Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon bana bugün geldi çok güzel stabil bir cihaz (redmi note 2) ama paranın varsa tabi ki mx5 daha iyidir ama bunu 700 TL bütçeye alan birisinin memnun kalmaması çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera benim için önemli olduğundan Lg g4 aldım, fakat kamera önemli olmasaydı dslr kameram falan olsaydı kesinlikle tercih edeceğim telefon olurdu
  • PTT cumartesi teslimat yapıyormuş, teslimat için kuryeye verilmiş. Kısmetime bugün evde kimse yok. Pazartesi alabilirsem iyi yoksa bayramdan sonraya kalır. Hem redmi note 2 hemde k3 note aynı gün geldiler :)

• Ciha mx5 den daha stabil daha performanslı ve ekranı daha canlı internetten karşılaştırma video izleyebilirsiniz sadece metal kasa ve parmak izi sensoru mx5 in artı yönleri :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ekran süresini paylaşan arkadaşlar vardı bu tam olarak ne anlama geliyor? Ekran süresini nasıl öğrenebilirim?Telefon bugün geldi sizce miui7'ye geçeyim mi?

• Telefonun pili tamamen bitesiye kadar ekranın ne kadar açık kaldığı anlamına geliyor ekran süresi dediğimiz olay. Atıyorum cihazı saat 12:00 de şarjdan çıkardınız, 19:00 da pilinin bittiğini varsayalım cihaz 7 saatlik süre boyunca 4 saat kullanılmıştır aktif olarak, 3 saat bekleme modunda kalmıştır. Ekran süresi 4 saat oluyor yani telefonun ekranı açıkken elinizde geçen süre. Ayrıca miui 7 ye güncellemenizi tavsiye ederim. Ekran süresine bakmak içinde ayarlar>gelişmiş ayarlar>pil>pil kullanımı ekranı sağa geçirin orada ekran yazan yere tıklayın ne kadar açık olduğu bilgilerini öğrenebilirsiniz. Neden miui7 ye geçmeliyim sorusunada cevap vermek gerekirse 7 de daha stabil ve hızlı çalışıyor telefon. Türkçe dil desteği var, root otomatik kendisinden var ve google playı var hepsini geçtim haftalık güncelleme alıyorsunuz geliştirici sürümü olduğu için son güncellemeyi dün aldık mesela. Belirli bir süre sonra kararlı sürüm çıkar o zaman ona geçeriz zaten :) İyi forumlar..

• bilmiyorum benden önce yazan oldu mu;ama tam da çinden almak üzereyken-hemde vereceğim linkteki bayandan-bir forumdaşımızın yaşadığı olay meydana gelmiş.Çin'den malum bayandan almak isteyen önce konuyu okusa iyi olacak.http://forum.donanimhaber.com/m_110108048/f_//tm.htm#110289652

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersolog -- 19 Eylül 2015; 17:38:01 >
  • Arkadaşlar bu cihaz kumada olarak kullanıbiliyormuş ben bulamadım.Nasıl yapacağız o işi

• quote:

Orijinalden alıntı: küll

Arkadaşlar bu cihaz kumada olarak kullanıbiliyormuş ben bulamadım.Nasıl yapacağız o işi

mi remote programı ile telefonunuzda hangi romu kullanıyorsunuz? miui 7 eu romunda otomatik yüklü oluyor program ben oradan kullanıyorum sorunsur çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersolog

bilmiyorum benden önce yazan oldu mu;ama tam da çinden almak üzereyken-hemde vereceğim linkteki bayandan-bir forumdaşımızın yaşadığı olay meydana gelmiş.Çin'den malum bayandan almak isteyen önce konuyu okusa iyi olacak.http://forum.donanimhaber.com/m_110108048/f_//tm.htm#110289652

Ben de uzun uzun düşünüp en sonunda kendim getirtmek yerine buradan getirten arkadaşlardan biriyle görüştüm. Elbette fiyat farkı olacak sonuçta alınan risk+emek kimsenin hayrına yapılacak gibi değil. Risk alamayıp farkı ödeyebilecek arkadaşlar varsa Archelot isimli şahısı öneririm, referansları falan da güvenli. Doğrudan bir yakınlığım yok söyleyeyim de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

PTT cumartesi teslimat yapıyormuş, teslimat için kuryeye verilmiş. Kısmetime bugün evde kimse yok. Pazartesi alabilirsem iyi yoksa bayramdan sonraya kalır. Hem redmi note 2 hemde k3 note aynı gün geldiler :)

PTT çağrı merkezini aradım. Kargo bölümünün Cumartesi öğlen 2'den sonra tatile gireceklerini söyledi. Yani Pazartesi'ye bırakırsanız bayram sonrasına kalabilir.
    Tabii ben çağrı merkezinin yalancısıyım :-)
    Bende o yüzden sabah sabah gittim Pendik Posta Dağıtım'dan kendim teslim aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersolog

bilmiyorum benden önce yazan oldu mu;ama tam da çinden almak üzereyken-hemde vereceğim linkteki bayandan-bir forumdaşımızın yaşadığı olay meydana gelmiş.Çin'den malum bayandan almak isteyen önce konuyu okusa iyi olacak.http://forum.donanimhaber.com/m_110108048/f_//tm.htm#110289652

bu hoş olmadı işte, gerçi başka şikayet eden görmedim ama..
  • Daha once yazdim ama malesef silinmis tekrar yaziyorum,sony m5 incelemesi var gsmarenada sitesinde ,x10 islemci kullaniyor kendisi.5" ve 2600 mah batarya var,batarya test sonucunu yayinlamamislar. Muhtemelen sony nin baskisindan dolayi,daha yazilim gelistirilecek diye gecistirmisler,diyecem o ki pek yâzilimla duzelecek sey degil bence,bu islemci fazla guc harciyor gibi. Ayni siteden mx5 batarya test sonucuna bakacaktim ama incelemesi yoktu.mediatek meizunun buyuk ortagi ,kod ve yazlimla yapilacagin en iyisini meizu telefonlarda yapar yapacak olsa.Sony telefonlarin genel batarya performanslari iyidir,bi dusunun bakalim...

• quote:

Orijinalden alıntı: dys

Daha once yazdim ama malesef silinmis tekrar yaziyorum,sony m5 incelemesi var gsmarenada sitesinde ,x10 islemci kullaniyor kendisi.5" ve 2600 mah batarya var,batarya test sonucunu yayinlamamislar. Muhtemelen sony nin baskisindan dolayi,daha yazilim gelistirilecek diye gecistirmisler,diyecem o ki pek yâzilimla duzelecek sey degil bence,bu islemci fazla guc harciyor gibi. Ayni siteden mx5 batarya test sonucuna bakacaktim ama incelemesi yoktu.mediatek meizunun buyuk ortagi ,kod ve yazlimla yapilacagin en iyisini meizu telefonlarda yapar yapacak olsa.Sony telefonlarin genel batarya performanslari iyidir,bi dusunun bakalim...

Düşündüm ve hemen cevap veriyorum telefonu kullanalı baya oldu batarya artık kendine geldi gibi ve dediğim gibi geliştirici sürüm ve kararlı sürüm arasında pil süresi azda olsa olacak şuan 4.5 saat ekran süresi alıyorum rahat bir şekilde ilk geldiği zaman 4 saat alıyordum şuan gayet güzel parlaklık otomatik %50 de ayarlı halde :)

• Meizuymuş :( lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 19 Eylül 2015; 20:56:27 >
  • dersolog D kullanıcısına yanıt
    Anna yı karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum. O kadar kişi sorunsuz alışveriş yaptı ondan hakkını yemeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Anna yı karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum. O kadar kişi sorunsuz alışveriş yaptı ondan hakkını yemeyelim.

Adam durduk yerde neden karalama kampanyası başlatsın

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Bu durum kimleri sevindiriyorsa onların işi olabilir. Konuşmanın tamamını olayın iç yüzünü görmeden yorum yapmayacağım bu konu hakkında.

• arkadaşlar link veririmisiniz

• Arkadaşlar Remi Note 2 bugün geldi. Şimdi yapmam gereken neler var. Onu söyleyebilir misiniz?
    Yazılım,güncelleme,imei,mi kayıt vs. gibi...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.