Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 4x [550 TL]Video Eklendi-Mini Sürümde İnceleyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Redmi 4X
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İlanı mini sürümde görüntülerseniz, eklediğim 3 videoya sorunsuz olarak erişebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-4x-550-tl-video-eklendi-mini-surumde-inceleyin--147559984

Validemin alo demek için kullandığı telefonu satıyorum. Hiçbir arızası veya problemi yoktur. Kozmetik olarak 10/9 - 1 puanı 2.el olduğu için kırdım. Çift sim kayıtlıdır. 2ram 16hafizası 8cekirdegi Snapdragon işlemcisi vardır. (sim2 yerine, hafıza kartı da takılabilir. Tercih kullanıcıya kalmış.) Telefon alındığı günden beri üstünde temperli kalın cam ve silikon kılıf ile kullanıldı. Yanında ayrıca sıfır şeffaf silikon vericem. Kablosunda kopukluk bozulma vs. yoktur. Orijinal Xiaomi kablosudur. Adaptörün ucu Amerikan giriş olduğu için çevirici aparatı sağlam olsun diye bantladim. Bu da orijinal Xiaomi adaptörüdur ve hiçbir sorunu yoktur. Alan kişi uğraşmasın diye mi hesabından çıkış yapıldı ve sıfır yazılım yüklendi... Kutusu vardır.

Önemli NOT : Telefonun imei kopyalama riskinden dolayı geri iade alınmaz. İstediğiniz bir test var ise video kaydı ile çekip tarafınıza yollayabilirim.

Foruma özel ücreti 550tldir. Elden teslim tercihimdir. Kargo ile gönderimlerde, kargoda çalınma gibi riskli durumlarda alıcı sorumludur. Dolap uygulamasından farklı ilan açarak kargoyu 10-12 TL'ye gönderebilirim.
    Havale sonrası aynı gün kargoya veririm.
    Sorularınız varsa çekinmeden DM üzerinden sorabilirsiniz.
    Pazarlık düşünmüyorum.

Video(Çekim Tarihi=22.01.2021) - Kapalı ekranda görünen şey, tempered camın altında kalan hava kabarcığıdır.

Video kaydı ile her yerini çekmeye çalıştım. Kafanıza takılan bir yeri olursa, şu bölgesini yakın çekim atabilir misin derseniz, atarım. İstemeniz yeterlidir.

SIM1 ve SIM2'nin çalıştığına dair video kaydı.(Kameraya bakarak yaptığım için sakarlıklar olabiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 23 Ocak 2021; 14:59:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon @addidas_85 forumdaşımıza satıldı ve kargolandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.