Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

Ben dun indirimden qualcom un hızlı şarj destekli şarj aletini aldım 4 portlu 10 USD ye
    bakalım işe yarar sanırım hızlı şarj konusunda
    cunki hızlı şarj desteği yazıyor

Link alabilir miyim hocam

10 tl

nasıl fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

quote:

quote:

Ben dun indirimden qualcom un hızlı şarj destekli şarj aletini aldım 4 portlu 10 USD ye

http://www.dx.com/p/cwxuan-usb-2-0-2-port-5v-fast-charging-eu-plug-power-charger-black-406961#.Vo-gKPmLTIU
    10 tl

nasıl fiyat

Çıkışı 5v 2a quick charge desteklemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamerada titreme (yada dalgalanma) sorunu yaşıyordum, cihazdan 'kesin bi sorun çıkacak' düşüncesiyle beklediğim sorun buydu sanırım dedim kendi kendime ama değilmiş :)

Titreşim önlemeyi 60 hz yaparsanız çekim sırasında görüntü dalgalanıyor. Pek anlamam ama bu normal birşey sanırım. 50 hz yada otomatik yapın sorun çözülüyor.
  • Kılıf ve ekran koruyucusu tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Aklımda;

(Renk seçimlerinde ilk sıradaki deri kılıf)

Bu ürünler var. Acaba kılıfı daha ince kılıflar var ondan mı alsam emin değilim. Şu an temperli cam film ve kılıf kullanıyorum forumdan aldığım ancak kaba geldi bana. Bir de temperli cam film hafif yamuk takılınca güzel bir görünüm olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler temalar niye Çince redmi note2 de İngilizce idi üzerinde miu7 stable 7.0.99.11 surumu var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZTE Quick Charge adaptörünü verirken xiaomi nin vermemesi çok saçma, kaldı ki zte axon elite nin pili 3000mah. 4000mah pili şarj etmek standart şarj ile bayağı uzun sürüyor.
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• quote:

quote:

aliexpress.com
    US $5.99 40% OFF|Orico Travel Wall Charger USB Charger 5V2.4A EU Plug Mobile Phone Charger for Samsung iPhone|Mobile Phone Chargers|Cellphones & Telecommunications - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/ORICO-DCA-4U-4-Port-Wall-USB-Phone-Charger-5V2-4A-4-6A30W-Total-Output-with/32368361119.html

• quote:

quote:

quote:

aliexpress.com
    US $5.99 40% OFF|Orico Travel Wall Charger USB Charger 5V2.4A EU Plug Mobile Phone Charger for Samsung iPhone|Mobile Phone Chargers|Cellphones & Telecommunications - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/ORICO-DCA-4U-4-Port-Wall-USB-Phone-Charger-5V2-4A-4-6A30W-Total-Output-with/32368361119.html

Buda hızlı şarj destekli değil hocam. Ben öyle bir ibare göremedim. 5v çıkışlı. Sadece her çıkışa 2,4 amper veriyor

Şöyle bişey olmalı :
    Tronsmart Portable Wall Charger QC2.0 Charger Qualcomm Tech Quick Charge Phone Charger Desktop Charging Adapter Pad Charger Fast
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/zYfeaURZ

(from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 8 Ocak 2016; 15:56:30 >

• bizim telefonda hızlı şarj özelliği varmı ki hocam? Ben özelliklerine bakıyorum göremedim bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

bizim telefonda hızlı şarj özelliği varmı ki hocam? Ben özelliklerine bakıyorum göremedim bi türlü.

Redmi note 2 ve 3te var PumpExpress diye geçiyor

• Haryy nin gönderdiği şarj aleti bugün elime ulasti. Bunda hızlı şarj yokmu yanı. 5. V 2 amper

• mail kutusuna gelen maillerde resimler gelmiyor. yardımcı olablirmisiniz.
    biyerde ayar yapılması gereken yer varmı
    benmi atlıyorum.
  • Bu cok iyi bi deger ama benim bulundugum ortamda samsunglar cekiple cekmemek arasinda h+ en fazla bir diş ama xiomi nerdeyse hic cekmiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buda hızlı şarj destekli değil hocam. Ben öyle bir ibare göremedim. 5v çıkışlı. Sadece her çıkışa 2,4 amper veriyor

Şöyle bişey olmalı :
    Tronsmart Portable Wall Charger QC2.0 Charger Qualcomm Tech Quick Charge Phone Charger Desktop Charging Adapter Pad Charger Fast
    http://s.aliexpress.com/zYfeaURZ
    (from AliExpress Android)

walla ben orda quick charge ibaresi gördüm siye soyledim
    ha iş yaparmı bence yapar
    10 USD ye de bu kalitede zaten başka şarj aleti bulmam zor
    o yüzden gelsin deneyip göreceğim

• TA7AI kullanıcısına yanıt
    Amaç iş yapsınsa evet yapar amaa aç hızlı şarj olunca 1,460 mah çekecek en fazla o yüzden dddim

• hızlı şarjı düşünerek almadım
    ama orda hızlı şarjı görünce iş yapar diye düşündüm
  • 2 telefonda donanım olarak aynı sayılır helio x10 işlemci ile powerVR 6200 var yanı bakıldığında 2 side aşağı yukarı aynı ısıyı üretecek metal kasa olduğundan çok sorun olacağını sanmıyorum gel gelelim 4000 lık batarya var red 3 de pil ömrü konusunda su an hepsinden önde yazılım olarak çıkan ROM desteği vs xiaomi bence daha başarılı telefonu daha almadim ama seninle aynı kararsizliktan dolayı hepsine bakıyorum sanada bakmani tavsiye ederim red 3 daha cok yeni bir telefon l ama bir dünya romu çıkmış durumda zaten android güncelleme işine gelirsek mediatek işlemci aliyorsan geldiği sürümle kullanacağını hesaplaman lazım snapdragonlu işlemciler gibi çabuk güncelleme alamıyor android tarafında :)

• Hızlı şarj için adaptör almaya değmez. Gerçek hızlı şarj özelliğine sahip bir adaptör 12-13 dolar fiyata sahip. Tavsiyem Xiaominin "Akıllı" 3'lü pirizini alın. Ürünü her zaman olduğu gibi semers getirip piyasaya dağıtıyor. Fiyatı bence gayet hesaplı. 45-50 TL seviyesinde dolaşıyor. 3 porttan hızlı şarja destek veriyor, 3 tanede normal global prizlerin işini yapıyor. Türkiye, çin, amerikan vs. her türlü girişi kabul ediyor. Ana duvardaki pirize girecek yeri çin uyumlu malesef ama dönüştürücü aparatıda gönderiyorlarmış.

urun.n11.com
    Akım Koruyucu Prizler - Akım Koruyuculu Priz - n11.com
    http://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/xiaomi-power-strip-3lu-priz-usb-girisli-P80104164

market.miuiturkiye.net
    Xiaomi Power Strip - 3lü priz - Usb girişli
    http://market.miuiturkiye.net/xiaomi-power-strip-3lu-priz-usb-girisli

• Hocam anlatamadım sanırım hızlı şarj için 9v 2a olan adaptör almak gerekiyor diyorum

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.