Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB Siyah [1244 TL - XIAOMI TÜRKİYE GARANTİLİ - BİTTİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR EVOFONEDEN (Sorsanız Xiaomi TR Distribitörüymüş :D) TAMİR EDİLMİŞ ANAKARTI DEĞİŞTİRİLMİŞ TELEFON GÖNDERDİ AMAZON BANA VE SIFIR PAKETİNDEYDİ !!!!

Videosunu çektim iade işlemi başlattım burda da kanıtlayacağım konu açarak ! Alan arkadaşlar telefondan imei ye baksın arkadaki etikettekine ve kutudakine baksın bendeki telefonun arka etiketi ve kutudaki aynı ancak telefonun içinden baktığıdma başka imeiler var ve kayıtsız! TAMİR GÖRMÜŞ İADE CİHAZLARI BUNLAR BANA KALSA!!!!!

Üşenmedim konudaki herkesi etiketliyorum başına gelen varsa sizde iade edin hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. etiket mesajım. @Bourbone aldım demişsin üstteki mesajımı oku kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

ARKADAŞLAR EVOFONEDEN (Sorsanız Xiaomi TR Distribitörüymüş :D) TAMİR EDİLMİŞ ANAKARTI DEĞİŞTİRİLMİŞ TELEFON GÖNDERDİ AMAZON BANA VE SIFIR PAKETİNDEYDİ !!!!

Videosunu çektim iade işlemi başlattım burda da kanıtlayacağım konu açarak ! Alan arkadaşlar telefondan imei ye baksın arkadaki etikettekine ve kutudakine baksın bendeki telefonun arka etiketi ve kutudaki aynı ancak telefonun içinden baktığıdma başka imeiler var ve kayıtsız! TAMİR GÖRMÜŞ İADE CİHAZLARI BUNLAR BANA KALSA!!!!!

Üşenmedim konudaki herkesi etiketliyorum başına gelen varsa sizde iade edin hemen.
    Geçmiş olsun hocam. Ben almadım ama sizin adınıza üzüldüm. Amazon böyle şeyler yapmaya nasıl cürret eder anlamış değilim. O kadar müşteri memnuniyeti ile namı yürürken bunları nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Acilen amazon-turkiyeyi düzeltmeleri gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2. etiket mesajım. @Bourbone aldım demişsin üstteki mesajımı oku kesin
    ben almadım. böyle bir durum varsa sıkıntı.
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam kesinlikle peşini bırakmayın.evofonenun yetkilsinin ropörtajı var erdi özüağ ile ben onu izlediğimde geçtiğimiz yaz bu adamlar dolandırıcı demiştim ilk patlağini da verdi herhalde.O videoyu izleyenler bilir.
  • Videosunu çektim YouTube yükleyeceğim amazon aradım biz orjinal ürün satarız bilmem ne diye geveledi resmen iade alalım dediler ama bu düpe düz kandırmaca sıfır paketini açtığım telefon bu sonuçta ben bu işin peşini bırakmam ki diğer arkadaşlar da kontrol etsin. Telefon 4.5 G çekmiyor du işgillendim bi baktım imei işi çıktı :) sonra kasası global MODEL MEG7 ama taktıkları anakart çin sürümü MEE7

AMAZONDA SUÇ YOK BENCE EVOFONE DENEN FIRMANIN İŞİ BENCE

• quote:

Videosunu çektim YouTube yükleyeceğim amazon aradım biz orjinal ürün satarız bilmem ne diye geveledi resmen iade alalım dediler ama bu düpe düz kandırmaca sıfır paketini açtığım telefon bu sonuçta ben bu işin peşini bırakmam ki diğer arkadaşlar da kontrol etsin. Telefon 4.5 G çekmiyor du işgillendim bi baktım imei işi çıktı :) sonra kasası global MODEL MEG7 ama taktıkları anakart çin sürümü MEE7

AMAZONDA SUÇ YOK BENCE EVOFONE DENEN FIRMANIN İŞİ BENCE
    telefon bana gelseydi anlamazdım. kapalı kutuysa amazonluk bişey yoktur. temin eden kimse onun suçu bu
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Telefon dün geldi. İmeiler uyumlu. Telefon temiz sıkıntısız geldi şükür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bourbone

Telefon dün geldi. İmeiler uyumlu. Telefon temiz sıkıntısız geldi şükür.
    hocam sistem güncellemesi yapmayı denediniz mi? ayarlardan telefon hakkında sistem güncellemeye gelince ağa bağlanamıyor hatası veriyor sizde de öyle bir durum var mı?
  • kumdanşato kullanıcısına yanıt
    Ne için sistem güncelleme si

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bourbone

Ne için sistem güncelleme si
    Xiaomi yeni güncelleme vermiş MIUI10 10.0.4.0 güncellemesi sizde ayarlar>telefon hakkkında>sistem güncellmesi seçince çıkıyor mu?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-5-plus-miui10-global-stable-v10-0-4-0-oegmifh-guncelleme-degisiklikleri-ve-linkler.33085/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.