Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj747

quote:

Çakma..Gerçek kapasitesi 5000 mah civarında. Daha önce almıştım.Eğer yüksek kapasiteli powerbank istiyorsanız aşağıdakini alın. Gerçek kapasitesi 15000 civarında kesinlikle fiyatına göre rakipsiz ama biraz ağır.

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html

Cihazın gerçek kapasitesi 6250 mah.Kutu üzerinde de o şekilde yazıyor.Tahminlerime göre 10000 mah olan modelinde içerisinde 4 adet pil var bunda 3 adet.O yüzden arada 2000 mah fark var.Ama bu cihaz daha küçük ve daha hafif.

Yok dostum ben xiaomi den bahsetmedim orda..Alıntı yaptıgım arkadasın verdigi linkteki urunden bahsettim.

Xiaomi ye gelecek olursak. 10400 olan modelde 4 adet 2600 mah pil var ve gercek kapasitesi 6800 mah civarında. 10000 olan modelde 3 adet 3350 mah pil var gercek kapasitesi 6250 mah civarında. Yani aradaki boyut farkına degecek bir fark yok,bu yuzden 10000 almak daha mantıklı.

hocam bu konularabiraz uzağım da, ppeki neden 10400/10000 yazıyorlar? O zaman bunlar 3000 mah lık bir telefonu 2 kere anca doldurur? yanlış mı anladım ben? gerçek güç vs?

Çünkü bu cihazların içerisinde 3.7 Voltluk piller kullanılıyor, firmalar da bu pillerin amper değerlerinin toplamını yazıyorlar. Halbuki USB voltajı 5V,yani bu çevrimi yaparken en iyi ihtimalle %33 lük bir kayıp yaşanıyor. Bir de bu çevrimi ne kadar verimli yapabildiği var cihazların o zaman kayıp daha da artıyor.

Anladım hocam yaniddediğiniz değerler de kullanıyoruz aslında, diğeri işin reklam boyutu, peki 5V luk piller var mı? bbireysel pil alıp yapabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj747

quote:

Çakma..Gerçek kapasitesi 5000 mah civarında. Daha önce almıştım.Eğer yüksek kapasiteli powerbank istiyorsanız aşağıdakini alın. Gerçek kapasitesi 15000 civarında kesinlikle fiyatına göre rakipsiz ama biraz ağır.

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html

Cihazın gerçek kapasitesi 6250 mah.Kutu üzerinde de o şekilde yazıyor.Tahminlerime göre 10000 mah olan modelinde içerisinde 4 adet pil var bunda 3 adet.O yüzden arada 2000 mah fark var.Ama bu cihaz daha küçük ve daha hafif.

Yok dostum ben xiaomi den bahsetmedim orda..Alıntı yaptıgım arkadasın verdigi linkteki urunden bahsettim.

Xiaomi ye gelecek olursak. 10400 olan modelde 4 adet 2600 mah pil var ve gercek kapasitesi 6800 mah civarında. 10000 olan modelde 3 adet 3350 mah pil var gercek kapasitesi 6250 mah civarında. Yani aradaki boyut farkına degecek bir fark yok,bu yuzden 10000 almak daha mantıklı.

hocam bu konularabiraz uzağım da, ppeki neden 10400/10000 yazıyorlar? O zaman bunlar 3000 mah lık bir telefonu 2 kere anca doldurur? yanlış mı anladım ben? gerçek güç vs?

Çünkü bu cihazların içerisinde 3.7 Voltluk piller kullanılıyor, firmalar da bu pillerin amper değerlerinin toplamını yazıyorlar. Halbuki USB voltajı 5V,yani bu çevrimi yaparken en iyi ihtimalle %33 lük bir kayıp yaşanıyor. Bir de bu çevrimi ne kadar verimli yapabildiği var cihazların o zaman kayıp daha da artıyor.

Anladım hocam yaniddediğiniz değerler de kullanıyoruz aslında, diğeri işin reklam boyutu, peki 5V luk piller var mı? bbireysel pil alıp yapabilir miyiz?

Bildiğim kadarıyla 5V luk pil yok...Varsa da özel pillerdir. Zaten telefonunuzun içindeki piller de genelde 3.7V. Powerbank ta 18650 kodlu 3.7 Voltluk piller kullanıyor fakat usb akım standardı 5V olduğu mecburen çevrilmesi gerekiyor. . 3.7 volt bunların ortalama değerleri. Yani gerçekte 4.2-3.2 Volt arasında akım sağlayabiliyor bu piller. Eğer bu pilleri telefonunuza direk bağlayabilseniz üzerinde vaad edildiği miliamper değerini elde edebilirsiniz. Ama usb işi bozuyor.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ilginiz için teşekkürler

• Benim alet geldi sanırım adaptör almak lazım pcden şarjı baya uzun sürüyor.
  • gearbest te takip kodu ile satın alma varmı yoksa ben mi bulamadım, 1,5 $ daha ucuz şuan banggood dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Benim alet geldi sanırım adaptör almak lazım pcden şarjı baya uzun sürüyor.

2 Amper adaptör alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Ürünü Ağustos 11'de senin tavsiyenle almıştım 17'sinde kargoya verildi bugün geldi teşekkür ederim sana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Ürünü Ağustos 11'de senin tavsiyenle almıştım 17'sinde kargoya verildi bugün geldi teşekkür ederim sana.

Hayırlı olsun

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonumun 2A adaptoru ile şarj etsem sıkıntı yaşar mıyım ilerde? Yani zaman zaman hem telefonu hemde onu şarj edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam..
    11.99 US$

0.98 US $
    New Power Bank Portable Charger Case Cover For Xiaomi 16000mAh/10000mAh/10400mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 9 Eylül 2015; 13:52:39 >

bende spariş ettim yalnız telefon numaramı adres defterine yazmayı unutmuşum. acaba hangi kargo firması ile geldi.kargo firmasından araştıracam gelip gelmediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hocam telefonumun 2A adaptoru ile şarj etsem sıkıntı yaşar mıyım ilerde? Yani zaman zaman hem telefonu hemde onu şarj edeceğim.

Sorun olmaz.

Teşekkürler

• anto0707 A kullanıcısına yanıt
    Banggood dan mi istediniz? Takip numarası aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

devam..
    11.99 US$
    http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

0.98 US $
    New Power Bank Portable Charger Case Cover For Xiaomi 16000mAh/10000mAh/10400mAh
    http://www.ebay.com/itm/New-Power-Bank-Portable-Charger-Case-Cover-For-Xiaomi-16000mAh-10000mAh-10400mAh-/381384429925?var=&hash=item58cc489165

kılıf orijinal mi? indirim olduğunda banggooddaki kaç dolar oluyor?

• Ben dün alacaktım iyice kafaya koydum, attım sepete, ilerledim herşey dahil 42,7 TL ediyordu, sonra düşündüm. 2-3 hafta arası bi zamanda gelecek. Baktım Asus'un 10050 mAh Zenpower, Grupanya da 2 TL karşılığında %20 indirim kodu veriyor. Bir hesap yaptım ve Asus 47,8 Tl ye geldi onu sipariş ettim (Kargo bedava). Xiaomi de süpermiş araştırdığım kadarıyla ama 5 tl için bu kadar beklemeyeyim diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedugur

Ben dün alacaktım iyice kafaya koydum, attım sepete, ilerledim herşey dahil 42,7 TL ediyordu, sonra düşündüm. 2-3 hafta arası bi zamanda gelecek. Baktım Asus'un 10050 mAh Zenpower, Grupanya da 2 TL karşılığında %20 indirim kodu veriyor. Bir hesap yaptım ve Asus 47,8 Tl ye geldi onu sipariş ettim (Kargo bedava). Xiaomi de süpermiş araştırdığım kadarıyla ama 5 tl için bu kadar beklemeyeyim diye düşündüm.

Nuvoyla alsan 37 lira.Artı olarak da garantisi de var.3 hafta bunu bekleyeceğine asus almak çok mantıklı.
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    Nuvo imkanım yoktu verdim siparişi dün akşam. eshop.asus.com üzerinden verdim siparişi. TR içinden mi geliyor bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedugur

Nuvo imkanım yoktu verdim siparişi dün akşam. eshop.asus.com üzerinden verdim siparişi. TR içinden mi geliyor bilginiz var mı ?

Evet hocam Türkiyeden geliyor.
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    ihtiyacım yok ama şimdi görünce alasım geldi.nuvoyuda ekleyince baya ucuza geliyor.bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.