Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılbaşında ya da blacfridayde felan daha fazla indirim olma ihtimali var mı arkadaşlar bu üründe yada 16.000 mah olanında
  • 2a (2 amper)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

2a nedir bir çeşit kablo mu anlayamadım da

usb adaptör demek

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Banggoodan aldim 25gunde geldi, gayet kaliteli duruyor hizlida sarj ediyorda bu alet sarj opmiyor yahu, sabah ise giderken birakiyorum 2 dis dolmuyor aksama kadar. Htc nin sarj aletiyle sarj ediyorum ondan midir nedir anlamadim?

Powerbankin full sarj olma surelerini paylasirsaniz karsilastirma firsatimiz olur.

25 günde takipli mi geldi?

• evet. mersine.
  • Takip numarası siparis verildikten hemen sonra gelmiyor mu? Mail adresine bi order no geldi o degil o zaman anladigim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: oerdemir55

Takip numarası siparis verildikten hemen sonra gelmiyor mu? Mail adresine bi order no geldi o degil o zaman anladigim kadarıyla

Evet o mail sipariş numarası, ürün kargoya verildikten sonrada takip numarası veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soBiit -- 18 Ekim 2015; 16:48:54 >
  • Tesekkur ederim

• Xiaomi powerbank kılıf $1.05 uygun gibi
    m.aliexpress.com
    Online Shop Power Bank New Soft Silicone multicolor Protective Back Cover Case Skin for Xiaomi 10000mah | Aliexpress Mobile
    http://m.aliexpress.com/item/32398211379.html

• Eylülün 16sında verdiğim sipariş hala gelmedi takipsiz söylemiştim yanlışlıkla çok mu gecikti yoksa normalmidir bu durum 26-27 güne geliyor genelde kargolar ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Eylülün 16sında verdiğim sipariş hala gelmedi takipsiz söylemiştim yanlışlıkla çok mu gecikti yoksa normalmidir bu durum 26-27 güne geliyor genelde kargolar ama

1 ekimde verdiğim sipariş dün elime ulaştı.

Edit : Banggood sitesi, takipli ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 21 Ekim 2015; 12:44:49 >
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    postacı imza karşılığımı teslim etti ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

postacı imza karşılığımı teslim etti ürünü?

O sırada evde olmadığım için bir yakınım teslim aldı. Net birşey diyemeyeceğim ama muhtemelen imza karşılığındadır.
  • 28 Eylül'de sipariş ettiğim 2 ürün bugün elime ulaştı. Hayırlısı bakalım.
  • Rhaegar kullanıcısına yanıt
    Benim 14 eylülde takİpli aldigim 3 adet daha dün gelmiş evde yoktu hala postanede yarın alicam

• Sipariş vereceğim ama takip nosunu hangi aşamada alıyorum ? nasıl yani ?
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    siparişi verdikten sonra fiyat ekranı felan geliyor paypal ile mi yoksa kredi kartı ile mi ödüyeceksin felan diye işte orda tracking number diye bir seçenek var onu seçiyorsun 1.30 dolar ekliyor ücret olarak ardından ödemyi yapıyorsun tracking number yanlış bilmiyorsam email olarak geliyor ardındanj hergün nerde nerde diye bakıp duruyorsun :) (en azından ben hergün izliyorum :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 21 Ekim 2015; 19:45:22 >
  • Soruma kibarca yanıt aldığım için teşekkür ederim çok

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.