Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29.08.2015'da sipariş verdiğim 4 powerbank bugün elime ulaştı. Fakat paketlemeyi beğenmedim. 4ünü yan yana koyup enlemesine sarmışlar, pb'ler açık taraftan dışa taşmış ezilmiş kutusu falan. Keşke çift taraflı sarsalardı

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • hocam ben de 26 sında aldım fakat hala gelmedi belki yarın gelir.siz takipli mi almıştınız kargoyu ve istanbulda mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalcan94

hocam ben de 26 sında aldım fakat hala gelmedi belki yarın gelir.siz takipli mi almıştınız kargoyu ve istanbulda mısınız ?

Takip için para ödemedim belki çok ürün aldığım için kendilerini garantilemek için takip kodunu kendileri verdiler. Takip kodu vardı elimde. Uşak'ın ilçesinde oturuyorum dün İstanbul'dan postalandı sabah Uşak'a ve öğlen ilçeye geldi aldım. Sizinki de gelir bugün yarın gümrük bu aralar hızlı :)

• inşallah hocam ben de takip kodu yok ben de çankırıdayım.

• Tecrübelerimi paylaşayım,

11.94$ olduğu anda toplam 5 adet ( 2 tane + 2 tane + 1 tane daha ) olacak şekilde 3 farklı sipariş girdim aynı gün. Tümünü de takipsiz aldım. 26 Temmuz tarihinde. Haberim olunca birkaç arkadaşıma da önerdim, onlar da aldılar. toplam 4 arkadaş 15 tane falan sipariş verdik. 2 kişinin siparişleri geldi, çok memnun olarak kullanmaktalar.
    Benim ve 1 arkadaşımın aldıkları gelmedi. 28 Temmuzda kargoya verilen siparişler için, burası çok önemli toplam 25 İŞ GÜNÜ (CUMARTESİ VE PAZARLARI SAYMAYIN) geçtikten sonra müşteri temsilcisi ile LIVE CHAT üzerinden görüşme sağladım. Bana full refund (para iadesi) veya takip kodlu olacak şekilde yeniden gönderim seçeneklerini sundu. Ben de bir daha gönderin dedim.
    Şu anda aynı siparişlerin karşısında takip numaraları var. (yeni yapılan gönderimleri takip kodlu istediğimi belirttim gerekirse her bir sipariş için 1.60 $ ödemek istediğimi de söyledim, benden ödememe gerek olmadığını bu defa takip numaralı olarak yeniden gönderim sağlayacaklarını söylediler. )

Bu konu önemli, bir çok arkadaşımız takip numarasız alıyor. Bu durumda 25 iş gününü sayın, 26. gün konuştuğunuzda bir kaç gün daha bekler misiniz diye soruyorlar. Ben bekledim. Gelmeyince (15 temmuzda yapmışım son görüşmemi) konuştum şimdi tekrar gönderiyorlar. Size bir e-posta geliyor ve eğer 2. gönderim elinize ulaşırsa yani eski gönderiniz bu süre zarfında gelirse ya ödemesini gerçekleştireceğinizi yada fazla gelen ürünleri karşıya geri yollamanız gerektiğini belirtiyorlar.

• Banngood da sadece paypallami odeme yapiliyor.

• 10.79 dolara aldim . uygulamayi tel. Kurunca %10 indirim yapti.

• 3 gün önce aldım 2 gün önce takip kodu girildi ancak urun bulunamadı diyor 17track nerden bakabilirim bir hatamı var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar banggood dan alsam gelmeme ihtimali varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steamcı7

arkadaşlar banggood dan alsam gelmeme ihtimali varmı ?

gelmezse yenisini yollarlar
  • Hocam bi aya yakın oldu sipariş vereli takip kodu almamisim nasıl bi yol izlemeliyim

• 47 tl ye asus mu alsak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar alım cihazı ama bazen duruyor kendiliğinden. iphone 4 ü 3 kere şarj etti

• nuvoyu banggoodda kullanamıyorum bu kadar saçma bi banka görmedim.encardla yaptığım şeyleri bununla yapamıyorum.
  • arkadaşlar ben 10400'lüğe bakarken bunu gördüm, daha yeni ürün olduğu için bundan alayım diye banggood'dan ikili bir sipariş vereceğim yalnız önemli bir konu var. siz bu aleti neyle şarj ediyorsunuz? xiaomi'nin güzel 2 amper'lik orijinal bir şarj aleti var mı? ona göre onu da ekleyip alayım birden fazla kere takip koduna para vermeyeyim.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Toplam 3 ürün alınca takip no için para almıyor site bilgin olsun.birde 100 tl üstüne axess yurtdışı harcamaları için 10 tl puan veriyor.ama Akbank mobilden ince kampanyaya katilmak gerekli..

• bundan iki tane, bir tane da şarj cihazı aldım, sanırım aynı üründen 3 adet olunca takip kodu ücretsiz, bende indirim yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

arkadaşlar ben 10400'lüğe bakarken bunu gördüm, daha yeni ürün olduğu için bundan alayım diye banggood'dan ikili bir sipariş vereceğim yalnız önemli bir konu var. siz bu aleti neyle şarj ediyorsunuz? xiaomi'nin güzel 2 amper'lik orijinal bir şarj aleti var mı? ona göre onu da ekleyip alayım birden fazla kere takip koduna para vermeyeyim.

2Amperlik usb adaptör ile şarj yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

arkadaşlar ben 10400'lüğe bakarken bunu gördüm, daha yeni ürün olduğu için bundan alayım diye banggood'dan ikili bir sipariş vereceğim yalnız önemli bir konu var. siz bu aleti neyle şarj ediyorsunuz? xiaomi'nin güzel 2 amper'lik orijinal bir şarj aleti var mı? ona göre onu da ekleyip alayım birden fazla kere takip koduna para vermeyeyim.

Tamam iste link istiyor(uz)..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Tamam iste link istiyor(uz)..

2A adapter yazın banggoodda

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.