Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam iki satıcı da arkadaşım değil yani haberiniz olsun. Archelot size taksit imkanı sunuyor elli lira farka diye nasıl bir eleştiri söz konusu olabilir? Sanki xseller 700 liraya sunuyor o taksidi gibi lanse etmeyin bence. Sonuçta oda taksit hizmeti verse ki vermiyor galiba ilanda yazmıyor, oda koyacaktır elli lira farkı. Ürün Taksitsiz 750 lira denmiş zaten ama hala normal fiyatı 800 lira deniyor gibi konuşuyoruz .Taksitle istemeyen o fiyata almıyor yani. Ben herşeyi uzun mesajda gayet açıkladım, iki satıcının ürünü de aynı fiyat nerdeyse ekstralarla. Kimin hangisine daha uygunsa şartları istekleri ondan alsın. Yurtdışı kısmına birşey demiyorum zaten, evet ucuz. O konuda ben de yazdım yazacağımı aynı düşünüyoruz. Kutusunu vs isteyen benim gibi biri avantaj hangisi kendi karşılaştırıp karar verir bence.

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 22 Eylül 2015; 13:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşeekkürler. Peki prime mı almalı yoksa normal 16gb versiyomu mu? Fiyat farkını bilmiyorum ama değer mi sizce prime almaya

• Miui nin hava durumu uygulamasını kınıyorum güneşli dedi Adana için ölüyoruz laan sağanak altindayız

• Prime bekliyorum bende alan yok yorumlara göre alacagım ısınma problemini belki primede halletmiştir firma...

• Xseller de %6.5 komisyonla (700 lira için 45 Tl) sanal pazar üzerinden taksit imkanı sunuyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Evet senelerdir görmediğim G harfiyle bulustum bugün
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦
  • nereden alıyorsunuz telefonu arkadaşlar.
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Prime da işlemci hızı 2.2 ve dahili hafıza 32 gb. Onun haricinde fark yok

• Beyler miui den rom çok yavaş iniyor. Acaba hızlı indirmenin bir yöntemi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Xseller de %6.5 komisyonla (700 lira için 45 Tl) sanal pazar üzerinden taksit imkanı sunuyor diye biliyorum

Ee sevgili dostum aynı fark sayılmaz mı :) ben kimseye o pahalı bu ucuz demiyorum ki satıcıların kendi beyanlarını belirtiyorum

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Ayrıca çift sim 4g.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    Ben birsey demedim ya O yapıyor bu yapmıyor dediniz ya, bende bildiğim birseyi paylaşayım dedim yani. Bana kalırsa zaten ikisindende (250$ altı telefon) almam. Ama misal 400$ 500$ bir telefon alacaksam o zaman elden satış yapan satıcılara başvururum

• veziroglu kullanıcısına yanıt
    Her 2 model de çift sim ve 4G li değil miydi?

• Telefonum geldi. FDD mi GSM mi olduğunu nasıl anlıyoruz?
    Telefona daha sim kartı takmadım.
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Burada anlatmaya çalıştım. Bir göz atın.
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Şimdi biz gsm yazan modeli aldığımızda ve global rom kurduğumuzda gönül rahatlığı ile 3g ve 4g kullanabileceğiz. Ben o yazıdan bunu anladım doğru mu? Frekanslar iki model içinde aynı ama fark eden yer yazılım mı?

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    2 modelde çift sim. Standart modelde sadece tek sim 4G şebeke oluyor. Diğeri sanırım 2G veya 3G(3G konusunda emin değilim). Prime olan modelde ise çift sim aynı anda 4G şebekeye bağlanabilecek. (Redmi note 2 açıklandığında bu şekil bir bilgi vardı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 21 Eylül 2015; 16:38:01 >
  • Hocam miui sitesinde v7 indirip yükledim ama Türkçe dil seçeneği yok?

Wipe yapıp reset attım hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 21 Eylül 2015; 17:26:07 >
  • Hocam sağ olun cevap için ama farkları biliyorum, sormak istediğim soru hafıza benim için önemli değil işlemci farkı için fiyat farkı ödemeye değer mi? Yani fark ne kadar bilmediğim için soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.