Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2015-10-26 14:21 Direct Link, PostNord Receiving HUB Försändelsen inlämnad
    diye bir şey çıkıyor.Durum nedir anlamadım?
  • Zeevac kullanıcısına yanıt
    Ürün İsveç'ten çıktığında ptt de görünecek. Beklemede kalın. İsveç'ten çıkınca yaklaşık 3-4 gün sonra İstanbul'a geliyor. Ortalama 20 günde ulaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş dün gümrüğe sevk edilmiş, bugün baktım hareket yok hala.

• soBiit S kullanıcısına yanıt
    Gümrükte yoğunluk var sanırım. Bekletiyorlar bu aralar.
  • soBiit S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sayende takip edebildim. Bende umudu kesmeye başlamıştım. Sipariş vereli 20 gün oldu hala hareket yoktu 17track'ta iş yokmuş. Siparişim gümrükteymüş. Yakında gelir sanırım.
  • Aynen öyle, yarında 29 Ekim memurlar izinli, seçimden sonraya kaldı. @Mkardes1903

• 10400 mahlik olani Istanbula getirip satan bir elemandan elden aldim. Usdnin yuksek oldugu donemlerdi. Silikon kilifla beraber 60.tl ye aldim banggood dan dan 5tl daha ucuza geliyordu elden aldim. Kesinlikle kaliteli urunleri var xiaomi nin. Oneririm hic tereddutsuz. Yalniz cakmasi da cok var dikkat edin. Ben 10400 mah likla 2 kere Note2 2 kere S4 u tam dolduruyorum ve çıkışı 2A olduğu için hizli dolduruyor. Orjinal urunlerini kaçırmayın

• 2 tane almistim 1 ekimde aldım 20gunde geldi urunler orjinal sorusu olan varsa sorabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

2 tane almistim 1 ekimde aldım 20gunde geldi urunler orjinal sorusu olan varsa sorabilir

Takipli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

2 tane almistim 1 ekimde aldım 20gunde geldi urunler orjinal sorusu olan varsa sorabilir

Takipli mi

Takipli aldim hocam

• hala yeni üyelikte mobilde yüzde 10 indirim yapıyor mu banggood?
  • 10400 lük olanı takipli 13.7 dolara almıştım 36 tl ye falan gelmişti sanırım dolar 2,65 di o zaman
    10000 lik siparişi verdim şimdide takipli puanda kullandım 13,54 dolara geldi 40,26 TL ye denk geldi
    bakalım ne zaman gelecek :)
  • 8 ekimde takipli olarak siparişi verdim. Bugün elime ulaştı. Takiplide olsa imza karşılığı teslim edilmiyor bilginiz olsun.

Ürüne gelince gayet hoşuma gitti. Sağlam ve güven veren yapısı var. Küçük, zarif ve hafif hoşuma gitti. Şimdi şarjda henüz kullanmadım
  • 24.09.2015 tarihinde aldığım ürün hala elime geçmedi. 2 gün önce mesaj attım. Bana takip numarası verdiler ancak ben takipli almamıştım ve doğal olarak takip numarası çalışmıyor. Belki de ben çalıştıramadım( Takip numarası UF ile başlıyor UF yi sorgulatabileceğimiz bildiğiniz bir site varsa mesaj atarsanız sevinirim.) Ürün gümrükte takılırsa haberim olabilir mi acaba veya bir yerlerden öğrenebilir miyim?

Edit: Arkadaşlar kargoyu PTT kayıtsız eşyalar bölümünde buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wratch -- 31 Ekim 2015; 16:33:34 >
  • Beyler bu cihaz telefonu şarj ederken ısınan var mı? Yeni mi dikkat ettim bilmiyorum ama hem cihaz hem telefon ısısı baya artıyo şarj süresinde.
  • 24ünde takipli aldım pttye halen düşmedi,takip ettirince banggood uzerinden: FLYTEXPRESS-CN,Processed Through Sort Facility durumu oluşmuş 3 gün önce.Çinden önce İsveçe gidip oradan mı bize yollanıyor?
    Benzer tarihte alıp farklı durum yaşayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

24ünde takipli aldım pttye halen düşmedi,takip ettirince banggood uzerinden: FLYTEXPRESS-CN,Processed Through Sort Facility durumu oluşmuş 3 gün önce.Çinden önce İsveçe gidip oradan mı bize yollanıyor?
    Benzer tarihte alıp farklı durum yaşayan var mı?

Önceki yazılanları okursanız cevabı var.
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    İsveçten yola çıktığında pttde görüneceğini biliyorum konuyu takip halindeyim,niyetim benzer tarihte alan ve farklı durumda olan varmı görmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 10 nda banggood'dan verdiğim sipariş sabah elime ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celo06 -- 31 Ekim 2015; 16:54:59 >
  • Benimde sipariş bu sabah elime ulaştı. Yüzeyi alüminyum olduğu için aliexpressten 0,75 dolara silikon kılıf siparişi verdim.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.