile görüştüm o kadar hızlı cevap veriyorki akıllara zarar.

Bende 23 ekimde vermiştim hiç ilerleme yok..takip no da
    not found yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 4 Kasım 2015; 17:39:46 >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    17 trackte çıkmıyor hocam buradan bakmayı deneyin.

pttye de bakın görünüyorsa isveçten türkiyeye yola çıkıyor demektir.
    ek olarak aftership uygulamasını indirin akıllı telefonunuza takip numarasını girin oradan da kontrol ediliyor.Ancak bilgi neredeyse yok.

• quote:

17 trackte çıkmıyor hocam buradan bakmayı deneyin.
    http://www.postnord.se/en/tools/track/Pages/track-and-trace.aspx

pttye de bakın görünüyorsa isveçten türkiyeye yola çıkıyor demektir.
    ek olarak aftership uygulamasını indirin akıllı telefonunuza takip numarasını girin oradan da kontrol ediliyor.Ancak bilgi neredeyse yok.

Eyvallah hocam...Özellikle program güzelmiş. ..
    Siparişimde 31 ekimde güncellenmiş uçakla ayrıldı yazıyor

• Çok artmamış mı fiyatı ? TL bazında düşününce, 2-3 hafta önceyle arada 10 liradan fazla oynuyor da. Düşme ihtimali var mı sizce beyler ?
  • Bugün teslim aldım ürünü ptt şubesinden.gayet sağlam bir ürün ve 15 günde geldi takipli olarak

• 11 Eylülde Banggood' dan sipariş verdim. 5 Ekimde İstanbul PTT ye geldi. 4 Kasımda Bursa PTT kargo ile teslim aldım. Takipli almıştım. Nerdeyse 2 ay sürdü elime ulaşması.
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    bizimki de benzer olacak sanırım hocam,23ünde aldım ürünü daha isveçe yeni ulaşmış giriş işleminde.işin komik yanı yine banggoodtan öylesine 0.03$a bileklik almıştım takipsiz vs ve bileklik tam 14 gün sonra kapıma geldi.Bunda isveç aktarmalı geliyor evet ancak bu kadar mı ağır işler bir sistem.
  • GodisCoking kullanıcısına yanıt
    Ben 1 ayda gelir diyordum 2 ay sürdü. Öyle çok ihtiyacım olmadığı için burdan sipariş verdim. Yoksa 20 TL kâr için 2 ay beklenmez.
  • Takipli olarak Banggood dan 20 Ekimde aldım bugün teslim edildi.
  • Arkadaşlar powerbank ı apple ın şarj aletiyle şarj edebilir miyiz?.Usb den çok uzun sürecek gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emracr

Arkadaşlar powerbank ı apple ın şarj aletiyle şarj edebilir miyiz?.Usb den çok uzun sürecek gibi geldi.

2amperlik usb adaptör hızlı şarj yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: emracr

Arkadaşlar powerbank ı apple ın şarj aletiyle şarj edebilir miyiz?.Usb den çok uzun sürecek gibi geldi.

Ben kullandım yaklaşık 10 saatte full yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.