Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qx5

Powerbank için takip kodu ekledim, led lamba ile birlikte tek pakette mi gelir yoksa led lamba içinde mi takip kodu istemek lazım ? Yada ikisinin tek pakette takipli bir şekilde gelmesi için ne yapabilirim ? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

urunler ayri ayri kargoyla geliyorlar kendim denedim powerbank led isik ve pervane aldim hepside ayri kargolarda geldi powerbank disindakiler hizli geliyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29temmuzda 2 adet 10.000mah sipariş vermiştim banggooddan. Bugün dağıtıma çıkmış. Takipli kargo ile almıştım.
  • schukru89 S kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir yöntem izliyorlar acaba. Biz çok kargo gönderiyoruz daha da ucuza getirmek için mi kargoyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uray01 kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın hocam. Benim takipsiz Allah emanet, bakalım ne zaman gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 18 Ağustos 2015; 0:17:28 >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Yalnız keşke takipli alsaydınız. Takipsiz kargo gerçekten Allah'a emanet . inşallah en azından paypal ile almışsınızdır. Gelmezse paypal ile iade alabilirsiniz
    Yahu banggood dan ilk alışverişim. Daha önce aliexpress ten birçok defa oldu. Buradaki arkadaşlar hepsiburada gibi bir site deyince bende Fırsat kaçmasın diye hemen sipariş verdim. Takiplidir diye düşündüm. Yoksa 1.5 dolar verip takip alırdım. Hiç dikkat etmedim onada heyecandan galiba

Birde PayPal değil kredi kartıyla aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: uray01

29temmuzda 2 adet 10.000mah sipariş vermiştim banggooddan. Bugün dağıtıma çıkmış. Takipli kargo ile almıştım.

Hangi tarihte kargolandı ? Kaç günde ülkeye giriş yaptı hocam

• Erdem kullanıcısına yanıt
    2gun sonra takip kodunu girmişlerdi sisteme 17 günde felan geldi istanbul'a

• Banggood tan 30 temmuzda verdiğim takip nolu sipariş dün geldi 17 günde geldi ürün gayet iyi VE ORJİNAL.
  • Bilseydim bu kadar fark olduğunu takip numaralı alırdım ya. Napıyolar bu ürüne arkadaş dünya turu yapıo mı gelecek acaba 24 Temmuzda kargoya verildi hala yok
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 1 Eylül 2015; 14:30:50 >
  • Merak edenler olur ise... Takip numarasıyla birlikte toplamda $13.50 ödedim, 40 TL çekildi kredi kartımdan.
  • Ürünü 20 Temmuz günü almıştım 24 Temmuz günü kargoya verildi elime bugün ulaştı, beklediğimden küçük bir ürün güzel sevdim.
  • arkadaşlar ben bundan sipariş verdim ama kargo takip kodu almayı dikkat etmedim . bilgim yoktu bi sıkıntı olurmu sizce?
  • benimde şimdi geldi beyler agustos 2 de kargoya verilmişti takip numarasız

kutuyu açınca şok geçirdim bu kadar küçük olacagini beklemiyordum
    air parcel register olan mı takipli oluyor hocam. 1.6 dolar.

bide takip numarası nereye giriliyor tam olarak . bizim sitelerdeki kargom nerede bölümü mü geliyor o air parcel i seçince.

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

arkadaşlar ben bundan sipariş verdim ama kargo takip kodu almayı dikkat etmedim . bilgim yoktu bi sıkıntı olurmu sizce?

hocam ben geçen bir ürün almıştım takipsiz.
    sıkıntı olmadı.
    ptt kargocu arkadaş kapıya kadar getirdi.
    dünde geldim yoktunuz dedi.
  • Takipli 15 günde geldi.

• 10 binlik güzel olmuş. diğerine göre çok pratik boyut.
    takipli 29 günde geldi bu arada
  • 14.99 olmuş alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.