Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gelen her ürün gümrüğe uğruyor takılmadan gelir merak etme.

ben 3 tane aldım sorunsuz geldi sendeki gibi yazıyordu bende de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Banggood sitesinden yeni model xiaomi 10000 mah powerbank sipariş ettim. Fiyat 11.89 $ + 1.60 $ takip kodu - 1.19$ mobil ödeme indirim kuponuyla 12.30$ a geldi. (38 tl civarı)

İlgilenenlerin bilgisine...

mobil ödeme indirim kuponu kişiye özel mi?

yoksa bu mu?
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 8 Ekim 2015; 10:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşlar yeni ürün ile eski ürün arasında sadece en olarak mı fark var ? Ağırlık farkı nedir peki ? Bir de hepsiburada da yeni versiyon eski versiyondan neden 5 tl daha ucuz ? Biri bana bunun mantığını anlatsın

Daha önce de yazmıştım yine yazayım. Eski üründe LG piller var ve daha pahalı. Yeni üründeki Sanyo pillerden daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama LG nedense daha pahalı...
  • Evet banggood daki o meşhur şahıstan aldım.
  • İlk mobil uygulama alışverişi olunca 3 adedi takip numaralı 30,40 dolar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 8 Ekim 2015; 16:19:20 >
  • Arkadaşlar ürünü aldım. İlk kullanımda ve daha sonrasında nelere dikkat etmeli daha uzun süreli bir kullanım için. Gelir gelmez teli sokup aletten şarj etmeli miyim yoksa ilk olarak aletin kendini mi şarj etmeli ? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerbanki bununla şarj edebilir miyim?
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    5v 2A. Tabiki sarj edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

5v 2A. Tabiki sarj edebilirsiniz.

Teşekkürler :)
  • Arkadaşlar Banggood'tan ilk defa alış veriş yaptım. Takipli olarak dün satın aldım ama bugün hesabımdan gönderi takibe bakınca takipsiz kargo olarak görünüyor. Takip için ücrette ödemiştim halbuki. Acaba takibin gerçekleştirilebildiği tarihte mi takipli yazacak yoksa benimki takipsiz mi olmuş tam çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar Banggood'tan ilk defa alış veriş yaptım. Takipli olarak dün satın aldım ama bugün hesabımdan gönderi takibe bakınca takipsiz kargo olarak görünüyor. Takip için ücrette ödemiştim halbuki. Acaba takibin gerçekleştirilebildiği tarihte mi takipli yazacak yoksa benimki takipsiz mi olmuş tam çözemedim.

Ürün kargoya verilidiğinde takip kodun eklenecek merak etme.

• 10 saatten fazla şarjda tuttum ama hala 2 ışık yanıyor sebebi ne olabilir?
  • Ben aldım 25 günde geldi, sitesinden kontrol ettim orjinal, kaliteli, ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • Arkadaşlar bu 10bin diye aldığınız ince olan versiyon gerçekte 6250 Mah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemin -- 11 Ekim 2015; 18:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin

Arkadaşlar bu 10bin diye aldığınız ince olan versiyon gerçekte 6250 Mah.

http://forum.donanimhaber.com/m_109801030/tm.htm

• 10400 olan da var bende kesinlikle bu ürünler 10 bin değil, en fazla 6000-7000, linki okumuştum sadece alan arkadaşlar 10bin beklentisine girmesin diye belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aemin

10400 olan da var bende kesinlikle bu ürünler 10 bin değil, en fazla 6000-7000, linki okumuştum sadece alan arkadaşlar 10bin beklentisine girmesin diye belirtmek istedim.

Demek istiyor ki 3.6V çekersen 10000 mah gider. 5.1V çekersen 6250 mah gider. Araba yakıtı gibi düşün.
  • Orasını anladım dostum bilgi için teşekkürler, bende 3 modeli de var hepsinden de memnunum yalnız dediğim gibi kullanımda o performansı vermiyor rakamlarla gerçekler her zaman birbirini tutmuyor, arkadaşıma hediye ettiğim semersten aldığım ürün iphone 5'ini 4.5 kere dolduruyor 10400 olan, ki iphone 5 1440 Mah, bu arada yeni alacak olan arkadaşlara kılıf almalarını tavsiye ederim zira öbür türlü şarj ettiğiniz telefonu çizebilir powerbank.

• Arkadaşlar indirimdeyken aldığım Xiaomi ZMI 10000 mah modeli geldi. Powerbank a aşık oldum desem yeridir İncecik gerçekten ve gerçek kapasitesi 6600 mah. Malzeme inanılmaz kaliteli. İçerisindeki pil çok uzun ömürlü diğer modellere göre. Üreticisi iphone pillerini üreten ATL firması. İndirimdeyken kaçırmayın derim,fiyatını fazlasıyla hakediyor

http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_230537.html

• Takiplidi hocam.Bir de deneyimli olan arkadaşlar bu ürünle birlikte bir ürün daha sipariş vermiştim.O daha gelmedi.Acaba dispute mu açsam.Ptt Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) diyor en son 6 sında işlem yapılmış ürünü geri mi yolladılar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.