Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 gün falan olmuştu son powerbank siparişlerim. Bildiğiniz bir marketin adresini verdiyseniz kaybolma riski çok az. Benim takipsizler hep kayboluyordu, öğrenciler tatile girince takipsizler de hep gelmeye başladı Sanırım 1 tanesi aşırıyordu kapıdan...
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Valla bu öğrencilerden herşey beklenir. Uni okurken WC den tuvalet kağıdı alıp sırt çantasına koyanı gördüm. 1 tane değil bütün tuvalet kağıtlarını, sonra bi takip edim dedim, baktım alt kata indi. Ordaki WC nin de bütün tuvalet kağıtlarını aşırdı.
    O günden sonra öğrencilerden acayip tirsmaya başladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar takipsiz olarak almıştım ben bu ürünü ama 2 ay oldu hala gelen giden yok, ben paramı banggood dan nasıl geri alabilirim acaba, ne demeliyim onlara. Sanırım bi arkadaşında böyle olmuştu parasını geri almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 14 Ağustos 2015; 16:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

temmuz 29 da sipariş vermiştim halen gelmedi

Postaya verildikten sonra 35gun içinde gelmezse sorun var demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

Arkadaşlar takipsiz olarak almıştım ben bu ürünü ama 2 ay oldu hala gelen giden yok, ben paramı banggood dan nasıl geri alabilirim acaba, ne demeliyim onlara. Sanırım bi arkadaşında böyle olmuştu parasını geri almıştı.

Paypal ile mi aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

25günden sonra sorun var demektir.7-25gün yazıyor sipariş verirken

• quote:

16 gün olmuş gelmemesi normal 20 Ağustos'a kadar bekleyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

ben sabah çektim bir tane. takipsiz aldım. sorun çıkmaz inşallah.

Sorun çıkmaz bende takipsiz aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

quote:

25günden sonra sorun var demektir.7-25gün yazıyor sipariş verirken

Takipsiz powerbanklar 25gunden önce gelmesi çok zor 25-35 gün arası normali. Takipli alirsan zaten o sureleede gelir.

• 2 powerbank 1 adette nillkin USB kablo siparişi verdim. 27 kusur dolar tuttu ama takip no vermediler. Açıkçası kabloyu 25 dolar üzeri takip no verilecek diye sipariş verdim. Eee urunlerde gonderildi heralde. Yapılabilecek bisey varmı acaba?

• suan fiyat 12$ Turkey via Standard Shipping bu takipsiz mi oluyor? Air Parcel Register US 1,6$ vermeye gerek var mı? hemen sipariş verecem, çok lazım olmaya başladı.
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle demek oluyor bence 1,6$'ı verip emin olun

• arkadaslar bende 19 temmuzda siparis verdim 22 temmuzda yola cikti kargo. bugun 26. gun sizce daha beklemelimiyim? yoksa bir mail yollayayim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

arkadaslar bende 19 temmuzda siparis verdim 22 temmuzda yola cikti kargo. bugun 26. gun sizce daha beklemelimiyim? yoksa bir mail yollayayim mi?

4 gün daha bekle gelmezse steye mesaj at

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

arkadaslar bende 19 temmuzda siparis verdim 22 temmuzda yola cikti kargo. bugun 26. gun sizce daha beklemelimiyim? yoksa bir mail yollayayim mi?

4 gün daha bekle gelmezse steye mesaj at

teşekkürler.

• Benim üründe gelmedi. Acaip ihtiyacım var bu aralar da. Gelse ne güzel olur. 29 unda sipariş verdim 2sinde kargo yapılmış galiba

• Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    Powerbank için takip kodu ekledim, led lamba ile birlikte tek pakette mi gelir yoksa led lamba içinde mi takip kodu istemek lazım ? Yada ikisinin tek pakette takipli bir şekilde gelmesi için ne yapabilirim ? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • qx5 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam emin değilim, sanırım bü iki ürünün depoları farklı yerlerde gözüktüğünden ayrı ayrı gelme ihtimalleri küçükte olsa var.
    Ürünleri satın aldıktan sonra mail atarsanız sanırım aynı pakette tek bir takip kodu ile yolluyorlar diye okumuştum forumda daha önce
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Benim üründe gelmedi. Acaip ihtiyacım var bu aralar da. Gelse ne güzel olur. 29 unda sipariş verdim 2sinde kargo yapılmış galiba

Hocam sizin durum bana göre çok iyi ben 20 sinde sipariş verdim 24ünde kargoya verildi hala ortalıkta yok. Perşembe günü tatile çıkıyorum, en çok lazım olacağı zaman ama hala ortalıkta yok
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.