Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mkardes1903 teşekkür ederim bilgi için. Siteden ilk alışverişim olunca mevzuyu bilemedim. takip nosu mail olarak geldi

Aemin, çok uzman değilim ama bildiğim kadar bilgi vereyim yanlışım varsa uzmanlar düzeltsin.

mAh mevzusu biraz karışık, aslına bakarsanız bir pataryanın depolama kapasitesini göstermek için kullanılması tuhaf.
    Powerbankın üzerinde yazan değerlerin ikisi de doğru. Yani 10.000 mAh hemde 6.250 mAh. Yanlarında yazan değerlere bakarsanız birinde 5,1 V birinde de 3,6 V değerlerini görürsünüz. Bataryadan çektiğine göre değişen bir değer diye biliyorum.
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    çok büyük ve pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

çok büyük ve pahalı

Inceligini dusunursek buyuk degil,10000 lige gore daha kolay tasınıyor cepte. Pil omrunun duz modellerden 2-3 kat daha uzun oldugu dusunulurse pahalı da degil. Xiaomi nin butun modelleri var bende 16000 haric. Zmi modeli acık ara en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim adıma sipariş verebilecek babayiğit varmı acaba daha once yurtdışı alışveriş yapmadığım için tecrübeli biri yardımcı olabilir mi sipariş konusunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_dpu

Benim adıma sipariş verebilecek babayiğit varmı acaba daha once yurtdışı alışveriş yapmadığım için tecrübeli biri yardımcı olabilir mi sipariş konusunda

Nasıl bir yardım ggerekiyo?

• Muhakkik kullanıcısına yanıt
    Pm attım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipli alanlarınki hemen geliyor takipsiz alanların ki gelmiyormu kural böyle mi?

• takipsiz olursa kaybolma, çalınma, geç gelme ihtimali var.

ben takipli aldım 19 günde geldi.
  • İkisi de aynı. Takiplinin farkı kargonun nerede olduğunu görebilmen. İki türlü de satıcıya refund isteği yollayabilme hakkın var.
  • 1 haftadır istanbuldan izmire yola çıkmadı benim niyedir bilen var mı 3 adet aldım takİpli Başakşehirde 12 ekim en son işlem yapılmış daha hareket yok

• Takipsuz almistim. Bir ay oldu gelmedi.

• Refund nasil yapiliyor. Sitede goremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Takipsuz almistim. Bir ay oldu gelmedi.

Önceden paypal itiraz süresi 45 gündü, ama şimdi 180 gün. Aceleniz yoksa bekleyin. 60 güne kadar gelmesi normal.
  • Takipsiz almayın eğer sabit bir dükkanınız vs. yoksa. Takipsizlerde postacı kapıya atıp gider,zile bile basmaz. Dilenci,satıcı vs. alır gider ruhunuz duymaz. Ayrıca ptt de artık taşeron dağıtıcılar çalışıyor kadrolu olmayan. Onlarda da artniyetli,takipsizleri çalan kişiler oluyor.(Bunu ptt de başdağıtıcı olan kardeşim söyledi...) Gelmişti-gelecekti diye aylarca kaygı duymaktansa 1.5 dolar ödeyin kafanız rahat olsun. Refund sıkıntılı bir iş. Genelde uğraştırıyorlar 3-5 doların üzerindeki ürünlerde. Ayrıca paypal da bir kaç refund işleminizden sonra profil puanınızı düşürüp refundlarınızı zorlaştırıyor ya da hiç refund yapmayabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 16 Ekim 2015; 9:26:25 >
  • Ben allbuy dan daha ucuz bir satın

• 23 eylülde takipli olarak 2 adet almıştım. Dün gelmiş evde yoktum. Bugün pttden teslim aldım.

• Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank aldım bangood dan 2 tane geldi biraz uzun sürdü gümrüğe gitti geldi ama aldık sonuçta
    şirketdekilere gösterdim ürünün aynısını n 11 den 35 45 tl gibi rakamlara spariş ettiler
    resmen dumur ettiler beni acaba ordaki ürünler çakma felanmı nedir bilemedim
    gelen ürün çok güzel orjinal ve kaliteli belli
    bizim esnaftan ne çıkacak merak ediyorum
  • ürünün orjinal olduğu kesin mi gençler bende bir tane alayım diyorum
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    yani xperia z2 bataryası 3.8v yazıyor bunun içinde 9000 mah diyebilir miyiz?

http://www.static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2014/03/Xperia-Z2-disassembly-guide_12.jpg
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.