Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lütfü696

Arkadaşlar eğer sıkıntı olmaz ise bu gece veya yarın buraya çeşitli redmi note 3 kılıflarının incelemesini yapacağım.

Ben de kılıf alma arefesindeydim. İncelemeni bekliyorum:)
  • 3g full açık, ekran parlaklığı yüzde elli, 3 saat 45 dakika süren iki film izledim, whatsapp, facebook, Chrome, instagram ve bir süre telefon görüşmesi. Biraz telefonu kurcaladım bir kaç tane foto çektim sonuç aşağıda.

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 7 Ocak 2016; 19:23:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

hızlı şarj özelliğini nasıl kullanılacak bilgisi olan varmı

Telefon üstünden bir şey yapmaya gerek yok. Şarj aleti 2A/9V gücünde çıkış veriyorsa hızlı sarja destek vardır. Daha dosguru 1Amper üstünde guc veriyorsa destek vardır. Bildirim kadarı ile bu cihazın adaptoru 2A/9V çıkış veriyor.

• Arkadaslar selam

1 aydır kullanıyourm cıhazı suan ıcın herhangı bır sorun yok sarj ortalama duzeyde 4.30 saat cıvarı bır ekran suresı alıyoru.. suan ıcın sadece kılıf sorunum var. alıexpress ten kılıf sıparıs vardım seffa ve bırtande farklı kılıf ama halen gelmedı.. kılıf bulmak ımkansız gıbı bısey.. elıde fazladan kılıfı olan arkadas varmdır
  • tempered ekran koruyucu isteyenlere

lg g3 ün tempered ını tam tabana denk gelecek şekilde yapıştırırsanız kenarlardan ufak boşluklar kalsa bile oturuyor. ben g3 ün ince film inden yapıştırdım tempered bulana kadar veya orjinal tempered gelene kadar idare edeceğim

geleyim rom konusuna

SphinXv1d-Dev_Redmi_Note3_MIUI7-V7.0.22.0_Global_MobileCity.VN rom unu indirdim 2-3 saat kadar önce ve arkadaşın daha önce hazırladığı rom üzerine kendi forum ve miui nun forumunda anlatımına göre alanları seçip yüklediğinizde... EVET eski bilgi ve programlarınız duruyor ama sürekli android programları için hata verdi bende. bendeki cihaz 3gb ram li olan ve maalesef aldığım kişi imei atmış.

bende ne yaptım bu romu yüklerken flash tool programında, rom u geliştiren arkadaşımız cache ve userdata yı eski bilgileri korumak maksadı ile seçmemişti ve ben seçip kurulumu yaptım. sonuçda cihazda bilgi yok.
    şuan sorunsuz kuruldu. denemek için cihazı kurulum sonrası sıfırladım ve restart ladım. antutu olarak 48k aldı
    ve daha önce yedeklediğim program ve bilgileri geri yüklemekle meşgulum. aklıma geldi sizinle de paylaşmak istedim

flash tool un versiyonu SP_Flash_Tool_v5.1520
    win 7 ult 64bit olup

ihtiyacınız olan programları (driver - rom - flash tool paket halinde 1gb)

ilk defa pc lerine android kurulum yapacak arkadaşlara

driver kurulumundan sonra pc nizi restart ediniz ve flash tool ile rom yazmadan önce mutlaka tlf u çalışır durumda iken pc ye bağlayıp driver ile cihazın eşleşmesini yapın. bunu 2 defa yapın ki emin olun.
    sonra rom unuzu flash layabilirsiniz

rom u tam test edemedim. sadece sorunsuz kurulum yapıldığını belirteyim. ekran geçişleri sanki note 2 ye göre daha seri gibi. 3 ram in 1.8 i boş ilk anlarda. sonrasında tabiki düşüyor
    el fenerini yaktığınızda her 2 led de yanıyor. ekran tuşlayarak açma varsa bile göremedim. parmak izi ile pek işim olacağını sanmıyorum. FM radyosu 6589 daki gibi kendi kendine frekans değiştirdiği vaki. radyo işini çözemediler hala o eski radyo yazılımı var. çinde fm radyo dinleyen yok galiba.

eski rom unda ne sorun vardı ?
    ---------------------------------------- >>>
    gps ile uyduları zeytinburnu merkezinde göremedim
    tlf yan döndüğünde ekran garipleşiyor yarısı kamera yarısı ana ekran şeklinde oluyordu. ilk aldığımda wifi yi aktif edemedim. restart sonrası wifi aktif oldu. ama test hızlarını yapamadım. yan durumdaki ekran değişimi canımı sıktığı için yeni rom aradım

bu arada.. imei değiştirdiğinizde sanırım twrp ekranına geçemiyorsunuz. ben tuş lar ile ilk gelen rom ile denedim ve veren kişi de denedi imei yazma sonrası sanırım twrp devre dışı oluyor gibi.
    kutusu geldiğinde orjinal imei leri yazıp birde o şekilde deneyeceğim

başka tecrübesi olanlar eklesin veya bendeki olan sorunlar onlarda olmuşmu paylaşsınlar

• Telefonda 3g sebeke cekim gucu konusunda sorun yasayan varmi? Samsung note 4 ve eski model samsunglarin bile h+ ve 1 2 mb arasi hiz olan yerde redmi note 3 internete baglanamiyor. Ayni operator ile ustelik.

• Radyo için uygulama ayarlarından verileri temizle deyin sorun çözülüyor.
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Cihazın bootloader kilidi açık olmadan yüklenebiliyor mu?
  • satın aldığım arkadaş açtığını belirtti ama bilemiyorum

sonuçda akşam ben flash tool ile rom attım linkini verdiğim romu

ama recovery ekranına giremiyorum o ayrı konu
  • Herkes kullanıyor telefonu bizim gözümüz yollarda hâlâ

• Valla kafaya koymuştum telefonu alacaktım, hatta forumdaki satıcıya talep mailini de hazırladım taslak olarak duruyo. Ancak buradaki yazıları okuduktan sonra tırstım doğrusu. Belki biraz daha beklesem iyi olacak gibi...
  • arkadaşlar kendi mail kutusu içerisindeki mailler de fotoğraflar çıkmıyor. bi ayarı varmı

@Cenkay KESER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

hızlı şarj özelliğini nasıl kullanılacak bilgisi olan varmı

Telefon üstünden bir şey yapmaya gerek yok. Şarj aleti 2A/9V gücünde çıkış veriyorsa hızlı sarja destek vardır. Daha dosguru 1Amper üstünde guc veriyorsa destek vardır. Bildirim kadarı ile bu cihazın adaptoru 2A/9V çıkış veriyor.

sabah 8 de prizde şarja taktım.. %15 idi

saat 11 .. %98 oldu

bu nasıl hızlı şarj anlamadım
  • www.anandtech.com
    The Google Nexus 5X Review
    http://www.anandtech.com/show/9742/the-google-nexus-5x-review/5
    linkte en hızlı şarj olan cihaz nexus 5x görünüyor. 1 saat 33 dakikada. Pili 2700 mAh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagamor -- 8 Ocak 2016; 11:29:51 >

• Hayirlisiyla bi gelsede cihazı alsak elimize herkes ufak tefek problemlerden bahsediyor rom ile alakalı tam istenilen kusursuz bi rom yok mu global romda hala eksikler mi var? Miui v7 global da türkçe var diye biliyorum ama uyumsuz mu

• Arkadaşlar sorularınızı cevaplayabilirim. Kutu içeriğinden çıkan adaptör hızlı şarjı desteklemiyor. Ayrıca 9v 2a destekli adaptör almamız lazım o da ortalama 12 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 8 Ocak 2016; 12:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLeNN

Telefonda 3g sebeke cekim gucu konusunda sorun yasayan varmi? Samsung note 4 ve eski model samsunglarin bile h+ ve 1 2 mb arasi hiz olan yerde redmi note 3 internete baglanamiyor. Ayni operator ile ustelik.

Hat Avea ve Turkcell. H+ olan ve bu testi yaptığım hat Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 8 Ocak 2016; 12:09:12 >

• Ben dun indirimden qualcom un hızlı şarj destekli şarj aletini aldım 4 portlu 10 USD ye
    bakalım işe yarar sanırım hızlı şarj konusunda
    cunki hızlı şarj desteği yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

Ben dun indirimden qualcom un hızlı şarj destekli şarj aletini aldım 4 portlu 10 USD ye
    bakalım işe yarar sanırım hızlı şarj konusunda
    cunki hızlı şarj desteği yazıyor

Link alabilir miyim hocam

• Arkadaslar selam
    Ben suan kendi launcheini kullaniyorum ama neden burda simgeler harf sirasina gore degil ve ya biywrden bir ayarmi var.. Normalde nova kullaniodum ama galiba farzla sarj tuketmekte.. Bu ikonlari duzenleminin kolay bi yolu yokmu? Simgekeri yer degistirince digerinin yerini almiyor mesala bosluk kaliyor sayfada

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.