Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ImKeynes

quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

Birader görmüyormusun yazıyor sen nereye baktında göremedin??

Gören de işkembeden sallıyoruz sanacak buyrun site burda 3 model görünüyor 10.000'lik bi model yok.
    http://www.mi.com/en/powerbank/

sitesinde yok 10.000 lik..
  • Arkadaslar orijinal dediler aldik bakalim
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Satıcı sağlam mı hocam? 1 saat sonra siparişi geçebilirim kampanya bitmez demi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banggood mağazadır arkadaslar,aliexpress gibi değil. hepsiburada.com gibi düşünün.
    Kılıfları satan satıcıyı diyorsanız sorun çıkmaz.Banggood ise kliksa hızlıal hepsiburada gibi bir site sorun çıkmaz çok alışverişim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 11 Ağustos 2015; 20:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Kılıfları satan satıcıyı diyorsanız sorun çıkmaz.Banggood ise kliksa hızlıal hepsiburada gibi bir site sorun çıkmaz çok alışverişim oldu.

Teşekkürler hocam sonunda yararlandım. Kılıfı da banggood dan aldım. Tek paket olsun uğraşmayım dedim.
    Bu arada cahilligime verin, ilk alışverişim bu siteden. Adını sık duyuyordum ama aliexpress tarzı sandım.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yakalayacağız bu kampanyayı benim de ihtiyacım var da bazı modelleri şarj etmiyor dediler s3'ü eder mi?

Şuan indirime girdi 11.99$ kaçırmayınız bu fırsatı

http://m.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html#img3

Bu model orijinal mi sitesinde 10000'lik bi model yok diyor ondan sordum.

Sitenin Çin versiyonunda var 10000 lik, ingilizce versiyona neden koymadıklarını bilmiyorum ama ürün orjinal. üzerindeki kodu sorgulatınca da orjinal çıkıyor.

• bu powerbankı hangi adaptörle şarz edeceğiz.samsungun 5v,2amperlik şarz cihazıyla 10 saatte 2ci kame dolmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafada

bu powerbankı hangi adaptörle şarz edeceğiz.samsungun 5v,2amperlik şarz cihazıyla 10 saatte 2ci kame dolmadı.

Başka adaptörle denediniz mi?

Huawei Mate 7 cihazimim 2A ilk adaptoru ile şarj etsem olur mu? Birde bu adaptore zarar verir mi? Yada buna uygun nasil birsey almalıyım?

Hocam banggood a yabancıyım bu arada. 15 dolarlık alışveriş yaptım. Takip numarası için 25 dolar üstü diye okudum bir yerde. Bunu takip edebilecegim bir yer var mı? Bide adresime teslim edilir mi yoksa öyle aliexpress teki takipsiz kargolar gibi posta kutusuna falan mı bırakırlar?

Şimdiden teşekkürler

• quote:

quote:

bu powerbankı hangi adaptörle şarz edeceğiz.samsungun 5v,2amperlik şarz cihazıyla 10 saatte 2ci kame dolmadı.

denemedim fakat Xiaomi firması bu powerbanklar için şarz adaptörü üretmiyor mu?
  • Ürünüm hala ready to process kısmında ne zamana hazır oluyor banggood'da ortalama olarak?
  • quote:

quote:

quote:

denemedim fakat Xiaomi firması bu powerbanklar için şarz adaptörü üretmiyor mu?

Bilgim yok 2Amperlik adaptör alıp kullanabilirsiniz veya telefonunuzun usb adaptörüde olabilir 2A yazar.

1.Telefonunuzun 2A adaptörüyle şarj edebilirsiniz sorun olmaz.
    2.Adaptöre zarar vermez.
    3.Takipli olması için ek ücret istiyorlar.Takipsizse kapıya bırakıp gidiyorlar.Takipli ise eve elip zile basıp imzanızı alıyorlar.

Bundan sonra 25 doları tamamlayıp alışveriş yapacağım

Neyse ki bizim marketin adresini verdim. Sabah 8 gece 12 açık

• hangisinden almalıyım sizce banggood mu gearbest mi? iki sitede de kargo takibi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 13 Ağustos 2015; 3:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

hangisinden almalıyım sizce banggood mu gearbest mi? iki sitede de kargo takibi yok mu?

Banggood da takipli sınırı 25 dolar, gearbest te 30 dolar olması lazım. Her ikisinde de 1.5 dolar gibi bir ücret karşılığı takipli gönderme seçeneği var. Powerbank ı takipsiz almayın. Her iki siteden de toplam 3 adet takipsiz powerbank aldım ve nerdeyse 1 ay olmak üzere halen gelmedi ve gelmeme ihtimali yüksek, gelse de kaybolma ve çalınma ihtimali de var... 1.5 dolar daha verin kafanız rahat olsun. 2 siteden de alabilirsiniz pek farkı yok. Biri hepsiburada,diğeri hızlıal gibi Çin'de.
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Gelmese yapabileceğimiz birsey yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Gelmese yapabileceğimiz birsey yok mu?

Var tabiki paypal paranızı geri alırsınız ancak uğraştırir. Çünkü Çinliler de artık uyanık, gonderdikleri paketin resmini çekip delil olarak sunuyorlar. Yakında alırsınız ayaklarına yatıyorlar ya da postanenizi kontrol edin vs. Deyip diretiyorlar. .

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.