6.999 TL Samsung Galaxy S20 Plus Hepsiburada
-
-
Yeterli satış adedine ulaşamayan modellerde sırayla indirime gidiyor samsung
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s21 plus sandım
-
ahhh ahh qualcomm işlemcili olsa alınır da
-
Mi 10 t pro daha iyi arkdaşlar alcak olanın dikkatine yan yana karşılaştırdık bide bu fiyatlar verilmez 5bine falan düşsün düşünelim
bir de stoklara girse keşke :(
quote:
Orijinalden alıntı: glumerna
Mi 10 t pro daha iyi arkdaşlar alcak olanın dikkatine yan yana karşılaştırdık bide bu fiyatlar verilmez 5bine falan düşsün düşünelimMesaj yazmak için lütfen mesaj yazmayın. Xiaomi önce kamera galeri uygulaması yapmayı bi öğrensin. Xiaomi telefonlarda stok kamera kullanan daha görmedim. Hepsi gcam kullanıyor. yazılım stabilitesi sıfır. Bahsettiğin telefon LCD ekran. Yan yana koyup nasıl kıyas yaptın çok merak ediyorum.
Sen daha bunlar ne lens kullanıyor onu bilmiyorsun sallayıp durma işlemci kamera ekran olarak daha iyi mi 10 t pro heralde s20+ var üzüldün düşüyor fiyatı diye 🤣🤣
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna laf anlatacağına deveye hendek atlat mi 10 t pro bende var arkadaşımda da s20 + var yettimi? Kamera ekran şarj anlamında 2ye katlar s20+ yi mi 10 t pro bikere s20 ultranın kamera lensi var sanki hepsine aynı kamera donanımı var.
s20 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Samsung ürünleri diğer ürünler ile kıyaslarken belli başlı şarj süresi,exynos işlemci gibi noktalarda sıklıkla eleştiriliyor. Bu yanlış bir bakış açısı batarya konusunda daha iyileri var evet ama samsung cihazlar kadar zarif ve kullanışlı değiller.Günlük kullanımda işlemci farkı çoğu kullanıcı için gereksiz.Laf olsun diye bu kadar yaygara koparılıyor. Bu fiyata bu ürün iyi bu piyasada.Kamerası,ekranı,hızı,kasası ve diğer özellikleriyle fp cihazıdır bu...
-
Geçen sene S10+ nasıl düştüyse bu da devam eder düşüşe. Yeni model çıkınca 6000'e düşmüştü, ağustostan sonra hep konusu açıldı 6000'den 4500'e kadar düştü black friday günü. Döviz kuru farkından dolayı bu sefer 7000'den 5500-6000 bandına düşebilir eğer aynı şekilde talep olmazsa.
-
5000 anca eder o işlemci ile.
hepsiburada da 100TL üzeri kargo bedava ama 7.000TL'lik telefonda 10TL kargo peşinde.
-
İnan 5000 bile çok ultra bu fiyata olmalı 4500 falan anca eder işlemci kamera kötü.
7 bini veren 10 liranın hesabını yapmaz diye düşünüyor:)
-
xiaomi'den mi pad 4 aldim bir adet hayatta bir daha xiaomi almam.. wifi'de sorun var modem gidip geldi mi acip kapatmadan baglanmiyor, gps calismiyor, kendiliginden sonra aciliyor... guncelleme gelmiyor bile.. ilk ve son xiaomi deneyimim olacak..
konuya gelirsek 1 sene onceki telefon icin yuksek fiyat bence.. bu fiyat s21 vermeliler diyecegim de s21 de bu telefondan bile kotu...
-
Hemen altindaki saticida 7150₺. 9299₺'den düşmemiş yani, indirim algisi yaratıyorlar...
Xiaomi pişmanlıktır. Ucuz diye alıyoruz ama gerçekten yazılım konusunda berbatlar.
-
Fiyatı pahalı ucuz konularına bir şey demiyorum.
Envai çeşit Android kullandıktan sonra samsung s10+ ya geçtim gerçekten kalite farkını hissediyorsunuz arkadaşlar.
Yazılım, ekran, malzeme kalitesi vs. Anroid tarafında üst seviye bir cihaz alacaksanız ve rakiplerle arasında fiyat uçurumu yoksa her zaman s serisi tercih edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 26 Ocak 2021; 22:34:40 > -
Xiaomi fanboylara laf anlatılmaz.
Mesaj yazmak için lütfen mesaj yazmayın. Xiaomi önce kamera galeri uygulaması yapmayı bi öğrensin. Xiaomi telefonlarda stok kamera kullanan daha görmedim. Hepsi gcam kullanıyor. yazılım stabilitesi sıfır. Bahsettiğin telefon LCD ekran. Yan yana koyup nasıl kıyas yaptın çok merak ediyorum. |
Xiaomi fanboylara laf anlatılmaz.
|
s20 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Samsung ürünleri diğer ürünler ile kıyaslarken belli başlı şarj süresi,exynos işlemci gibi noktalarda sıklıkla eleştiriliyor. Bu yanlış bir bakış açısı batarya konusunda daha iyileri var evet ama samsung cihazlar kadar zarif ve kullanışlı değiller.Günlük kullanımda işlemci farkı çoğu kullanıcı için gereksiz.Laf olsun diye bu kadar yaygara koparılıyor. Bu fiyata bu ürün iyi bu piyasada.Kamerası,ekranı,hızı,kasası ve diğer özellikleriyle fp cihazıdır bu... |
İnan 5000 bile çok ultra bu fiyata olmalı 4500 falan anca eder işlemci kamera kötü.
|
Mi 10 t pro daha iyi arkdaşlar alcak olanın dikkatine yan yana karşılaştırdık bide bu fiyatlar verilmez 5bine falan düşsün düşünelim
|
Benzer içerikler
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- 1 günlük 10 gb linki
- bimcell yeni hat ücreti
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- yanımda premium
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X