Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef çift tıklama ile açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü oldu bu.. bu özelliğe alışınca her telefonda arar oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

4.5G Desteklemek zorunda değil

Turkcell 4.5 G olmayan telefonun imei'sini algıladığında telefonunuz 4.5 G uyumlu değil diye bir uyarı mesajı gönderiyor. Telefonu aldığım arkadaş da Turkcell desteklemeyecek dedi. Bu olayı bir süredir araştırıyorum ama somut bişey bulamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

4.5G Desteklemek zorunda değil

Turkcell 4.5 G olmayan telefonun imei'sini algıladığında telefonunuz 4.5 G uyumlu değil diye bir uyarı mesajı gönderiyor. Telefonu aldığım arkadaş da Turkcell desteklemeyecek dedi. Bu olayı bir süredir araştırıyorum ama somut bişey bulamadım henüz.

Turkcell hesabım uygulamasını indirip fotoğraftaki incele yazısına tıklayıp açılan sayfada aşagıya inip destekleyip desteklemediğine bakabilirmisin,bir ekran fotosu paylaşabilirsen güzel olur

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• %100 emin olmamakla beraber: operatörler telefonunuzun özelliklerine ulaşmak için imei numarasını çekip oradan sorgu yaparak görünen model üzerine yorum yapıyor; uyumlu ya da uyumsuz diyor. klon imeilerde uyumsuz demesi normal ancak telefonunuz 4,5G kullanabilir bunun imei ile alakası yoktur anten frekansları ile alaka bir durum bu.
  • Ben henüz IMEI atmadim . turkcell hesabimda kontrol edince 4,5g uyumlu değil diyor

• Tamda önümüzdeki hafta Note 3 almayi planliyordum simdi yeni cikacak olan versiyonu mu beklesem diye düsünüyorum.

Sizce yeni versiyon icin beklemek mantikli olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

Orijinalden alıntı: bariton

SphinX yeni rom yayınlamış Rom SphinX v2b Stable - MIUI 7.1 V7.1.3.0 Xiaomi Redmi Note 3
    Final diye yazmış. sanırım bundan sonra Android 6.0 çalışacak.
    Rom şu düzeltmeleri içeriyor.
    SphinX v2b:
    Fix Camera
    Fix all bugs from v2a
    Fix SD Card permission
    System Optimization

[ROM] [Stable] SphinX v2b Final - MIUI 7.1 V7.1.3 Global, Multilang, Fixed all
    https://docs.google.com/uc?id=0B40ItdHKfkyQbDZrWWtSU0pQLVk&export=download

Yalnız 32 GB versiyonda parmak izi okuyucu çalışmıyormuş galiba. Yorumlarda belirtmişler.

parmak izi okuyucu çalışıyor hiç bir sıkıntı yok.
    işlerimden dolayı ancak yeni yükleyip yazabildim kusura bakmayın.
    parmak izi problemi final versiyonundan önceki versiyonmuş. o yüzden final versiyonunu çıkarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Tamda önümüzdeki hafta Note 3 almayi planliyordum simdi yeni cikacak olan versiyonu mu beklesem diye düsünüyorum.

Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.Daha 2 ay önce çıkmış telefonu eskitti yenisini tanıtarak ben bekleyip prosunu almaya karar verdim iyice inceledikten sonra imei yide bi şekilde kaydettiririm artık.

Edit: Kağıt üstünde özellikleri güzel ama snapdragon 650 ısınıyor mu daha bilmiyoruz onuda göz önünde bulundurmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 14 Ocak 2016; 21:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Tamda önümüzdeki hafta Note 3 almayi planliyordum simdi yeni cikacak olan versiyonu mu beklesem diye düsünüyorum.

Kayıt için pasaport ve 130 TL fiyata eklemek çok gelmeyecekse beklenebilir.

• Aptal xiaomi bunada SD kart koymamış biraz zor satar.(çünkü miui forumunda da insanlar SD kart istiyorlar, note 2 de var Redmi 3 te var bu telefonda yok nasıl şirket yönetiyorlar çözemedim.) Ben SD kartı ve radyosu olmayan telefonu direk elerim.

• aliexpress.com
    US $126.99 |Original Xiaomi Redmi Note 3 4G LTE Metal Body Fingerprint Mobile Phone MTK Helio X10 Octa Core 5.5
    http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-4G-Metal-Body-Fingerprint-Mobile-Phone-MTK-Helio-X10-Octa-Core/311331_32559355354.html?spm=5261.7896048.0.37.q5uowF

adamlar vitrine koymuş ürünleri- İndirimde indirim olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Aptal xiaomi bunada SD kart koymamış biraz zor satar.(çünkü miui forumunda da insanlar SD kart istiyorlar, note 2 de var Redmi 3 te var bu telefonda yok nasıl şirket yönetiyorlar çözemedim.) Ben SD kartı ve radyosu olmayan telefonu direk elerim.

Tercih meselesi :) 2009 dan beri sd kart takılamayan telefonlar kullanıyorum (3gs-xperia s-nexus 4-meizu m1 note) hiç ihtiyaç duymadım aradığım bir özellikte değil.

Kişiden kişiye değişir tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 15 Ocak 2016; 1:32:59 >
  • http://xiaomiimeirepair.blogspot.com.tr/
    belki burada ki yöntemle atarız
  • en iyi pil süresi alınan rom hangisi beyler

• snapdragona imei atılmaz diye bir kural yok arkadaşlar
    ben LeTV 1 pro aldıgımda da snapdragon 810 işlemciye atılıyor denilmişti
    yarım saatlik ugraş ile bende imei ataildim
    iş snapdragonda değil iş üreten firmanın yazılımsal engel koymaması ile alakalı
    mesela oneplus one snapdragon işlemcili imei atılabiliyor
    ama ime atılınca 3g çalışmıyor
    aynısı oneplus two içinde geçerli oda snapdragon 810 ama onda sıkıntı oluyor
    o yuzden bu iş snapdragon mtk işi değil
    tamamen firmaların yazılımları ile alakalı
    mesela mi4c de snapdragon ama onada ime atılabiliyor
    o yuzden yeni gelecek snapdragon xiaomilere de imei atılacagına inanıyorum ben
  • remi note 3 e imei atılamıyor diyen arkadaş ciddimi herkes imei attığını söylüyor çelişkide bırakmayın insaları lütfen,atılıyormu atılamıyormu tam sipariş etme arifesindeydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

remi note 3 e imei atılamıyor diyen arkadaş ciddimi herkes imei attığını söylüyor çelişkide bırakmayın insaları lütfen,atılıyormu atılamıyormu tam sipariş etme arifesindeydim

MTK işlemcili modele atılıyor. Dün çıkan S650 işlemcili modeline atilamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

remi note 3 e imei atılamıyor diyen arkadaş ciddimi herkes imei attığını söylüyor çelişkide bırakmayın insaları lütfen,atılıyormu atılamıyormu tam sipariş etme arifesindeydim

MTK işlemcili modele atılıyor. Dün çıkan S650 işlemcili modeline atilamiyor.

cevap için teşekkürler öyle bir yazmışki hepsine atılabmıyor gibi algı oluşuyor :) mtk helix ısınma sorunu yok diyorlar snapdragonu bu kadar iyi yapan nedir anlamadım meuziu mx4 kullanıyorum şu an mtk oda gayet memnumum redmi note 3 ü çok beğendim umarım sıkıntı çıkkmadan gelir :)
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    peki nasıl atılıyor imei?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.