Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından PowerBank almıştım. PİM'de 2 gün UKİM'de de 6 gündür bekliyor. En son UKİM'de "PTT iş yerine geldi, Zimmet Alındı" diyor. Şuan için herhangi bir vergilendirme yapılmamış, anladığım kadarıyla sadece gümrüğe sunma ücreti alacaklar ona da razıyım fakat daha kaç gün bekleyeceğim sizce fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_demir26

Arkadaşlar yurt dışından PowerBank almıştım. PİM'de 2 gün UKİM'de de 6 gündür bekliyor. En son UKİM'de "PTT iş yerine geldi, Zimmet Alındı" diyor. Şuan için herhangi bir vergilendirme yapılmamış, anladığım kadarıyla sadece gümrüğe sunma ücreti alacaklar ona da razıyım fakat daha kaç gün bekleyeceğim sizce fikri olan var mı?

Kaç tane aldınız ve neden vergi alacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Para iadesi istersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Gelmese yapabileceğimiz birsey yok mu?

Var tabiki paypal paranızı geri alırsınız ancak uğraştırir. Çünkü Çinliler de artık uyanık, gonderdikleri paketin resmini çekip delil olarak sunuyorlar. Yakında alırsınız ayaklarına yatıyorlar ya da postanenizi kontrol edin vs. Deyip diretiyorlar. .

Banggoodda iade çok kolay yapılıyor sorun çıkartmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_demir26

Arkadaşlar yurt dışından PowerBank almıştım. PİM'de 2 gün UKİM'de de 6 gündür bekliyor. En son UKİM'de "PTT iş yerine geldi, Zimmet Alındı" diyor. Şuan için herhangi bir vergilendirme yapılmamış, anladığım kadarıyla sadece gümrüğe sunma ücreti alacaklar ona da razıyım fakat daha kaç gün bekleyeceğim sizce fikri olan var mı?

Kaç tane aldınız ve neden vergi alacaklar?

İki adet almıştım. Nedenini ben de bilmiyorum. Gümrük vergisi değilde gümrüğe sunma ücreti 2.50 TL mi neydi o kadar vergi geleceğini düşünüyorum.

• bi tane aldım bakalım.
  • Arkadaşlar ben takipsiz almıştım sonra düşününce pişman oldum live helpten yazsam ücreti verip takip numarası koyarlar mı?

• banggood ta takip numarası için limit filan duymadım ben hiç. 5 dolarlık urune bile takip numarası aldıgım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knuckle1907

banggood ta takip numarası için limit filan duymadım ben hiç. 5 dolarlık urune bile takip numarası aldıgım oldu.

25 dolar üzerindeki ürünlerde takip numarasını ayrıca satın almana gerek yok demek istemiş sanırım arkadaş
  • temmuz 29 da sipariş vermiştim halen gelmedi
  • Peki hocam bunun süresi ne kadar. Misal 1 ay etti kargom gelmedi. Paramı alabilir miyim? nasıl alırım? Bide PayPal da limit yoktu uğrasmadım kredi kartı ile aldım sorun çıkar mı herkes PayPal ile al demişte yeni gördüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 13 Ağustos 2015; 21:14:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Alırsınız paypal üzerinden iade istersiniz.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Peki hocam süre sınırı var mı? Ne kadar beklemeliyim kargoyu?

Takipsiz olduğunu sonra farkettim yoksa ya 25$ a tamamlar yada 1.5$ verip alırdım takip numarası. Cok pişmanım şuan aklım hep kargoda

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Peki hocam süre sınırı var mı? Ne kadar beklemeliyim kargoyu?

Takipsiz olduğunu sonra farkettim yoksa ya 25$ a tamamlar yada 1.5$ verip alırdım takip numarası. Cok pişmanım şuan aklım hep kargoda

Paypalda 45 gun iade isteme suresi var.. Kredi kartı ile aldıysanız 45-50 gun bekleyin ondan sonra mesaj atın. Benim takipsizler bugun geldi,kapıya atıp gitmis postacı(normal prosedur)

• 24 Temmuz tarihinde kargolanan ürünü hala bekliyorum takipsiz aldym. Bir önceki gün aliexpressden ba?ka bir ürün aldym o geleli 4 gün oluyor powerbank hala gelmedi
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Sizinki kaç günde geldi? Bird3 bizim marketin adresini verdim ve cadde üzerinde. Markete bırakırlar herhalde demi?

• Fiyat 16.99 gözüküyor 11.99 değil.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Fırsatı kaçırdınız o zaman. 1 hafta öncede 21.99 du sonra 11.99 a düştü. Takipte olun yine düşebilir.

• ben sabah çektim bir tane. takipsiz aldım. sorun çıkmaz inşallah.
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Gümüş rengini seçerseniz 11.99 olacaktır hocam.diğer renkleri o fiyata

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.