Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niyeyse benimki sehre bile gelmeden,istanbul turu atip geri gonderilmis.
    Isin yoksa ugras dur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sipariş verdim. 1.60 dolar farkla tracking number aldım fakat sipariş sayfasında untracker yazıyor.
    Bunun nedeni nedir? Urun kargoya verilince siparis sayfasinda mi yazacak yoksa telefon/e-mail imemi gelecek takip kodu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggood dan 3 adet sipariş vermiştim 21 gün geçti ve dağıtıcıya verilmiş görünüyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: kouken

Bende sipariş verdim. 1.60 dolar farkla tracking number aldım fakat sipariş sayfasında untracker yazıyor.
    Bunun nedeni nedir? Urun kargoya verilince siparis sayfasinda mi yazacak yoksa telefon/e-mail imemi gelecek takip kodu?

Ürün gönderilince takip numarası girilir
  • BEYLER bu ürün nasıl 20.000 mah ve 13 $ daha uygun ve daha çok mahı var bileniniz varmı ?
    cevap lütfen

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_147638.html

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boş mezar avcısı -- 3 Eylül 2015; 14:44:59 >
  • Evet beyler 23 gün önce aldığım takipsiz Powerbank ve kılıf gelmiş bulunmakta. Buyrun resimler :

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

@turkeytv haberdar ettiğin için teşekkürü borç bilirim eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 3 Eylül 2015; 15:17:22 >

• Gearbestten takipli aldim. Bakalim ne zaman gelecek. Aliexpresten aldigim baska bir urun turkiyeye girmesine ragmen 10 gundur pttde kaydi cikmiyor.

• boş mezar avcısı B kullanıcısına yanıt
    Çakma..Gerçek kapasitesi 5000 mah civarında. Daha önce almıştım.Eğer yüksek kapasiteli powerbank istiyorsanız aşağıdakini alın. Gerçek kapasitesi 15000 civarında kesinlikle fiyatına göre rakipsiz ama biraz ağır.

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html
  • Gri renkli olanı an itibarıyla 11,99 USD
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Evet beyler 23 gün önce aldığım takipsiz Powerbank ve kılıf gelmiş bulunmakta. Buyrun resimler :

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

@turkeytv haberdar ettiğin için teşekkürü borç bilirim eyvallah

çalışması nasıl peki dostum ? kaç saat şarj ediyor ? bilgilendirebilir misin ?

• _yekta_ _ kullanıcısına yanıt
    Yeni elime ulaştı daha kullanma fırsatı bulamadım. İlerde görüşlerimi paylaşırım..

• Üzerindeki power butonunu anlamış değilim.Kabloyu direk bağladığımızda sadece powerbanke direk şarj etmeye mi başlıyor yoksa telefonada takarsak mı başlıyor? Çünkü kabloyu takınca hemen ledler yanıyor.Türkçe kullanma kılavuzu var mı ? Nasıl kullanılacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Üzerindeki power butonunu anlamış değilim.Kabloyu direk bağladığımızda sadece powerbanke direk şarj etmeye mi başlıyor yoksa telefonada takarsak mı başlıyor? Çünkü kabloyu takınca hemen ledler yanıyor.Türkçe kullanma kılavuzu var mı ? Nasıl kullanılacak gibi

Üzerindeki butonun pek bir esprisi yok şarj ederken. Şarj etmezken kalan şarjı görmeye yarıyor. Bir de Xiaomi Led ve Xiaomi Fan gibi ürünleri bu düğmeye basarak aç-kapa yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Üzerindeki power butonunu anlamış değilim.Kabloyu direk bağladığımızda sadece powerbanke direk şarj etmeye mi başlıyor yoksa telefonada takarsak mı başlıyor? Çünkü kabloyu takınca hemen ledler yanıyor.Türkçe kullanma kılavuzu var mı ? Nasıl kullanılacak gibi

Üzerindeki butonun pek bir esprisi yok şarj ederken. Şarj etmezken kalan şarjı görmeye yarıyor. Bir de Xiaomi Led ve Xiaomi Fan gibi ürünleri bu düğmeye basarak aç-kapa yapabiliyorsunuz.

Teşekkür ederim.Kabloyu powerbanka bağlayınca hemen ledler yanıyor,şarj mı etmeye başlıyor demek ? Daha telefona bağlamadan oluyor bu

• quote:

Çakma..Gerçek kapasitesi 5000 mah civarında. Daha önce almıştım.Eğer yüksek kapasiteli powerbank istiyorsanız aşağıdakini alın. Gerçek kapasitesi 15000 civarında kesinlikle fiyatına göre rakipsiz ama biraz ağır.

Cihazın gerçek kapasitesi 6250 mah.Kutu üzerinde de o şekilde yazıyor.Tahminlerime göre 10000 mah olan modelinde içerisinde 4 adet pil var bunda 3 adet.O yüzden arada 2000 mah fark var.Ama bu cihaz daha küçük ve daha hafif.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj747

quote:

Cihazın gerçek kapasitesi 6250 mah.Kutu üzerinde de o şekilde yazıyor.Tahminlerime göre 10000 mah olan modelinde içerisinde 4 adet pil var bunda 3 adet.O yüzden arada 2000 mah fark var.Ama bu cihaz daha küçük ve daha hafif.

Yok dostum ben xiaomi den bahsetmedim orda..Alıntı yaptıgım arkadasın verdigi linkteki urunden bahsettim.

Xiaomi ye gelecek olursak. 10400 olan modelde 4 adet 2600 mah pil var ve gercek kapasitesi 6800 mah civarında. 10000 olan modelde 3 adet 3350 mah pil var gercek kapasitesi 6250 mah civarında. Yani aradaki boyut farkına degecek bir fark yok,bu yuzden 10000 almak daha mantıklı.

• 10.000'lik gelmiş benim de sonunda 27 günde. PTT her zamanki gibi aşağıya kutuya atmış gitmiş. Şans eseri gözüme çarptı da aldım. Boyut olarak v.s. iyi teşekkürler haber veren arkadaşa..
  • Geçen ayın 17sinde korgoya verilmişti bu aralar gelir diye bekliyorum Allahtan dolar ucuzken almıştık şuan yurtdışından bişey alınmaz
  • quote:

quote:

quote:

Yok dostum ben xiaomi den bahsetmedim orda..Alıntı yaptıgım arkadasın verdigi linkteki urunden bahsettim.

Xiaomi ye gelecek olursak. 10400 olan modelde 4 adet 2600 mah pil var ve gercek kapasitesi 6800 mah civarında. 10000 olan modelde 3 adet 3350 mah pil var gercek kapasitesi 6250 mah civarında. Yani aradaki boyut farkına degecek bir fark yok,bu yuzden 10000 almak daha mantıklı.

hocam bu konularabiraz uzağım da, ppeki neden 10400/10000 yazıyorlar? O zaman bunlar 3000 mah lık bir telefonu 2 kere anca doldurur? yanlış mı anladım ben? gerçek güç vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

quote:

quote:

quote:

hocam bu konularabiraz uzağım da, ppeki neden 10400/10000 yazıyorlar? O zaman bunlar 3000 mah lık bir telefonu 2 kere anca doldurur? yanlış mı anladım ben? gerçek güç vs?

Çünkü bu cihazların içerisinde 3.7 Voltluk piller kullanılıyor, firmalar da bu pillerin amper değerlerinin toplamını yazıyorlar. Halbuki USB voltajı 5V,yani bu çevrimi yaparken en iyi ihtimalle %33 lük bir kayıp yaşanıyor. Bir de bu çevrimi ne kadar verimli yapabildiği var cihazların o zaman kayıp daha da artıyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.