Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu fiyat farkı kısmı şartlardan şarta, kişilerden kişilere değişir düşününce. Kendimi örnek vereyim, 16 gb olanı almak istersem 700 ve 750 lira olan iki seçeneğim var değil mi? E mesela şimdi ben hesaplı olsun diye 50 lira az fark olan arkadaştan alsam, kutu da istediğim için on dolar+ elden teslim için yirmi lira daha vererek avantajımı öldürmüş olacağım- Konya'dan elden ekstra bir ücret ödemeden alabiliyorum, bu da benim konyada yaşamam sebebiyle kişisel avantajım-. Elimde imei işlemi gereken- yapabilirim bunu ama yapmayan biri olsam? Sizce yok mudur imei işlemlerini bilmeyen son kullanıcı- ya da yapacaksan imei aramam gereken bir telefon olacak. Benim şartlarımda Archelot adlı arkadaş daha mantıklı, fiyatlar İstediğim şartlarda Eşit olunca imei ile de neden uğraşayım. Ama bakın mesela başka bir arkadaş olsun, kendi imeisi hazırdır eski telefonlardan, kutu umrunda değildir, e birde imei işlemlerine eli yatkındır oda 50 lira daha avantajlı diye Xseller adlı arkadaştan alır. Herşey tamamen kişiden kişiye göre değişiyor gördüğünüz gibi. Ben bu iki arkadaşı ya da satan başka arkadaşlar varsa onları eleştirmeden önce bu kriterleri göz önünde bulunduruyorum. Bakın son olarak, biri çıkar ben alırım arkadaş yurt dışından risk ise risk 180 dolar 700-750 liraya mı satılır der. Değil mi :) Bu da onun kriteridir. Uzun oldu ama bence fiyatlar uygun herkes için, hepsinin kendine göre bir + sı var doğru insan için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• miui 7 kararlı sürüm çıkış tarihi aşağı yukarı belli mi yoksa net bir bilgi yok mu bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Live Metal Music

Hocam bu fiyat farkı kısmı şartlardan şarta, kişilerden kişilere değişir düşününce. Kendimi örnek vereyim, 16 gb olanı almak istersem 700 ve 750 lira olan iki seçeneğim var değil mi? E mesela şimdi ben hesaplı olsun diye 50 lira az fark olan arkadaştan alsam, kutu da istediğim için on dolar+ elden teslim için yirmi lira daha vererek avantajımı öldürmüş olacağım- Konya'dan elden ekstra bir ücret ödemeden alabiliyorum, bu da benim konyada yaşamam sebebiyle kişisel avantajım-. Elimde imei işlemi gereken- yapabilirim bunu ama yapmayan biri olsam? Sizce yok mudur imei işlemlerini bilmeyen son kullanıcı- ya da yapacaksan imei aramam gereken bir telefon olacak. Benim şartlarımda Archelot adlı arkadaş daha mantıklı, fiyatlar İstediğim şartlarda Eşit olunca imei ile de neden uğraşayım. Ama bakın mesela başka bir arkadaş olsun, kendi imeisi hazırdır eski telefonlardan, kutu umrunda değildir, e birde imei işlemlerine eli yatkındır oda 50 lira daha avantajlı diye Xseller adlı arkadaştan alır. Herşey tamamen kişiden kişiye göre değişiyor gördüğünüz gibi. Ben bu iki arkadaşı ya da satan başka arkadaşlar varsa onları eleştirmeden önce bu kriterleri göz önünde bulunduruyorum. Bakın son olarak, biri çıkar ben alırım arkadaş yurt dışından risk ise risk 180 dolar 700-750 liraya mı satılır der. Değil mi :) Bu da onun kriteridir. Uzun oldu ama bence fiyatlar uygun herkes için, hepsinin kendine göre bir + sı var doğru insan için.

BİZDE BİŞEY DEMEDİKKİ archelot baştan söylemedi artılarını. bende fiyat çok diyince söyledi imei kutu falan

• Hocam root açık ise root u kapatın. Bazı banka uygulamaları root da sıkıntı çıkarıyor. Uyarı falan veriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen olursa Çinden toptan kılıf ve cam koruyucu getirtebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu fiyat farkı kısmı şartlardan şarta, kişilerden kişilere değişir düşününce. Kendimi örnek vereyim, 16 gb olanı almak istersem 700 ve 750 lira olan iki seçeneğim var değil mi? E mesela şimdi ben hesaplı olsun diye 50 lira az fark olan arkadaştan alsam, kutu da istediğim için on dolar+ elden teslim için yirmi lira daha vererek avantajımı öldürmüş olacağım- Konya'dan elden ekstra bir ücret ödemeden alabiliyorum, bu da benim konyada yaşamam sebebiyle kişisel avantajım-. Elimde imei işlemi gereken- yapabilirim bunu ama yapmayan biri olsam? Sizce yok mudur imei işlemlerini bilmeyen son kullanıcı- ya da yapacaksan imei aramam gereken bir telefon olacak. Benim şartlarımda Archelot adlı arkadaş daha mantıklı, fiyatlar İstediğim şartlarda Eşit olunca imei ile de neden uğraşayım. Ama bakın mesela başka bir arkadaş olsun, kendi imeisi hazırdır eski telefonlardan, kutu umrunda değildir, e birde imei işlemlerine eli yatkındır oda 50 lira daha avantajlı diye Xseller adlı arkadaştan alır. Herşey tamamen kişiden kişiye göre değişiyor gördüğünüz gibi. Ben bu iki arkadaşı ya da satan başka arkadaşlar varsa onları eleştirmeden önce bu kriterleri göz önünde bulunduruyorum. Bakın son olarak, biri çıkar ben alırım arkadaş yurt dışından risk ise risk 180 dolar 700-750 liraya mı satılır der. Değil mi :) Bu da onun kriteridir. Uzun oldu ama bence fiyatlar uygun herkes için, hepsinin kendine göre bir + sı var doğru insan için.

Hocam ben taksitli almak istiyordum taksitli olunca 800 lira diyor arch xseller de 750 lira yani 180 dolarlık telefona 800 lira verilmez diyorum ben de telefonun tas catlasin 650 liraya satılması lazim hadi imei falan derken 680 lira olsun hayli hayli kar oluyor kafama yatmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Eylül 2015; 10:15:17 >

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Taksiti e ticaret sitesi üzerinden yapınca site komisyon alıyor, yoksa ekstra kar amacı görmeyin onu bence.

Xseller de bir yıl garantide var yalnız.

• Yanlışınız var hocam. Alet 180 değil 130 dolar. Siz zaten kar konmuş siteye bakarak konuşuyorsunuz. Her satıcının oradan aldığını söyleyemeyiz.

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    Burdan alan arkadaşlar 180 dolardan almıyorlar mi?

• Lenovo k3 note kullanıyorum
    Bu telefona geçmeye değer mi..?

Bazı arkadaşlar batarya ömründen
    Bazıları ise nova launcher desteği olmamasını yazmış MİU olduğu için sanırım

Bu değişiklik gereksiz mi olur var mi kıyas yapacak olan

• http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html

Bu linkteki ürün türkiye 4g olarak kullanılabilir mi?

• kimyager147 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

• Aosp romu hermes v2 yukledim dunn akşam ...
    ROM stabil gibiydi fakat İngilizce ve Çince dil vardı.
    Miui 6 yukledim oda aynı dilde idi.güncelleme yapayım dedim %85 gelince durdu...
    Tekrar miui 7 yukledim...
    Vakıfbank apk uygulaması yine çalışmadı.
    Google playden yine 403 hatası aldım.

Aosp ROM multi dil çıkarsa şarjda artmış olur diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Yanlışınız var hocam. Alet 180 değil 130 dolar. Siz zaten kar konmuş siteye bakarak konuşuyorsunuz. Her satıcının oradan aldığını söyleyemeyiz.

O zman multi kar yapıyorlar hocam 130 dolar nerde 180 dolar nerde 50 dolar da kar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Eylül 2015; 12:24:16 >
  • quote:

Taksiti e ticaret sitesi üzerinden yapınca site komisyon alıyor, yoksa ekstra kar amacı görmeyin onu bence.

Hocam urun su anda aliexpress den alınsa 180 dolar yani 540 kusur lira kargo 8 dolar istiyorlar o da 24 lira diyelim 564 lira oldu bu urun bize 564 liraya bi sıkıntı cikmazsa geliyor. Taksit derseniz turkiyede 40 lira civari tutuyor xsellerde imei yok ürünün üzerinde telefon veya imei bulmak da bize ait yani dediğim gibi tas catlasa 650 lira tutar 50 liranın hesabını yapmaya gerek yok ama xseller sonucta getirtiyor redmi note 2 zaten ellerinde var ama arch biraz pahali taksit isine girersek 800 lira diyor imeisi falan hallolmus kutulu da garanti de veriyor ama kararsız kaldim açıkçası direk aliexpressden getirsem 130 lira kardayım imeim de var telefonlar konusunda bilgim mevcut açıkçası takilma riski disinda en cok kafama yatan aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Eylül 2015; 12:31:57 >

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı hiçbir yerde 130$ dan alamazsınız ki. Duyurulan fiyat bu ama onun da belli prosedürleri var. Bildiğim kadarıyla her bir Çin vatandaşına bir tane alma hakkı veriliyor

Bende alsam diyorum bu telefondan lakin fiyatlar yüksek gibi geliyor daha yeni olduğundan mı anlanadım gitti şaşirmiş durumdayım alsammı almasammı aslında şu haliyle bile fiyatı çok makul türkiye şartlarına göre ama çindeki fiyatı daha da inanilmaz acaba biraz beklesek düşermi fiyatı veya yokmu daha ucuza vern satıcı

• Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Nihayet bende kavuştum telefona an itibariyle Şuan yoğunum. Telefonu açtım sorunsuz, herhangi fiziksel bir sorun görmedim. Müsait olunca bakacağım. Ölü piksel testi falan.

• Benim telle bugün ulaştı. Daha doğrusu gittim PTT den elden aldım.
    Redmi Note 2 MIUI 6 ile çoklu dil ve Play Store ile geliyor.
    Ben direk MIUI 7 ye geçirdim telefonu.

Ayrıca imei işlemi MTK engineer mod ile oluyor. Diğeri gibi kalıcı olmayabilir belki factory reset ile silinebilir ama PC ye ya da dosya düzenlemeye ya da Root a gerek kalmadan sadece telefondan yapılabilmesi bence güzel.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.