Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fb.19071907

Arkadaslar ayin 1 inde siparis verdim 6 sinda kargoya verildi ama hala gelmedi ben 12.99 a almistim kazik yemis gibi sizce ne yapayim ne zaman gelir lutfen yardim

Takipli mi aldın. takipsiz aldıysan gelmeyebilir.
  • Fiyat 11.99$ oldu, daha ne kadar düşebilir bilmiyorum, mükemmel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Arkadaslar ayin 1 inde siparis verdim 6 sinda kargoya verildi ama hala gelmedi ben 12.99 a almistim kazik yemis gibi sizce ne yapayim ne zaman gelir lutfen yardim

Hocam takipsiz aldim ama daha gelir diyenler var 27 haziranda alana dahi daha gelmeyen var sanirim bu ayin sonuna kadar yada gelecek ayin 5 ine kdr gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Takipsizde olsa gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Fiyat 11.99$ oldu, daha ne kadar düşebilir bilmiyorum, mükemmel fiyat

Dolar 3tlyi bulacak almak isteyen hemen almalı kaçmaz bir fırsat 22$ olacak indirim bittikten sonra

• Diğer renkleride aynı fiyat şuanda banggood da
  • Vay arkadas. Gearbestten aldik,burasi daha cok indirdi. Saka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 28 Temmuz 2015; 15:49:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    aynı gün sipariş verdiğim diğer ürün çin'den bugun türkiyeye geliş yaptı. ama powerbank hala bu şekilde gözüküyor

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!
  • Dün gece sipariş verdim ayrıca takipli istedim toplam 14.26 dolara denk geldi. Yalnız burası aliexpress gibi değil takip olayını tam anlayamadım. Satıcı takip numarasını ne zaman verecek, hemen vermesi mi gerekiyor yoksa bir onayı mı gerekli çözemedim olayı.
    Ayrıca yapılan bu indirimden yararlanabilir miyim? 50 puan vardı onu da kullanamadım hata verdi bir de indirim oldu indirimden yararlanmam için ne yazmalıyım pek yabancı dilim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de çinden gelme başka ülkeden gelme olayı var powerbank gümrükte kalıyor deniyor, onun için ne yazmalıyım ki satıcı ona göre yaptırım uygulasın.

Edit; satıcı takip numarasını gönderdi ve takip numarasını açınca sweden yazıyor başka ülkeden geliyor gibi gösterdi sanırım. şimdi tek sorunum bugün yapılan indirimden yararlanmam söz konusu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfberay -- 28 Temmuz 2015; 18:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

quote:

Takipsizde olsa gelir.

Benimki gelmedi. 3 sipariş verdim, 2si takipli. İkisi de gümrüğe takıldı. Birinde dağıtım merkezine çağırıp verdiler, gümrüğe sokma parası aldılar 2 küsür. Biri geldi postacı tahsil etti aynı parayı. 3. Takipsiz olan gelmedi. Muhtemelen gümrüğe takıldı ya geri gitti ya başka birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfberay

Dün gece sipariş verdim ayrıca takipli istedim toplam 14.26 dolara denk geldi. Yalnız burası aliexpress gibi değil takip olayını tam anlayamadım. Satıcı takip numarasını ne zaman verecek, hemen vermesi mi gerekiyor yoksa bir onayı mı gerekli çözemedim olayı.
    Ayrıca yapılan bu indirimden yararlanabilir miyim? 50 puan vardı onu da kullanamadım hata verdi bir de indirim oldu indirimden yararlanmam için ne yazmalıyım pek yabancı dilim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de çinden gelme başka ülkeden gelme olayı var powerbank gümrükte kalıyor deniyor, onun için ne yazmalıyım ki satıcı ona göre yaptırım uygulasın.

Edit; satıcı takip numarasını gönderdi ve takip numarasını açınca sweden yazıyor başka ülkeden geliyor gibi gösterdi sanırım. şimdi tek sorunum bugün yapılan indirimden yararlanmam söz konusu mu?

Pilleri Çin postası taşımıyor gibi birşeyler okumuştum. O yüzden başka depodan gönderiyorlar sanırım. Banggood için yazdım bunu. Takipli aldıysan sıkıntı olmaz gümrüğe girerse de alırsın, haber veriyorlar. İndirim olsa az bi fark var, yapacak birşey yok sanırım.

• PTT'den göstermiyor mu oradan bir bakmayı denesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 28 Temmuz 2015; 21:36:28 >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    ptt sistemine de düşmemiş
  • Biraz daha sabır o zaman

• Takip koduyla beraber 13.59 dolara aldım. Paypaldan tam 39 lira çekildi, kur biraz yüksekten hesapladı sanırım. Genede Türkiye'de 69TL fiyata sahip olduğundan iyi fiyata geldi.

• Arkadaslar urun geldi fakat hic bir isigi yanmiyor ne yapmam gerek

• ürünü 4 gündür falan kullanıyorum,küçük olmasına küçük ama cepte taşımayı düşünmeyin o tarafa doğru düşersiniz.ciddi bir ağırlığı var.ama 10400 kadar büyük olmaması çantada falan kolaylık sağlıyor.3.5 dolara silikon kabını satıyorlar ama ben almadım pahalı geldi.

kablosu,yüzeyi falan tam bir xiaomi kalitesi.
  • 20'sinde alıp gelen var mı veya o aralar alan ?
  • pixelboy kullanıcısına yanıt
    18 inde sipariş verdim hala bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: knuckle1907

ptt sistemine de düşmemiş

Hocam tracking siz aldım,,ptt den takip etme şansım var mı?? Evde bulamazlarsa ne yapacağım ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.