Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugi2528

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Luxury-Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-Aluminum-and-Tempered-Glass-Battery-replacement-For-Xiaomi/32449775633.html?spm=2114.031010208.3.13.0n7lLV&ws_ab_test=201526_5,201527_4_71_72_73_74_75,201409_1

Pil kapağı çıkarılıp yerine takılıyor kaba duracağını tahmin etmiyorum sipariş verdim bakalım nasıl gelecek yanlar metal arkası sert plastik.

Kardeşimin telefonu için aynı kılıftan sipariş ettik ve ulaştı, telefonu feci şekilde iphone kopyasına çeviriyor onu geçtim kardeşim cebinden çıkarırken o köşelerdeki metal parçalar pantolona takılmış ve ayrılmış, inceledim o metaller yapıştırma olarak duruyor orda yani kullanırken dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle redmi note 2. Düşünmeye bile gerek yok bence. 3 telefonu da kullandım. Redmi note 2 bunlardan bir gömlek önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

Kesinlikle redmi note 2. Düşünmeye bile gerek yok bence. 3 telefonu da kullandım. Redmi note 2 bunlardan bir gömlek önde.

Kameralar olarak hangisi onde hocam acaba

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Umi iron kullanmadığım için birşey söylemem yanlış olur. Denemediğim telefonlar hakkında özellikle kamera performansı hakkında yorum yapmak yistemiyorum. İnternetteki örneklere bakarak umi iron un g2 den üstün olduğunu söylemek zor kamera olarak şahsi görüşüm budur.

• Hocam g2 yi isin icine sokmazsak k3 note ve redmi note 2 arasinda iyi olan redmi heralde. G2 kamerasi iyi degil hocam bence en azindan in kamera rezalet bana göre redmi böyle degildir diye umuyorum

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Bence redmi note 2. Ayrıca ön kamera olarak bakarsak redmi note 2 g2 den çok daha iyidir katılıyorum.
    Sana şunu söyleyeyim dostum. G2 den Redmi note 2 ye geçersen süper bir kamera bekleme ama g2 den daha keyifli bir kamera ile karşılaşaağın kesin. Özellikle focus hızı, çekim hızı, video kalitesi, slow motion video özelikleriyle g2 den önde.
  • Çok tesekkurler hocam bilgilee için incelemelere baktim aynen dediginiz gibi özellikleri ve ayarlari bakimindan xiaomi cok önde gelecek ay direk uygun bir satici bulup alacağım 16 gb fdd modelini taksitle 800 diyor forumdaki bi arkadas açıkçası pahalı geldi yurtdisindan gelmesini de beklemek istemiyorum 700-750 civarina kutulu bulup almam lazım da hayırlısı bakalım

• arkadaşlar bu telefon mu yoksa lenova p70 mı daha ıyı. p70 ı beklemekten sıkıldım o yuzden bu daha ıyıyse bunu alıcam. sızce hangısı daha ıyı. p70 ın 4100 mah bataryası var.
  • Arkadaki pil kapağı çıkıyor onun yerine takılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saticinin guvenilirligi konusunda ne dusunuyorsunuz beyler? Sabahki konudan sonra falan hala denenmeye deger mi? Yoksa baska yollara mi basvurulacak bundan sonra?

• bence denk gelmiş yani bilerek ezik yollamamışlar sonra klasik esnaf üçkağıtçılığı yapmışlar, o arkadaş dışında şikayet eden de görmedim. aliexpress de sorunu çözmüş zaten.
  • bu kapak fena halde parmak izi ve yağlanma yapıyor o yüzden hiç tavsiye etmiyorum.
  • Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Seyit o kenarlar aliminyum diyorlar ama redmi note için almıştım kenarlar aliminyum çakması yani aliminyum falan değil. gerçekten aliminyummu size gelen. ben pek sanmıyorum.
  • arkaya kapak alıp kılıfsız falan kullanacaksanız. ki ben öyle kullanıyorum öne kıırılmaz ekran koruyucu ve aşağıda linkini verdiğim kombinasyonda kullanıyorum hem kalınlaşmıyor hem çok ama çok şık oluyor.

http://www.aliexpress.com/item/2015-Hot-New-Luxury-Battery-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-hongmi-red-rice-redmi-note-2/32471105867.html
  • bu deri mi öyleyse çok şık?
  • Hocam bildiğiniz note3 neo yapmış buda :(
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    evet suni deri ve çok güzel duruyor.biraz özenli kullanırsanız uzun süre götürür sizi.
  • vallla benim öyle ona benzemiş buna benzemiş derdim olmadıgı için pek önemsemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

arkaya kapak alıp kılıfsız falan kullanacaksanız. ki ben öyle kullanıyorum öne kıırılmaz ekran koruyucu ve aşağıda linkini verdiğim kombinasyonda kullanıyorum hem kalınlaşmıyor hem çok ama çok şık oluyor.

http://www.aliexpress.com/item/2015-Hot-New-Luxury-Battery-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-hongmi-red-rice-redmi-note-2/32471105867.html

hocam bak bu kılıf on numara olmus...
    bu paylaştığın site;
    hangi kargoyu kullanıyor bilgin var mı?
    singapur falansa bi tanede ben alayım...

bide toptan ekran filmi almak istiyorum en az 5 adet.bu şekil bir link var mı?
    damperli cam bildiğim kadarıyla ekranı koruyor ama dokunma hassasiyetini biraz öldürüyor...

• Hocam başka bir link yokmu bu attığınız linkdeki sipariş sayısı 1 o yüzden işkillendim biraz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.