Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB Siyah [1244 TL - XIAOMI TÜRKİYE GARANTİLİ - BİTTİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    Satın alma linki kaybolmuş. Demekki bitmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuanda mevcut değil yazıyor bitti galiba
  • Son stoklar varken 1 adet kaptım :) aldım ama iyi mi ettim kötümü bilmem S7edge + 6S var ikisinden de yıldım şarjları yetmiyor daha önce 3/32 kullandım r5+ çok iyiydi şarjı bakalım bunda ne olacak belkide satarım tekrar ufak karla 😁 1300₺ hesaba havale eden olursa açmadan yollarım beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Usta şüpheye düşmeye gerek var mı? Ben de aldım ama kötü mü ettik acaba? Fiyat iyi gibiydi. Tam anlamam telefonlardan ondan soruyorum.

• ben de yorumlar net olmayınca beklemede kaldım ama bitmiş. fiyat benim aradığım civardaydı ama telefonu bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bourbone

Usta şüpheye düşmeye gerek var mı? Ben de aldım ama kötü mü ettik acaba? Fiyat iyi gibiydi. Tam anlamam telefonlardan ondan soruyorum.
    Kardeş ben 3/32 liğini 1.5 ay kullandım zorla arkadaş istedi öyle sattım. Kamerası biraz orta seviye sadece geri kalan kasma donma yok, bataryası zaten efsane ötesi parmak izi aşırı hızlı..

Amazonda koşulsuz 30 gün iade garantisi var kutusunu açsan bile vurup kırıp çizme yeter. O yüzden al dene kardeşim her işini rahat rahat görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu TLF yaklaşık 6 aydır 64 GB/4 GB olanını kullaniyorum. Avantajı ekran,batarya( çok memnunum) ve mi arayuz. Dezavantajlı ise gece ve iyi olmayan ışıkta kamera. Bende 1250 TL ye kvk garantili almıştım. F/p telefonu gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirulusoy

Mi a2 lite mi redmi 5 plus mı karar veremedim.karşılaştırmalarda çok yakın özellikleri
    Redmi 5 plus

• Ben de 3 aydır kullanıyorum telefonu, genel olarak memnunum ama kimse değinmemiş ağırlığına. Telefon bana ağır gelmeye başladı. 180gr ağırlığında ve uzun kullanımlarda gerçekten yoruyor.

• Kamerası 12 megapiksel. Sizce biraz az değil mi. 2016 da aldığım lenovo a7010 da 13 megapiksel kamera var. İlginç.

• bourbone kullanıcısına yanıt
    Kamerada megapixel değerinin pek bi anlamı yok hocam eğer dev bilboard falan bastırmak gibi bi amacınız yoksa. Ben 6 aydır falan kullanıyorum kvklı almıştım 4/64 lük modeli. Yüzden fazla yüklü uygulama vardır ama hala canavar gibi. Bataryası efsane. Zenfone 2 kullanıyordum daha önce buna geçince dedim acaba telefon yeni diye mi bu şekilde şarjı uzun gidiyor bu kadar gitmesi gerçek olamaz falan. 6 aydır tatmin edici şarj performansı alıyorum efsane diyebilirim şarj noktasında. İnstagram vs kullanan varsa aktif olarak tavsiye etmem bence kamerası vasat altı. Özellikle ışık loşsa, gece vs de çöp. Parmak izi okuyucu ve ergonomisi hoşuma gidiyor. Miui10la arayüzdr baya gelişti. Bu fiyatlara rakibi olduğunu pek sanmıyorum kamera dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Redmi 5 plus

Alıntıları Göster
    Öyle de yaptım hocam sağol..

• Kacıranlar uzulmesın n11 ve hepsi buradada var.

https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-5-plus-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000AN305?magaza=Sen%20Cep

• sarigol45 kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

Kacıranlar uzulmesın n11 ve hepsi buradada var.

https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-5-plus-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000AN305?magaza=Sen%20Cep
    ithalatçılar zaten hep vardı . xiaomi tr garanti diye baktık ama kalmamış

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    xiaomi garantili olanda var

• Redmi 5 plus mı mate 20 lite mı a2 mi? Kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: kalderons

Ben de 3 aydır kullanıyorum telefonu, genel olarak memnunum ama kimse değinmemiş ağırlığına. Telefon bana ağır gelmeye başladı. 180gr ağırlığında ve uzun kullanımlarda gerçekten yoruyor.
    BENDE ESKİ LG G3 VAR 150 GR O BİLE AĞIR GELİYOR BU 180 SE BAYA YORABİLİR ÖZELLİKLE BAYANLAR İÇİN
  • Bitmiş. Şuan 1600 TL gibi fiyatlardan başlıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.