Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon çok güzel de hicbir artistik özelligi yok telefonun.Parmak izi okuyucu olsun,knock code olsun sensörle resim degistirme olsun.Discoveryde bile sallayınca arkadaki uygulamalar kapanıyo Bu telefona en azından lg deki gibi stabil calısan knock code özelligi kazandıramaz mıyz
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Tek cümleyle cevap vericem.

Bu telefon 150 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Arkadaşlar telefon çok güzel de hicbir artistik özelligi yok telefonun.Parmak izi okuyucu olsun,knock code olsun sensörle resim degistirme olsun.Discoveryde bile sallayınca arkadaki uygulamalar kapanıyo Bu telefona en azından lg deki gibi stabil calısan knock code özelligi kazandıramaz mıyz

Knock code özelliği ilerde yazılımla uğraşılırsa getirilebilir, çok stabil olmasa da şuanki kullandığım zenfone 5'e cm 12.1 de getirmeyi başardılar. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum olayın yani. Parmak izi okuyucusu ise bence henüz o kadar kullanışlı birşey değil, hatta 3d televizyonlardaki furya gibi bir süre sonra üreticiler ve tüketiciler nazarında ilgisini kaybedebilir belki diye düşünüyorum.

• orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ben zaten telefona niye koymamıslar demiyorum sadece kendimiz bi şekilde en azından knock kode özelligi kazandıramaz mıyız cihaza onu soruyorum.
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    İstenilirse güncelleme ile verilebilr yani bu özellik?
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Aynen, vermek isterlerse verilir.Dediğim gibi donanım desteklemez vs dendi ama adamlar böyle bir özelliğe sahip olmayan cihaza getirebildiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride geleceğini düşünüyorum bende. Bakıniz aynı işlemci kullanan ve dt2w destekleyen cihazlar htc m9+, meizu mx5, let x600. Donanım destekliyor yani. Bunu miui devleri yapmasa bile yiğidin biri çıkıp yapacaktır.

• Arkadaşlar telefonda kimlik doğrulama uygulamasından doğrulama yapmak istiyorum ama miID kodunu taratın diyor onun içinde account mi falan girin diyor giriyorum taratacak bir kod yok ne yapmalıyım?
  • küll K kullanıcısına yanıt
    bu arada bildiğim kadarıyla alınan ekran fotoğrafının çözünürlüğü telefonun belirtilen çözünürlüğünden düşükse telefon fake yani mesela orjinal redmi note 2'nin çözünürlüğü 1080p ama fake telefonlarda bu çözünürlük daha düşük alınan ekran fotoğrafı 1080x1920 boyutunda olmayınca fake olduğu anlaşılabiliyor bir videoda gördüm(redmi note'un ilk versiyonu içindi ikinci içinde geçerlidir heralde) gördüğüm kadarıyla sizinki orjinal zaten telefon hızlıysa stabilse fake değildir benimkide yarın gelecek umarım fake değildir ne diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _---lionel---_ -- 19 Eylül 2015; 1:19:09 >
  • bu hatayı neden alabilirim...
    farklı uygulamalarda sıkıntı yok...
    vakıf web şubem uygulamasınıda en son safhada aktif edemiyorum...
    daha önceki telefonumda aktif edebiliyordum...
    bi yerlerimi yanlış işaretledim acaba?
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

• Başıma telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde gelmişti. Google hizmetlerinin ön belleğini temizleyip tekrar hesabınıza giriş yapmayı deneyin düzelebilir, bende düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 19 Eylül 2015; 1:31:07 >
  • Telefonu kimden satın alıyorsunuz ?
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Arkadaşlar bu arada yeni güncellemeyi kurun. Ekran parlama sorunu giderilmiş ayrıca telefon sessizde olsa bile bazı uygulamlardan ses geliyordu o sorun da düzelmiş. Ayrıca wifi çekim kalitesi arttılmış öyle yazıyor ve ekran parlaklığı en kısıkda artık daha düşük yani pil tasarrufu daha rahat yapılır halde. Bu arad telefonun kızılötesini denedim. Philips marka Plazma Tv de çalıştı :) Güzelce tv yi kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Alan kişilere özel mesaj ile sorun daha iyi olur isterseniz 700 liraya turkiyeden alabilirsiniz satan çok kişi var xseller hasan bahar ile iletişime geçin :)

Peki imeal klonlumu cıhazlarr yoksa normal bildimiz cıhazlardan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Live Metal Music

quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Arkadaşlar telefon çok güzel de hicbir artistik özelligi yok telefonun.Parmak izi okuyucu olsun,knock code olsun sensörle resim degistirme olsun.Discoveryde bile sallayınca arkadaki uygulamalar kapanıyo Bu telefona en azından lg deki gibi stabil calısan knock code özelligi kazandıramaz mıyz

Knock code özelliği ilerde yazılımla uğraşılırsa getirilebilir, çok stabil olmasa da şuanki kullandığım zenfone 5'e cm 12.1 de getirmeyi başardılar. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum olayın yani. Parmak izi okuyucusu ise bence henüz o kadar kullanışlı birşey değil, hatta 3d televizyonlardaki furya gibi bir süre sonra üreticiler ve tüketiciler nazarında ilgisini kaybedebilir belki diye düşünüyorum.

Parmakizi olayı son derece kullanışlı ve pratik bir olay hocam. Öyle gelip geçici kullanışsız sacma bir olay degil ve suan mx5 olsun oneplus two olsun yada iphonelar samsunglar olsun son derece stabil çalışan parmakizi okuyucuları var. Ve yeni biseyde degil bikac nesildir kullanılıyor bildiginiz gibi. Büyük ihtimal xiaomi mi5 de de parmakizi okuyucu olacaktır. Hatta size şöyle söyliyeyim , kısa bir süre sonra parmakizi okuyucusu tüm akıllı telefonlarda standart bir özellik haline gelecek. Ve suan elinizdeki redmi note 2 yi falan 3310 gibi göreceksiniz. Akıllı telefonlarda parmakizi trendi çok yükselişe geçti. En büyük markalardan en sacma sapan çinli markalara kadar artık parmakizi olayina geçmeye başladılar. Ha cok gerekli değil olmasada olur ama maliyeti cok yüksek değil ve son derece kullanışlı ve pratik bir özellik olduğu için yaygınlaşması kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 19 Eylül 2015; 3:15:19 >

• barocker kullanıcısına yanıt
    Maliyeti ile ilgili geniş bir bilgim yok, benimki sadece ihtimallerden biri, dediğiniz gibi her telefona eklenecek bir özellik de olabilir yakında birlikte göreceğiz malum mobil teknoloji çok hızlı gelişiyor :) Ama ben bankacılık uygulamaları vs dışında gereksiz buluyorum parmak izi muhabbetini, elbette herkesin günlük kullanıma göre değişir bu öncelikler. Tuş kilidi kaydırmaktan veya şifre girmekten bıkan insanlar da olacaktır.

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 19 Eylül 2015; 3:25:36 >
  • Arkadaşlar bu telefonu mu önerirsiniz meuzi mx5 mi ? Kamera benim için biraz önemli

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Aslında bütçenize bağlı. Redmi Note 2 F/P ürünü yani bundan gidip te 2000 liralık telefonlardaki kamera performansını beklemek yanlış olur. Mx5 te güzel cihaz ama o fiyatlarda alternatifiniz çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babayiğit bir arkadaşımız bana prime için satış linki pm atabilir mi

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.