Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heropower

Merhabalar, orjinal 10400mAh Mi Power Bank ve daha fazla ürün seçeneklerine mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.

GittiGidiyor
    Mi Xiaomi 10400 mAh Power Bank Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/mi-xiaomi-10400-mah-power-bank-172919684

urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/sarj-cihazi/mi-xiaomi-10400-mah-powerbank-P36274280

http://www.sanalpazar.com/Mi-Xiaomi-10400mah-Powerbank__isp37385802

Maşallah hepsiburada dan bile pahalısın dostum

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10400-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI10400

Forumda 59 TL ye satan var...Fiyatlara ayar çekmelisin bence.

Bir de bu eski 10400 lük modeli tavsiye etmiyorum,10000 lik model ile arasında boyut farkı çok fazla..

• arkadaşlar ürünüm geldim iki tane ışığı yanıyordu biraz onla şarj edeyim dedim şimdi şarjda doluyor bu içindeki şarj tam bittikten sonra herhangi bir şey yapmam lazım mı yoksa tam dolana kadar dolması yeterli mi
  • Zam geldi 22$ oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

arkadaşlar ürünüm geldim iki tane ışığı yanıyordu biraz onla şarj edeyim dedim şimdi şarjda doluyor bu içindeki şarj tam bittikten sonra herhangi bir şey yapmam lazım mı yoksa tam dolana kadar dolması yeterli mi

Tam doldurup kullanmaya başlayabilirsiniz.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    hocam peki içindekini bitirip tam doldursam ?
  • mapıt kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz

• arkadaşlar telefonun şarj kablosunu soktuğum usb çok zor takılıp çıkarılıyor bu sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

arkadaşlar telefonun şarj kablosunu soktuğum usb çok zor takılıp çıkarılıyor bu sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle ?

Powerbank a soktuğun taraf ise normal. Telefon a soktuğun taraf ise zamanla normal olur

• arkadaşlar temmuzun 1 inde banggood dan aldığım xiaomi 10000 mah bugün elime ulaştı. takipsiz kargo ile almıştım bi sorun olmadı. bu cihaza sahip olanlar nasıl şarj ediyosunuz? telefonumun şarj aleti var 1.8 amper 5volt uygun olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexthmnity -- 27 Temmuz 2015; 14:06:02 >
  • beyler çok şey olucak ama şuan tatildeyim ve 25 ağutosda eve döneceğim şimdi alsam bana sıkıntı yaratır mı ? erken gelme durumu olur mu ?
  • Hangi renginden alsam bilemedim :) geçen indirimdeyken de bu şekilde düşüne düşüne indirim bitmişti biri fikir versin :)

@triptister, bir akraban, komşun vs varsa onların adresine gönder. istersen bana gönder Ankaradaysan tatil dönüşü teslim ederim sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfberay

Hangi renginden alsam bilemedim :) geçen indirimdeyken de bu şekilde düşüne düşüne indirim bitmişti biri fikir versin :)

@triptister, bir akraban, komşun vs varsa onların adresine gönder. istersen bana gönder Ankaradaysan tatil dönüşü teslim ederim sıkıntı olmaz

ankaradayım hocam sıkıntı orada herkes tatilde.hazır burdan veriyim zaten anca gelir diye düşündüm.şans bu ya erken geliverir bizi bulamazlar.bunlar direk posta kutusuna mı atıyor yoksa illa imza ile mi veriyorlar?
  • Hocam Adreste verdiğin şehire gelmesi minimum 15 gün sürer ondan sonrası da Adres şehirdeki PTT keyfine 27 Temmuzda postalandı 14 Haziran Adres şehrine geldi eve teslim ancak bugün oldu teslim ederken kimlik sordu bir kağıda imza attırdı ama resmi bir kağıt gibi durmuyordu

• Arkadaslar ayin 1 inde siparis verdim 6 sinda kargoya verildi ama hala gelmedi ben 12.99 a almistim kazik yemis gibi sizce ne yapayim ne zaman gelir lutfen yardim

• ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    gözün aydın hocam darısı başımıza. ben 18 inde sipariş verdim hergün kontrol ediyorum barkodları

bu arada imzaladıgın kağıt resmi bir kağıt :)
  • ben kargolarımı hep dükkana istiyorum olur da evde birini bulamazsak geri pttye dönüş oluyor haliyle oraya da gitmezsen komple çine geri dönüyor kargolarımı daha hiç takip etmedim ondan dolayı da gelip evde bulamadıklarını bilemiyorum :)

kargocu dükkana getiriyor içeri giriyor kargonuz var çinden çinli kız yollamışlar nereye bırakıyım diyor nereye istersen abi diyorum bırakıp çıkıyor. onlarca kargom geldi daha hiç imza vs. sormadım zaten o imza meselesi de resmi değil sadece kargocu ben ürünü teslim ettim adam da aldı diye beyanda bulunabilsin diye formalitelik bir şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

Hocam Adreste verdiğin şehire gelmesi minimum 15 gün sürer ondan sonrası da Adres şehirdeki PTT keyfine 27 Temmuzda postalandı 14 Haziran Adres şehrine geldi eve teslim ancak bugün oldu teslim ederken kimlik sordu bir kağıda imza attırdı ama resmi bir kağıt gibi durmuyordu

Teşekkür ederim.İşte böyle uzun sürse keşke her zaman :) öbür haftaya kadar devam ederse 5 i gibi sipariş veririm artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcetin_

gözün aydın hocam darısı başımıza. ben 18 inde sipariş verdim hergün kontrol ediyorum barkodları

bu arada imzaladıgın kağıt resmi bir kağıt :)

Sağolasın Hocam sipariş verdiğin tarih değilde postaya verildiği tarih ne zamandı bende siparişle posta arasında 4 gün vardı ayrıca imzaladığım kağıt sanki not kağıdı gibi bir şeydi ama gene de tam incelemedim resmi de olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: gfberay

ben kargolarımı hep dükkana istiyorum olur da evde birini bulamazsak geri pttye dönüş oluyor haliyle oraya da gitmezsen komple çine geri dönüyor kargolarımı daha hiç takip etmedim ondan dolayı da gelip evde bulamadıklarını bilemiyorum :)

kargocu dükkana getiriyor içeri giriyor kargonuz var çinden çinli kız yollamışlar nereye bırakıyım diyor nereye istersen abi diyorum bırakıp çıkıyor. onlarca kargom geldi daha hiç imza vs. sormadım zaten o imza meselesi de resmi değil sadece kargocu ben ürünü teslim ettim adam da aldı diye beyanda bulunabilsin diye formalitelik bir şey :)

ben de alışverişlerimde hızlı olsun diye hep kargo şubesini adres verip oradan teslim alırım

ilk defa yurt dışından ürün aldım onu da PTT getiriyor el mahkum bekledim aslında onu da gidip elden teslim almayı düşündüm ama hava koşulları pek imkan tanımadı

biraz sinir ettiler önce dağıtıma çıkarmadılar daha sonra dağıtıma çıkmış gözüküyordu ancak bir haftada geldi kaldı ki şikayet etmiştim dağıtıcı Cumartesi aradı ürünün dağıtıma verildiğinden haberi yoktu neyse bayram üstü yoğunduk pazartesi getiririm diye anlaştık adamla pek ümidim yoktu ama bugün getirdi

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Teşekkür ederim.İşte böyle uzun sürse keşke her zaman :) öbür haftaya kadar devam ederse 5 i gibi sipariş veririm artık

Benim maceram bu şekilde oldu ama dediğim gibi bir noktadan sonra PTT'ye bağlı

Siz bilirsiniz hocam şimdilik ayın 31'i son diyor belki daha sonra gene indirime girebilir ayrıca döviz de gittikçe artıyor onu da göz önünde bulundurun derim sonra almaya kalktığınızda bu fiyatları bulamayabilirsiniz

• teşekkürler , 10400 lük vardı bunu da aldım 10400 ü de 49 a almıştım anlık indirimle :) buda 13 $ desek x 2.7 35 tl falan ki süper fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.