Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5A 749 TL (A101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
9.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Korkuteli A101 de Evo garantili Xiaomi Redmi 5A 2/16 GB model telefonu 749 TL'ye aldım.
    26 Temmuz kataloğunda 999 TL olarak satışa sunulmuştu. İnternette en ucuz 1100 TL civarında. İhtiyacı olanlar araştırıp bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necati146 -- 22 Ağustos 2018; 20:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen bayram bende a101 den indirim ile 660₺ almıştım. 2 aydır kullanıyorum, en fazla 6 saat ekran görüntüsü veriyor taş çatlasın 2 gün gidiyor pili. 3 gün gitmesi için köşede durması lazım.

Android telefonlar forumunda ki ana konusuna tek yazan benim neredeyse :)

Soruları olan varsa cevaplarım
  • Bulgaristan'dan bu telefonun giriş versiyonunu (2 gb ram, 16 gb hafıza) 570 liraya almıştım, ülkemiz fiyatına bak 1100 lira hey gidi günler...

Tavsiye ederim, şarjı 3 gün giden akıllı telefon yapmış adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Bulgaristan'dan bu telefonun giriş versiyonunu (2 gb ram, 16 gb hafıza) 570 liraya almıştım, ülkemiz fiyatına bak 1100 lira hey gidi günler...

Tavsiye ederim, şarjı 3 gün giden akıllı telefon yapmış adamlar
    3000 mah nasıl 3 gün giderki? telefonu hiç kullanmaması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urunun fiyati 1100tl falan degil o dedigin model note modeli, insanlari yanlis yonlendirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

3000 mah nasıl 3 gün giderki? telefonu hiç kullanmaması lazım

Alıntıları Göster
    720p ekran ve 2gb ram ile islemcide düşükse normal kullanımda 3 gun gitme ihtimali var. 2k parlak ekranlı 4 ramli sd800 işlemcili telefon olsa 1 gun gider.

• Xiaomi Redmi 5A 749 TL (A101)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necati146 -- 22 Ağustos 2018; 21:45:30 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    4 saat üzeri ekran görüntüsü alarak kullanıyorum hem de.

Bir ara pil kullanımını koyarım buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Geçen bayram bende a101 den indirim ile 660₺ almıştım. 2 aydır kullanıyorum, en fazla 6 saat ekran görüntüsü veriyor taş çatlasın 2 gün gidiyor pili. 3 gün gitmesi için köşede durması lazım.

Android telefonlar forumunda ki ana konusuna tek yazan benim neredeyse :)

Soruları olan varsa cevaplarım

• 1100 liralık bir telefon değilki zaten hakkı 750 tl yani normal değerinden almışsınız.1100 liraya ne telefonlar alınıyor,bu telefon 3 sene önceki donanımı içeriyorken bu telefonu zaten 1100 tl den alan olmayacağı kesin.Yukarıda bir üye belirtmiş zaten telefonun dh deki konusuna yazan sadece benim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 22 Ağustos 2018; 23:13:7 >
  • İyi günlerde kullanın. Xiaomi candır.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    4 saat üzeri mi benim redmi note 4 ile 9 saat aldığım oluyor ama 8 saat Garanti bu şekilde 2 gün dayanıyor 4 saat ile bir günü zor çıkarır ya siz çok ellemiyorsunuz cihazı yada telefon çok uyuyor.

• Valla su telefonu almak yerine vestel 5580 almak daha mantıklı ya

• Tamam dolar kuru yüksekte bu cihaz bu para etmez...

• bu paralara telefon kalmadi piyasada. Bence o fiyata alinabilir. Bitti o gm 4g yi 200 liraya turkcelden aldigimiz gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

bu paralara telefon kalmadi piyasada. Bence o fiyata alinabilir. Bitti o gm 4g yi 200 liraya turkcelden aldigimiz gunler

2014 şubatta telefona taksit bittiğinde herşey bitmişti zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    bu para eden cihaz ne vardır acaba?

• larenuf kullanıcısına yanıt
    Bilerek yazmadım şu cihaz bu cihaz diye bu paranin yarisina farkli marka alirim aliexpresste Xiaomi olmazda Leeago olur Oukitel olur.

Yine farkli marka casper vestel vs...Ya da bu telefonu yurtdisindan daha ucuza alirim anlayan anladı.Şimdi sana cevap yazmasam sallıyor diyeceksin diye yaziyorum...

• Gecen yil Redmi 4a aldim. Konuyla cok alakali degil ama resmi guncellemeden sonra dokunmatik kendi kendine devre disi olmaya basladi. Eski surume geri donemiyirosunuz. Sizi birisi arasa aramayi goruyorsunuz ama telefon acilmiyor. Servis birsey yapamiyor. Yeni ekran ile degistirseler duzelecegi garanti degilmis.

Telefonu normalde cok begeniyordum ama 1 yil sonunda cop olmasi ve Turkiye ‘de dogru duzgun muhatap bulamamak sebebiyle resmi distributor olana kadar bu markaya bulasmam.

• wallace_son kullanıcısına yanıt
    Alakası yok, lafım size değil. Kullanıcıların xiaomi ye ilgi alakasının %10 u, firmada Türkiyeye karşı yok. İlgisizler, her yeni çıkan üründe Türkçe karakter sorunu, bir türlü düzelmeyen buglar vs. Adamlar distribütör olayını çözemediler, kaç yıl oldu. Nasılsa satıyorum diyor adam

• Forumdan 3ay once uygun fiyatlara redmi 5 plus ve redmi note4 aldim.ikinci el severek kullaniyoruz.hanim ve ben telefonlarin bir yamugunu gormedik.kizima 1.5 sene evvel 1000 liraya samsung j7 prime almistim 16 gb. telefonun bazen parmak izini algilamamasi bile insanin morelini bozuyor ki butun j7prime larda var.keske diyorum 300-400 daha vereydimde mi 6 alaydim ozamanlar

Ha basliktaki telefon nasildir bilemem.ama bu fiyatlara satilan samsung j2 veya j3 ten iyidir sanirim.yaniliyorda olabilirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.