Bildirim
Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar hangi kargo firması getiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: freefalcon
Önce konunun ilk sayfasına baksaydınız keşke...
Baktım zaten ama asus un 10050 ile karşılaşması yoktu -
arkadaşlar ben bu ürünü şarj ediyorum da, 4. ışığın yanıp sönmesinin durup sabit yanmasını mı beklemem lazım tamamen şarj olduğunu anlamam için? Uzun süredir 4. ışığı yanıp sönüyor da. -
Ben 10u gece 5te iptal ettim. 11inde öğleden sonra geldi iade. Paypalla ödemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmedugur
quote:
Orijinalden alıntı: freefalcon
Önce konunun ilk sayfasına baksaydınız keşke...
Baktım zaten ama asus un 10050 ile karşılaşması yoktu
İlk mesajda Asus 10050 mah(9600 yazan model aynısı), Xiaomi 10400 ve 10000 mah olan modellerin boyut karsılastırması mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 13 Eylül 2015; 2:59:10 >
Selamlar 4 gun once aldim bu urunude takip numarasi simdi girilmis fakat birsey yazmiyor, normal mi? Aldikdan ne kadar sure sonra takip edebilirim.
Tesekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: anto0707
Arkadaşlar hangi kargo firması getiriyor
ptt
quote:
Orijinalden alıntı: extraordinariuss
arkadaşlar ben bu ürünü şarj ediyorum da, 4. ışığın yanıp sönmesinin durup sabit yanmasını mı beklemem lazım tamamen şarj olduğunu anlamam için? Uzun süredir 4. ışığı yanıp sönüyor da.
4.ışık yanıp sönüyorsa şarj olmuş demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
Orijinalden alıntı: extraordinariuss
arkadaşlar ben bu ürünü şarj ediyorum da, 4. ışığın yanıp sönmesinin durup sabit yanmasını mı beklemem lazım tamamen şarj olduğunu anlamam için? Uzun süredir 4. ışığı yanıp sönüyor da.
4.ışık yanıp sönüyorsa şarj olmuş demektir.
yanlış bilgi verme. 4 ışıkta yanık olunca doldu demektir. -
-
Arkadaşlar bu 2 ürün tamamen aynı mı?
www.banggood.comPage Not Found - Banggood.comhttp://www.banggood.com/Original-Xiaomi-LED-Light-With-USB-For-Power-Bank-Tablet-p-950793.html
http://www.gearbest.com/batteries-chargers/pp_140786.html
bir de kılıfı en ucuz nerden alabilirim yardımcı olur musunuz
-
Ertemli nickli arkadaş bir iki sayfa önce paylaşmıştı kılıf ebaydan. Amblemli ve kaliteli duruyor 1 $
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cyclone001
Ertemli nickli arkadaş bir iki sayfa önce paylaşmıştı kılıf ebaydan. Amblemli ve kaliteli duruyor 1 $
peki attığım 2 linkteki ürün tamamen aynı mı? -
Onu tam bilmiyorum hocam orjinal diyorsa aynıdır
Hocam 29 ağustosta ae'den 0.96$'a kap aldım pb için. Bugün geldi, 9aydır alıiveriş yaparım yurtdışından bu kadar hızlısını görmedim :D amblemli falan güzel bir şeye benziyor almak isterseniz link atarım
Ürünü full şarj deneme fırsatım oldu Samsung s3'ü tam 4.5 kere şarj etti. %10ken şarj taktım %100 olunca çektim uygulamadan takip ettim 1000Ma veriyordu cihaz gayet hızlı şarj etti -
quote:
Hocam 29 ağustosta ae'den 0.96$'a kap aldım pb için. Bugün geldi, 9aydır alıiveriş yaparım yurtdışından bu kadar hızlısını görmedim :D amblemli falan güzel bir şeye benziyor almak isterseniz link atarım
Link eklemelisin mutlaka bakmak isteyen incelemek isteyen olacaktır. -
quote:
link ekleyebilir misin hocam? -
m.aliexpress.comhttp://m.aliexpress.com/item/32432776455.html
Dediğim gibi MI amblemi de var bana orjinal gibi geldi poşedi falan da MI'nin çakmaysa da baya kaliteli yapmışlar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X