Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kronik

Selamlar 4 gun once aldim bu urunude takip numarasi simdi girilmis fakat birsey yazmiyor, normal mi? Aldikdan ne kadar sure sonra takip edebilirim.

Tesekkurler

ptt kargo takip bölümune bangoodda yazan takıp noyu yazcan ordan takıp etcen. RE İLE BAŞLAR TAKIP NO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclone001

http://forum.donanimhaber.com/m_110024307/f_//tm.htm#110024307 buyrun konu fotoğraf da var

Çok teşekkürler
  • Beyler ben aynı siparişten iki kere verdim galiba birini nasıl iptal edebilirim. İki mail gelmiş bana kredi kartı yurtdışına açık değil sanıyordum veya kart onay vermedi sanıyordum denerken oldu. Orders kısmında 7 siparişim gözüküyor. Birde alışveriş sonrası sepette ürünler gözüküyor mu hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zi one kullanıcısına yanıt
    Normalde siparişlerim sayfasında apply refund çıkıyor ve o şekilde iptal ediliyor. Ama o yazı yoksa live chat'ten konuşarak da iptal ettirebilirsiniz.
  • tamam hocam hallettim bugün siparişleri tekrar geçtim kargo kısmını 1 küsür dolarlı olanı seçtim takip kodu da verirler umarım. teşekkür ederim
  • 7inci ayın 28inde sipariş verdim hala gelmedi yanlışlıkla seçmedim takipliyi. Şimdi çılgın gibi pişmanım. Acaba Mail atıp hala gelmedi desem mi

• Arkadaşlar Xiaomi'nin 5000 ile 10000 mah bataryalarındaki çıkış amperi kaç acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar Xiaomi'nin 5000 ile 10000 mah bataryalarındaki çıkış amperi kaç acaba bilen var mı?

2a
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

7inci ayın 28inde sipariş verdim hala gelmedi yanlışlıkla seçmedim takipliyi. Şimdi çılgın gibi pişmanım. Acaba Mail atıp hala gelmedi desem mi

biraz daha bekleyebilirsiniz bence 30-40 güne kadar çıkabiliyor bu süreç

• eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Biri araklamıştır onu. Para iadesi isteyin. Umarım verirler. Benimki de takipsiz di ama 23 günde elime ulaştı. Çünkü cadde üzeri iş yerimin adresini verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben de o tarihlerde sipariş vermiştim. gelmedi. sonra yazdım yenisini gönderdiler. bu sefer ilk önce yolladıkları hortladı çıktı o da gelmiş
  • bende almayı düşünüyorum herkes memnun mu?

birde arkadaşlar böyle şeyleri mutlaka takip no'lu kargo ile alın, 1$ ı sakınmayın sonra daha zararlı çıkarsınız.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Birinin araklama ihtimali yok siteye geliyor kapının önüne atma ihtimalleri bile yok ptt aracı giremez güvenlik alıyor tüm postaları kargoları. Güvenliği ve kapı önü devamli kayıtta. Geçen aliexpressten aldığım e-kitap okuyucu kilifim geldiğinde onu da getirirler sandım ama gelmedi

O zaman sıkıntı hocam. Bazen oluyor öyle. 2 3 ay sonra alan vardı. Hatta bir arkadaş dispount açmıştı. Parasını almıştı. Fakat aradan 1 ay sonra ürün eline geçmişti. Sonra satıcıyla iletişime girip parasını vermişti tekrar. En iyisi iletişime geçin para iadesi isteyip bu defa takipli alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende senin gibi takip kodu seçmemisim bir aya yakın oldu sipariş vereli hala gelmedi

• Dün live chat ile konuştum bi hafta sonra yazar mısınız diye söyledi. Bi hafta sonra iade mi verir tekrar mı gönderir? Tekrar gönderirse takipli alayım

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar Xiaomi'nin yeni bir powerbank'ı var, özellik ve kalite bakımından piyasadaki bütün powerbankları siler süpürür. İndirimdeyken almanızı tavsiye ederim. Bluetooth bağlantısı ve applikasyonu var özel. İçerisinde Apple ürünlerinde kullanılan pillerden kullanılıyor yani ömrü çok daha uzun diğer powerbanklara göre ve kalınlığı sadece 1.05 cm!

http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_230537.html

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Arkadaşlar Xiaomi'nin yeni bir powerbank'ı var, özellik ve kalite bakımından piyasadaki bütün powerbankları siler süpürür. İndirimdeyken almanızı tavsiye ederim. Bluetooth bağlantısı ve applikasyonu var özel. İçerisinde Apple ürünlerinde kullanılan pillerden kullanılıyor yani ömrü çok daha uzun diğer powerbanklara göre ve kalınlığı sadece 1.05 cm!

2 kati fiyat var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Arkadaşlar Xiaomi'nin yeni bir powerbank'ı var, özellik ve kalite bakımından piyasadaki bütün powerbankları siler süpürür. İndirimdeyken almanızı tavsiye ederim. Bluetooth bağlantısı ve applikasyonu var özel. İçerisinde Apple ürünlerinde kullanılan pillerden kullanılıyor yani ömrü çok daha uzun diğer powerbanklara göre ve kalınlığı sadece 1.05 cm!

2 kati fiyat var..

En az 2-3 katı kadar daha uzun ömürlü pil kullanılıyor.. Kalitesi de düşünülürse uzun vadede bunu almak daha mantıklı gibi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.