Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds FE 1.099 TL - Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1700 Liradan satışa çıkan Galaxy Buds FE şu an Trendyol satıcısından 1099 Lira + Kargo ile alınabiliyor.

2 rengi de mevcut.

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-buds-fe-bluetooth-kulaklik-grafit-samsung-turkiye-garantili-p-767487780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 3 Kasım 2023; 16:20:13 >

• Güzel fiyat

• Qcy t13 alın geçin. Çek satışta hepsiburada kodları var. Anc olanı almanıza gerek yok, pek bir fark yok bende anc olanı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 3 Kasım 2023; 17:30:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Cidden o kadar iyi mi bu kulaklık her yerde adı geçiyor

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Normal bir kulaklık hocam. 2018de qcy t1c aldım hala 4 saat aralıksız kullanım süresi var. Ben cok memnunum markadan, yeni bir tane ihtiyacım olduğu için t13 aldım. Düz modeli de alabilirsiniz bence, ancden bir şey anlamadım, fazla etki etmiyor

• ANC olan kulaklık almanızı öneririm. Özellikle toplu taşımada gerçekten herkesten izole bir müzik deneyimi verebilir. TCL S600 kullanıcısı olarak ANC özelliğinden çok memnunum. Muhtemelen Samsung'un ANC kısmı daha da iyidir.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    1 yıldır kullanıyorum mükemmel bi kulaklık almadan önce bu kadar uzun süre kullanmayı beklemiyordum özelikle pil performansı mükemmel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anc özelliği iyi olan bir kulaklık önerir misiniz arkadaşlar. Mümkünse 1000tl altı. Anc açtığımda sesi güzel kessin. Sesi mikrofonu çok kaliteli olmasa da olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.