Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurakMolla

Eyvallah hocam, 3 tane sipariş geçtim. Bizimkilerde de sıkıntı olmaz inşallah.

Sıkıntı olmaz hocam ben de çok tereddüt ettim ama 5 tanede sorun olmadıysa 3 tanede hiç olmaz. Fazla alınca indirim ve kargo olarak avantajlı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    malesef telden verdim siparişi ve yanlışlıkla takipsiz aldım.
  • ee takipsizlere gelmiyor mu yani
    nasıl iş bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

ee takipsizlere gelmiyor mu yani
    nasıl iş bu..

Takipsizlere de geliyor tabiki. Ama ürünün yolda kaybolma ihtimali yükseliyor takipsiz olunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

Eylül'ün 15'inde sipariş verdim.Fakat siteteden sorguladığımda sweden post service error diyor.RE ile başlayıp SE ile bitiyor takip numarası var mı aynı durumda olan veya kargoda mı sorun var ?Bilen birinden cevap bekliyorum.Bu arada aynı gün verdiğim başka ürün malaysia ile ve onda takip numarası çalışıyor.

Aynı durum herkeste var merak etmeyin çin kurtuluş günü mü ne bide o girdi araya tatil vardı sanırım kontrıolleri bi çok yerden yapabilirsiniz bunları deneyim
    www.17track.net
    ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
    http://www.17track.net
    http://www1.ptt.gov.tr

• Arkadaşlar yeni ürün ile eski ürün arasında sadece en olarak mı fark var ? Ağırlık farkı nedir peki ? Bir de hepsiburada da yeni versiyon eski versiyondan neden 5 tl daha ucuz ? Biri bana bunun mantığını anlatsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki postacıya zimmetlenmiş bugün getirir heralde...
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Hem ağırlık olarak hem de boyut olarak elle hissedilir bir fark olduğu söyleniyor.Henüz ürün elime ulaşmadı ama inceleme videoları vs. bakabilirsiniz.Bir de arada çok az mah bir fark var yenisini almak hem portatif açıdan hem de yeni ürün olması açısından daha cazip.
  • JustCrew J kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ilgilendiğin için ama yabancı siteden alanların bir kısmı pişman kapasite konusunda.
  • 12 eylül de postaya verilen 3 adet powerbank 4 ekimde elime ulaştı. Gümrük falan problem çıkarmadı duyurulur. Bu arada üç ürün alınca az da olsa indirim yapıldı. Dün bir tane daha sipariş verdim. Adam resmen rekora koşuyo, 58.000 tane powerbank satmış :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

12 eylül de postaya verilen 3 adet powerbank 4 ekimde elime ulaştı. Gümrük falan problem çıkarmadı duyurulur. Bu arada üç ürün alınca az da olsa indirim yapıldı. Dün bir tane daha sipariş verdim. Adam resmen rekora koşuyo, 58.000 tane powerbank satmış :)))

banggood dimi..
  • Az önce kargoların durumu görünür oldu.
  • Bende banggoodtan 12$ a aldim yaklasik 2 ay once verdim siparisi ve takipsiz almak gibi bi hata yaptim 1 aydan fazla oldu urun gelmedi ve banggooda mail attim paranizi iade edelim dediler, dedim tekrar takipli olarak gonderirseniz daha iyi olur benim icin. 21 eylulde kargoya verdiler ve bugun elime ulasti. Bu yuzden takipsiz almak cok sıkıntı arkadaslar

• benim ürünler bugün geldi 3 adet, 20 gün sürdü gelmesi. 3 adet olmasına rağmen gümrükte sıkıntı çıkmadı.

takip numarasız ürün almayın.
  • Selam arkadaşlar ürün tam türkiyeye giriş yaptı bugün alıcam derken sorguladığımda gelen görüntü bu

acaba kargoyamı takıldı 2 adet almıştım zaten fiyatıda $26.38 lık bişi nasıl gümrüğe gönderilir ?

bilen birisi cevaplasın lütfen
    gümrüğemi gidicem şimdi ben yani
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu ürünlerin Mah olarak değerleri satış stratejisi olarak tam değerleri vermiyor.Pil değerlerini yazıyorlar fakat belli bir enerji kaybı ile telefonu şarj ediyor.Bunda şarj aleti,pil ömrü vs da etkili.Ama aldık 1-2 yıl götürse dahi kan emici Türk satıcılardan almaktan iyidir.

• Hocam o sayfaya nasıl ulaştınız?Ben 19unda aldım isveçe gitti hala ses yok kargodan
  • mach2 kullanıcısına yanıt
    http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

adresine gir takip kodunu yaz

benim derdime yokmu cevap ?
  • Ürün bugün elime ulaştı ayın 15inde sipariş vermiştim ama kılıf şart yoksa kesin çizilir.Alanlar kılıf da sipariş versin bence şimdi bir de onun için bekliyeceğim kargo neyse 22 günde elime geçmiş oldu.Bekleyen arkadaşlara sabır dileyip konudan ayrılıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

Ürün bugün elime ulaştı ayın 15inde sipariş vermiştim ama kılıf şart yoksa kesin çizilir.Alanlar kılıf da sipariş versin bence şimdi bir de onun için bekliyeceğim kargo neyse 22 günde elime geçmiş oldu.Bekleyen arkadaşlara sabır dileyip konudan ayrılıyorum :)

Takipli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.