Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boş mezar avcısı

Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank aldım bangood dan 2 tane geldi biraz uzun sürdü gümrüğe gitti geldi ama aldık sonuçta
    şirketdekilere gösterdim ürünün aynısını n 11 den 35 45 tl gibi rakamlara spariş ettiler
    resmen dumur ettiler beni acaba ordaki ürünler çakma felanmı nedir bilemedim
    gelen ürün çok güzel orjinal ve kaliteli belli
    bizim esnaftan ne çıkacak merak ediyorum

Kesinlikle sahte ürünler.

Banggood orijinal ürün satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19Eylülde sipariş verdiğim 5000mah'lik powerbankim pazartesi istanbula bugün denizliye elime ulaştı.Bu cihaz kapanmıyor mu kapanıyosa nasıl?
  • Kabloyu cıkardıktan sonra kendi kendine kapanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi hastası bir ben miyim adamların her ürününe hayran kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Takipsiz almayın eğer sabit bir dükkanınız vs. yoksa. Takipsizlerde postacı kapıya atıp gider,zile bile basmaz. Dilenci,satıcı vs. alır gider ruhunuz duymaz. Ayrıca ptt de artık taşeron dağıtıcılar çalışıyor kadrolu olmayan. Onlarda da artniyetli,takipsizleri çalan kişiler oluyor.(Bunu ptt de başdağıtıcı olan kardeşim söyledi...) Gelmişti-gelecekti diye aylarca kaygı duymaktansa 1.5 dolar ödeyin kafanız rahat olsun. Refund sıkıntılı bir iş. Genelde uğraştırıyorlar 3-5 doların üzerindeki ürünlerde. Ayrıca paypal da bir kaç refund işleminizden sonra profil puanınızı düşürüp refundlarınızı zorlaştırıyor ya da hiç refund yapmayabiliyor...

Hocam haklısınız 3 defa paypaldan iade almak zorunda kaldım dün paypal e-mail attı bana diyorki özet olarak böyle para iadesi almaya devam edersen kısıtlamaya gideceğiz hatta hesabını kapatacağız maili attılar fakat ben bu iadeleri zorunlu olarak almak zorunda kaldım.:(Takipli almak her zaman iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mach2

19Eylülde sipariş verdiğim 5000mah'lik powerbankim pazartesi istanbula bugün denizliye elime ulaştı.Bu cihaz kapanmıyor mu kapanıyosa nasıl?

takiplimi almıştınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

xiaomi hastası bir ben miyim adamların her ürününe hayran kalıyorum.

yalnız değilsin kaliteli bir marka xiaomi

• quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

yani xperia z2 bataryası 3.8v yazıyor bunun içinde 9000 mah diyebilir miyiz?

http://www.static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2014/03/Xperia-Z2-disassembly-guide_12.jpg

Diyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boş mezar avcısı

Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank aldım bangood dan 2 tane geldi biraz uzun sürdü gümrüğe gitti geldi ama aldık sonuçta
    şirketdekilere gösterdim ürünün aynısını n 11 den 35 45 tl gibi rakamlara spariş ettiler
    resmen dumur ettiler beni acaba ordaki ürünler çakma felanmı nedir bilemedim
    gelen ürün çok güzel orjinal ve kaliteli belli
    bizim esnaftan ne çıkacak merak ediyorum

n11dekiler o fiyata kesinlikle çakma takiplimi aldınız ve kaç günde geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

ürünün orjinal olduğu kesin mi gençler bende bir tane alayım diyorum

kesin

• Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Hayır yani telefonun bataryasının şarj olmak için çektiği volt arttıkça mah miktarı azalıyor bunu kesin söyleyebilir miyiz :) hocam
  • Ben 2 tane sipariş ettim Powerbank takip kodu verildi ancak takip edemiyorum banggood dan sipariş verilen ürünler hangi siteden takip ediliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: mach2

19Eylülde sipariş verdiğim 5000mah'lik powerbankim pazartesi istanbula bugün denizliye elime ulaştı.Bu cihaz kapanmıyor mu kapanıyosa nasıl?

takiplimi almıştınız

Evet

• hafta içi bende bir tane alacağım bu üründen eğer fiyatında bir değişiklik olmaz ise
  • boş mezar avcısı B kullanıcısına yanıt
    orjinal ürünlerin kutusunda hologramlı çıkarma var üzerini kazı 20 haneli numara çıkıyor.

o numarayı şu adresten kontrol ettir, orjinal değil mi anlarsın.

ayrıca sitede o numaranın kaç kere kontrol edildiğini bile yazıyor.

3 kağıt olmasına imkan yok yani.

http://www.mi.com/verify/
  • Arkadaşlar banggood'taki satıcı takipli kargoları sweden post ile gönderiyor. Kargo biraz yavaş ve takip bilgilerini geç güncelliyor. 17track'ta göremezseniz
    Direct Link
    Home - Global deliveries - Direct Link
    http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php
    burdan deneyin.

Aliexpress'te pahalı, olurda alırsanız,http://global.cainiao.com/ buradan takip edebilirsiniz.

• Banggoodan aldim 25gunde geldi, gayet kaliteli duruyor hizlida sarj ediyorda bu alet sarj opmiyor yahu, sabah ise giderken birakiyorum 2 dis dolmuyor aksama kadar. Htc nin sarj aletiyle sarj ediyorum ondan midir nedir anlamadim?

Powerbankin full sarj olma surelerini paylasirsaniz karsilastirma firsatimiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Banggoodan aldim 25gunde geldi, gayet kaliteli duruyor hizlida sarj ediyorda bu alet sarj opmiyor yahu, sabah ise giderken birakiyorum 2 dis dolmuyor aksama kadar. Htc nin sarj aletiyle sarj ediyorum ondan midir nedir anlamadim?

Powerbankin full sarj olma surelerini paylasirsaniz karsilastirma firsatimiz olur.

Yaklaşık süreler

1.A ile 10 saat
    2.A ile 5,5 saat

• kronik kullanıcısına yanıt
    şarj olma süresi baya uzun malesef...

sizin adaptörün çıkış voltajı düşüktür.

5v 2a ile 1.5 dişten fulledim bende 6 saat falan sürdü. tamamen boş olsa rahat 8'i bulur.
  • 2a nedir bir çeşit kablo mu anlayamadım da
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.