Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5A 749 TL (A101) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
9.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Kardeşim zaten 11 tane bankayla çalışan adamın da bunlarla işi olmamalı
    11 farklı banka değil bkm ininal her bankanın birden fazla uygulaması var
    her neyse sıradan bi sıcak fırsatçıda normal olarak bulunan şeyler bunlar zaten. sıcak fırsatçıya zaten 16b yetmez
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınız doğru belki ama bu cihaz xiaomi nin en ucuz cihazi.95 dolar fiyati var normalde. Bunu alıcak insanın alım gücü bellidir zaten ona göre üretilmiş,alanda ona göre alıyor,whatsapptan mesaj yazıyım 2 foto çeker müzik dinlerim vs.. bütçeme uygun geldi zamanında indirim ile aldım bende.

Sizinki biraz elma ile armutu karşılaştırmak oluyor

Ekleme:gene bunu alan kişilerin sıcak fırsatla falanda çok işi olmaz.maaşı bellidir durumu bellidir.en fazla market indirimi takip eder onlardada uygulama gerekmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 27 Ağustos 2018; 14:13:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu babama hediye almistim. Normal guncelleme yoluyla dosyayi gosterip guncelle dediginizde cihaz eski surume guncellenemez diye bir uyari veriyordu. Neyse babam ev tasima doneminde telefonsuz kalip baya bir madur olduktan sonra bayram icin gorustugunuzde ilgilenme firsatim oldu. Miflash.exe ile eski surum yukledim. 1 gun sonra yine dokunmatik calismamaya basladi! Custom rom lardan 1-2 sini denedim. Dokunmatik belli bir sure sonra yine hata veriyor. Bu arada custom rom yuklemek icin telefondaki izinleri vermek icin dokunmatige ihtiyac oldugundan normalde 10 dakikalik islem

Dokunmatik calisana kadar kapat ac yaptiginizdan 1 saate yakin suruyor.

Telefon simdi kenarda duruyor ve babam eski telefonunu kullanmaya basladi.

Yani hic bu islerden anlamayan insanin almamasi gereken bir marka. Hatta ben az bucuk anliyor sayilirim

Ama ben bile hala olayi cozemedim. Telefona belki 8-10 saat harcadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

599 liraya alınan telefon ne hallere gelmiş 749 lira fırsat olmuş normal fiyatı 1099 olmuş vay ki ne vayyy 750 lira bütçeniz var ise şu model de değerlendirilebilir. En azından 5 ay önce 599 lira iken şuan 1099 olan bir telefon değil. https://www.hepsiburada.com/lenovo-moto-e4-plus-16-gb-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000007YPS6?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=EAIaIQobChMItPGIosqD3QIVCs-yCh01LAHXEAQYASABEgKp_fD_BwE
    Aynı fikirdeydim. 5000 mah pili 3 GB ram ve Türkiye garantisi ile harika telefon. Kaptım 1 tane. Amerikan malı ama hangisi değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xiaomi markası aşırı zamlanmış, artık hiç biri f/p ürünü değil.

• katama kullanıcısına yanıt
    Lenovo Çin halk cumhuriyeti markasındır

Motorolada lenovo nun alt markası artık.

• katama kullanıcısına yanıt
    lenovo tamamen çine ait. motorolayi da lenovo satin aldi. vestelden daha az amerikan parçası barındırıyordur motorola :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az çok hepsi gavur malı. Fiyat olarak moto lar xiaomiden iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    Cihaz da romdan ziyade dokunmatikle ilgili bir sorun var öyleyse, garantisi varsa servise yollayın direk..çünkü o sorun çözülmedikçe rom yüklemenin anlamı yok..

• 2gb telefonu 750 ye almak yerine bu özelliklte ikinci el telefonu 350-400 e alırdınız.

piii. bu paraya 4gb ramli 2. el bile bulunurdu.
  • Servis dokunmatik arizasi yada ana kart arizasi olabilir dedi. Dokunmatik ile duzelmezse kart degistirmek gerektigini bu durumda telefonun tamir masrafinin urun bedelini gecebilecegini belirtti! Genelde bu tip sorunlarin islanmayla alakali oldugu icin kullanici hatasi oldugu yonunde islem yapildigini da ekledi. Ancak yabanci forumlardan ve youtube`den gordugum kadariyla bazi xiaomi modellerinde olan bir sorun. 5-6 gun kullanip problemi yasayan da var, babam gibi 1 yil sonunda yasayan da.
  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    Halt etmiş onu diyen servis...dokunmatik probleminin kullanıcıyla ilgisi yoktur..servis raporunu isteyip direk thh ye başvurursanız sonuç alırsınız ben olsam bırakmam yanlarına..

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    No ss no güven

Xiaomi Redmi 5A 749 TL (A101)

Xiaomi Redmi 5A 749 TL (A101)

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Benim de bu civarda hep 5 ile 6 saat arası genelde.

Umarım o Aycell yazısını siz yazmışınızdır :))

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    2001 senesindeki ilk hattıma minnet göstergesi...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.