Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banggood sitesinden yeni model xiaomi 10000 mah powerbank sipariş ettim. Fiyat 11.89 $ + 1.60 $ takip kodu - 1.19$ mobil ödeme indirim kuponuyla 12.30$ a geldi. (38 tl civarı)

İlgilenenlerin bilgisine...
  • live chat e giremiyorum tatilde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Banggood sitesinden yeni model xiaomi 10000 mah powerbank sipariş ettim. Fiyat 11.89 $ + 1.60 $ takip kodu - 1.19$ mobil ödeme indirim kuponuyla 12.30$ a geldi. (38 tl civarı)

İlgilenenlerin bilgisine...

1.19$ mobil ödeme indirim kuponu...
    var mı..
  • 19unda aldım 25inde kargoya verildi 28inde isveçte işleme alındı 28inden beri transit diyor haftaya giriş yapar galiba türkiyeye
  • 3 adet alırsam gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun olur mu? 11.26$'a geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakMolla

3 adet alırsam gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun olur mu? 11.26$'a geliyor.

Takılma ihtimali olabiliyo banada gelecek 25 gün oldu acil ihtiyacoı olan varsa 90 tl
  • ne kadar düşüncelisiniz 90 tl imiş
  • Orijinalden alıntı: bilalcan94

ne kadar düşüncelisiniz 90 tl imiş

Düşünceli yim istersen 25 tl ye sahteside var onu tederaik etmek çok kolay piyasada dolu eğer orjinal ürünler istiyosanız paraya kıymalısınız çünkü bunlar pil patlayanlar yangına sebep olan bi ton sahte ürünlerle dolu ortalık dikaat etmek lazımne kadar düşüncelisiniz 90 tl imiş

Düşünceli yim istersen 25 tl ye sahteside var onu tederaik etmek çok kolay piyasada dolu eğer orjinal ürünler istiyosanız paraya kıymalısınız çünkü bunlar pil patlayanlar yangına sebep olan bi ton sahte ürünlerle dolu ortalık dikaat etmek lazım

• 34 tl ye aldım ben diğer sitelerde 70 tl max seen 90 tl bu ne ya böyle fiat mı olur
  • RE578376209SE İsveç'ten yola çıktı mı yoksa şuan İsveç'te mi kargo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siparişi 11 Eylül de verdim. Ayın 19 da gönderilmiş gibi duruyor. 17track da tarattığımda "destination" unknown yazıyor. Ve ne zaman baksam böyle değişmedi. Ürünüm askıdamı kaldı ne olmuş olabilir? Yardımcı olana teşekkürler.
  • ya arkadaş üstte yazılanları okuyun azcık soru sormadan peşpeşe aynı soruları soruyor herkes.

orada link verdik. 17track'ten takip edilmiyor. nereden takip yapıldıgı yazıyor.

bu arada benimki Türkiye'ye girdi, haftaya elime ulaşır.
  • 2 tane gold sipariş vermiştim ama elime iki tane pembe renkte powerbank geldi. Para iadesi ya da benzeri bir durum olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolanpena -- 3 Ekim 2015; 2:03:21 >

• Turkiyeye giris yaptigini nerden baktiniz?

• mach2 kullanıcısına yanıt
    Ptt

• 19 eylulde aldim 25inde kargoya verdiler 28inde isvecteydi hala turkiyeye giris yapmadi bu hafta gelir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakMolla

3 adet alırsam gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun olur mu? 11.26$'a geliyor.

Tek pakette 5 powerbank birden geldi gümrükte sıkıntı olmadı.

• xwayter X kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, 3 tane sipariş geçtim. Bizimkilerde de sıkıntı olmaz inşallah.
  • agustosta sipariş verdim hala gelmedi live chatte yardfımcı olmadı refund istedim inceleyelim dedi kısacası pişmanım benim şansıma böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

agustosta sipariş verdim hala gelmedi live chatte yardfımcı olmadı refund istedim inceleyelim dedi kısacası pişmanım benim şansıma böyle oldu

Takipsiz mi almıştınız ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.