Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus YARDIM . BİM 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xiaomi kullanan arkadaşların değerli fikirlerini almak isterim .

11 mayısta BİM'e xiaomi redmi 5 plus geliyormuş 999tl fiyatı var .

Bu zamana kadar İphone'dan başka telefon kullanmadım iphone 4s daha sonra 5s ve şuanda iphone 6 kullanmaktayım .

Ama iphone'dan sıkılmış durumdayım . Android bir telefona geçmek istiyorum . Rahat bir şekilde film bile indiremiyorum .

xiaomi redmi 5 plus nasıl bir telefondur alsam pişman olur muyum ? Sorun yaşarmıyım lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim .

• Iphone 6'dan 1.000 liralık bir modele geçersen seni memnun etmeyen yönleri olabilir. Redmi 5 plus iyi bir telefon ama örneğin kamerası vasat.

Bütçeni 500 lira daha arttırıp Mi Note 3 al bence. Hem snapdragon 660 hem de harika bir kamera deneyimi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi note 3 öneririm kamerası işlemcisi ve belleği çok iyi. Mi6 sadece işlemcisi braz daha güçlü ama ikiside 8 çekirdekli 4+4 olarak çalışır işlemcisi. 6gb ram vardır ve 64gb hafızası var. Kamerası mi6 göre daha iyi denilebilir. Mi note 3 ekran 5.5 inç biraz daha büyük tavsiye ederim. 400-500 tl fazla ver mi note 3 almanızı tavsiye ederim. İşletim sistemi ios gibi sıkıntı çekmezsiniz çok seri bir telefon. İndirim olursa 2 adet daha alacağım, hepsiburada gittigidiyor ve n11 den bakın. Kupon ve banka kampanyalarıyla daha uyguna gelebilir.

• Pişman olmazsın, 3gb32 lik modeli geliyor, Batarya suresi gayet iyi bir cihaz, islemci chipseti de her turlu is yapar, bu fiyata bunun muadilini bulman cok zor

• Iphone 6'dan bu cihaza geçerseniz kamerası pek hoşunuza gitmez. Diğer açıdan memnun edeceğini tahmin ediyorum. Kamera sizin için önemliyse bütçeyi biraz daha yükseltip Mi Note 3 alın.
  • Herkese yardımları için teşekkür ederim .
    Fotograf ile pek işi olan biri değilim .
    Oyun ve Video indirme yönünden iphone 6 ya göre beni daha tatmin edeceğini düşünüyorum .
    Ama insanların androidlerin sonradan yavaşlıyor donuyor takılıyor söylemlerini yaşar mıyım ?

MESELA İphone 6 ile oynadığım PUBG u Xiaomi Redmi 5 plus ilede çok rahat bir şekilde oynayabilir miyim ?
  • EDIZ SARI kullanıcısına yanıt
    Bende 4 senedir iPhone 6 kullanıyordum hocam. Telefonu alalı 1 hafta oldu her yönü ile daha avatajlı bir cihaz denildiği gibi sadece kamera çok iyi değil. Performans çok iyi özellikle ekran süresi muazzam iphone den sonra çok iyi gelecek pişman olmazsın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim hocam insallah pişman olmayız (:

• quote:

Orijinalden alıntı: EDIZ SARI

Herkese yardımları için teşekkür ederim .
    Fotograf ile pek işi olan biri değilim .
    Oyun ve Video indirme yönünden iphone 6 ya göre beni daha tatmin edeceğini düşünüyorum .
    Ama insanların androidlerin sonradan yavaşlıyor donuyor takılıyor söylemlerini yaşar mıyım ?

MESELA İphone 6 ile oynadığım PUBG u Xiaomi Redmi 5 plus ilede çok rahat bir şekilde oynayabilir miyim ?
    Ben Redmi 5 Plus ile takılmadan PUBG oynuyorum. Sıkıntı yok. Ancak yağ gibi akıyor diyemem. Yavaş da değil, oynanabilirlik sınırında diyelim. Oyun için daha iyi gpulu bir cihaz daha iyi olur ama 1000 liraya iyi gpulu cihaz yok.
  • Bime gelmesini beklemenize gerek yok.n11den kupon vs ile daha ucuza almanız mümkün.suanki fiyatı 987.90 TL

en az 20 TL Lik kupon bulsaniz 967ye gelir..

Xiaomi Redmi 5 Plus - 32GB/3GB Snapdragon 625 Global Rom 1.299,00 TL yerine 987,90 TL

https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-5-plus-32gb3gb-snapdragon-625-global-rom-P244921152

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kupon işi felan nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

Kamerası felan nasıl dedikleri gibi kötü mü ?

Yoksa normal klasman mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDIZ SARI -- 7 Mayıs 2018; 0:37:31 >
  • Sanırım piyasada 1000 liraya alabileceğim en iyi telefon bu .

Limiti 1200-1500 liraya cıkartsam daha iyi telefonlar var tabi ki .

xiaomi mi max 2 daha iyi olur acab 1200 lira

• Forumda kupon satan arkadaşlar mevcut bazen ücretsiz verenler oluyor..buyrun konusu

https://forum.donanimhaber.com/n11-kuponlar-5500-200-4500-150-3000-100-2070-70-50-50-175-20-gittigidiyor-biletix-sanalmark--101348472

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • bim iyi telefon getirmiş'de 64 gb olanını getirse daha iyi olacakmış. 100 tl fark için bu modeli almaya değmez bence,birde ekranı fazla büyükmüş bunun, ben 4 yıldır 4.5 inç ekrana alıştım belki ondan öyle düşünüyorumdur.
  • İphone 6 4.7 inç sanırım ama cok cok fazla büyük gelmiyor hocam . 32 gb veya 64 gb bana cok fark etmez telefonda arşiv yapmam ben kullanmadıgım uygumaları felan tutmam takıntılıyım o konuda (: 32 gb beni idare edecektir diye düşünüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Bende 4 senedir iPhone 6 kullanıyordum hocam. Telefonu alalı 1 hafta oldu her yönü ile daha avatajlı bir cihaz denildiği gibi sadece kamera çok iyi değil. Performans çok iyi özellikle ekran süresi muazzam iphone den sonra çok iyi gelecek pişman olmazsın :)
    hocam cihazınızı güle güle kullanın.

redmi 5 plus'da bildirim led'i var mı ?
  • Sağ köşede mevcut hocam. Ancak beyaz renkte sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Sağ köşede mevcut hocam. Ancak beyaz renkte sadece.
    çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.