Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Tamda önümüzdeki hafta Note 3 almayi planliyordum simdi yeni cikacak olan versiyonu mu beklesem diye düsünüyorum.

Sizce yeni versiyon icin beklemek mantikli olurmu?

Kayıt için pasaport ve 130 TL fiyata eklemek çok gelmeyecekse beklenebilir.

Hocam telefonu yurtdisinda kullanacagim ortalama 1-2 ay turkiyede bulunuyorum, bildigim kadari ile telefon kayitsiz ise 2ay kullanilabiliyor turkiye icerisinde, buda benim icin yeterli bir süre.
    Umarim kisa süre icerisinde satisa cikar yeni versiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.dark

quote:

Tamda önümüzdeki hafta Note 3 almayi planliyordum simdi yeni cikacak olan versiyonu mu beklesem diye düsünüyorum.

Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.Daha 2 ay önce çıkmış telefonu eskitti yenisini tanıtarak ben bekleyip prosunu almaya karar verdim iyice inceledikten sonra imei yide bi şekilde kaydettiririm artık.

Edit: Kağıt üstünde özellikleri güzel ama snapdragon 650 ısınıyor mu daha bilmiyoruz onuda göz önünde bulundurmak lazım

Hocam telefonu zorlayacak sekilde kullanmiyorum gmail, google crome, instagram ve bir kac app daha kullanirim en fazla.
    Snapdragon islemcilerde genel olarak bir isinma sorunumu var? (telefon sistemleri hakkinca neredeyse bilgimm yok diyebilirim)
    Eger isinma sorunu olursa bu performansini cok fazla düsürürmü acaba? Telefona zarar ve performansta asiri düsüs olmayacaksa isinmadan dolayi benim icin pek sorun olmaz.(tabi suan icin varsayimlar üzerini konusuyoruz islemci hakkinda)

Gunde ortalama en fazla 2 saat civari telefon elimde olur genellikle.

• Snapdragon 650 vs Helio x10 vs Snapdragon 808 karşılaştırması yapılmış.. 650 baya önde kağıt üzerinde;

http://www.gizmochina.com/2016/01/15/snapdragon-650-vs-helio-x10-vs-snapdragon-808-antutu-scores-compared/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

Snapdragon 650 vs Helio x10 vs Snapdragon 808 karşılaştırması yapılmış.. 650 baya önde kağıt üzerinde;

http://www.gizmochina.com/2016/01/15/snapdragon-650-vs-helio-x10-vs-snapdragon-808-antutu-scores-compared/

sentetik testler cok yaniltiyor yogun kullanima bakmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%100 emin olmamakla beraber: operatörler telefonunuzun özelliklerine ulaşmak için imei numarasını çekip oradan sorgu yaparak görünen model üzerine yorum yapıyor; uyumlu ya da uyumsuz diyor. klon imeilerde uyumsuz demesi normal ancak telefonunuz 4,5G kullanabilir bunun imei ile alakası yoktur anten frekansları ile alaka bir durum bu.

Evet ben de tereddütten dolayı ablama aldığım redmi note 3'ü pasaporta kaydettirmeyi düşünüyorum. Bu konunun açığa kavuşması için direkt olarak bir Turkcell çalışanıyla bağlantı kurmak lazım.
  • Elephone 9000 heliox20 için iki ayrı fiyat yakaladım aliexpres de 299$ ve 450$ dikkatini çeken oldu mu ? Aynı cihazlar neden bu kadar fark olabilir.. Satocı mı fake acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

Elephone 9000 heliox20 için iki ayrı fiyat yakaladım aliexpres de 299$ ve 450$ dikkatini çeken oldu mu ? Aynı cihazlar neden bu kadar fark olabilir.. Satocı mı fake acaba?

Depolama alanları farklı olmasın? 450 biraz uçuk geldi o telefona

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

Elephone 9000 heliox20 için iki ayrı fiyat yakaladım aliexpres de 299$ ve 450$ dikkatini çeken oldu mu ? Aynı cihazlar neden bu kadar fark olabilir.. Satocı mı fake acaba?

Depolama alanları farklı olmasın? 450 biraz uçuk geldi o telefona

aliexpress.com
    US $185.99 |Orijinal Elephone P9000 Android 6.0 Cep Telefonu MT6755 Octa Çekirdek 4 GB RAM + 32 GB ROM Cep Telefonu 5.5 inç 2G/3G/4G Smartphone|Cep Telefonları|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri - AliExpress
    http://tr.aliexpress.com/item/New-Arrival-Original-Elephone-P9000-Android-6-0-MT6755-Octa-Core-4GB-RAM-32GB-ROM-Mobile/32588930503.html?ws_ab_test=searchweb201556_9%2Csearchweb201644_2_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62_61%2Csearchweb201560_6%2Csearchweb1451318400_6148&spm=2114.020208.3.1.ZKnqg1

32 GB rom - helio x 20 yazmıyor.. aynı cihaz gibi -239 $

32 GB - helio x 20 yazıyor .. aynı cihaz 299$

ve

aliexpress.com
    US $299.99 |Presale! 5.5 inç Smartphone 4 GB RAM 32G ROM Android 6.0 Cep Telefonu Orijinal ELEPHONE P9000 Helio P10 MT6755 Octa çekirdek|Cep Telefonları|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri - AliExpress
    http://tr.aliexpress.com/item/Presale-Original-Elephone-P9000-Helio-X20-MTK6755-Octa-Core-5-5-inch-Android-5-1-Cell/32379908133.html?spm=2114.020208.3.17.JPI18J&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201644_2_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_6,searchweb1451318400_6148

32 gb -helio <<<< 499 $ ..

• quote:

Snapdragon 650 vs Helio x10 vs Snapdragon 808 karşılaştırması yapılmış.. 650 baya önde kağıt üzerinde;

Eger belirtilen sekilde performans verirse yeni versiyon ile suanki versiyon arasinda büyük bir fark olacak.

Simdilik yeni versiyon icin beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 15 Ocak 2016; 15:27:49 >

• Elephone p9000 buradan takip edin bugün tanıtımı yapılacak. Yukarıdaki bilgilerin hepsi fake.
    www.elephone.hk
    The view 'P9000Mobile' or its master was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:~/Themes/ElephoneStore/Views/P9000Event/P9000Mobile.cshtml~/Themes/ElephoneStore/Views/Shared/P9000Mobile.cshtml~/Views/P9000Event/P9000Mobile.cshtml~/Views/Shared/P9000Mobile.cshtml~/Administration/Views/P9000Event/P9000Mobile.cshtml~/Administration/Views/Shared/P9000Mobile.cshtml
    http://www.elephone.hk/P9000Event/P9000Mobile

MTK 6755 p10 modelidir, X20 değil.
    Bu telefonun da USB type c, kablosuz sarj ve hafıza kartı desteği 20.1 MP fotoğraf vb mevcuttur. Tam alınacak telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 15 Ocak 2016; 15:49:46 >

• quote:

quote:

quote:

Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.Daha 2 ay önce çıkmış telefonu eskitti yenisini tanıtarak ben bekleyip prosunu almaya karar verdim iyice inceledikten sonra imei yide bi şekilde kaydettiririm artık.

Edit: Kağıt üstünde özellikleri güzel ama snapdragon 650 ısınıyor mu daha bilmiyoruz onuda göz önünde bulundurmak lazım

Hocam telefonu zorlayacak sekilde kullanmiyorum gmail, google crome, instagram ve bir kac app daha kullanirim en fazla.
    Snapdragon islemcilerde genel olarak bir isinma sorunumu var? (telefon sistemleri hakkinca neredeyse bilgimm yok diyebilirim)
    Eger isinma sorunu olursa bu performansini cok fazla düsürürmü acaba? Telefona zarar ve performansta asiri düsüs olmayacaksa isinmadan dolayi benim icin pek sorun olmaz.(tabi suan icin varsayimlar üzerini konusuyoruz islemci hakkinda)

Gunde ortalama en fazla 2 saat civari telefon elimde olur genellikle.

Isınma olayını abartmaya gerek yok. Uzun sure oyun oynamadiktam sonra tarayıcıda gezme, mail okuma gibi işlemler telefonu yormaz.

• quote:

quote:

quote:

Hocam telefonu yurtdisinda kullanacagim ortalama 1-2 ay turkiyede bulunuyorum, bildigim kadari ile telefon kayitsiz ise 2ay kullanilabiliyor turkiye icerisinde, buda benim icin yeterli bir süre.

Pasaporta işletmeden kullanma suresi 4 aya yukseltildi geçtiğimiz aylarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

quote:

quote:

Pasaporta işletmeden kullanma suresi 4 aya yukseltildi geçtiğimiz aylarda.

120 gün içinde kapancaktır diye mesaj geldi telefonuma

• elephone için fiyat benim bildigim resmi sitelerde 299 gibi fiyat vardı
    ama ben bir ara wowney almayı düşündüm
    araştırmalarımda telefon haziranda duyurulmuş hala satışa çıkacak diye bekleniyor :)
    bende elephone dan o an itibarı ile vazgeçtim
    ben wowney 29 ekimde çıkacak diye heveslendim alacagım telefonu almadım 29 ekim günü 24 kasıma ertelenince
    başka bir hata yaparak LeTV 1 pro aldım
    onuda amerikada 1 hafta kullandım dedikleri gibi tdd LTE destegi olmayınca 4g kullanamadım arayuz rezaletti ondanda vazgeçtim
    sonrada redmi note 3 e karar kıldım ama şansımdan oda aralık 11 de sipariş etmeme ragmen elime ulaşmadı
    ama kendi izlenimlerimde snapdragon 810 a imei yazdım yazılabiliyor
    M4c deki 801 e de yazılıyor onuda biliyorum bence illaki yeni snapdragon 650 yede imei yazılacaktır
    ama dun satışa çıkmış bir telefona hemen boyle bir bilgi olması imkansız gibi geliyor
    ama inanıyorumki yazılma ihtimali olacaktır onada
    ben şimdiye kadar bir nokia lumia ya bulamadım imei yazma işini
    oda snapdragon kullanıyor ama nedense windows phone olan cihazlar için bir imei yazma açıklaması göremedim

ama android telefonlarda illaki yazılıyordur
    ama oneplus one da oldugu gibi yazılınca 3g çalışmama gibi sorunlar yaparmı orasınıda anca deneyip öğrenebilecez

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplariniz icin tesekkür ederim
  • Beyler usb type c nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Beyler usb type c nedir?

yeni nesil sarj soketi
    hem USB 3.0 destegi hemde hızlı şarj desteği sunuyor
    tabi cihazda destekliyorsa
  • Cihaz Alacak arkadaşlar çinde yılbaşı tatili yaklaşıyor
    siparişlerinizi verirken bunu hesap ederek yapın
    şimdiden uyarayım dedim

Holiday for Chinese New Year from ( 07, Feb --- 13, Feb ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Beyler usb type c nedir?

yeni nesil sarj soketi
    hem USB 3.0 destegi hemde hızlı şarj desteği sunuyor
    tabi cihazda destekliyorsa

Tamamdır. Bizim cihaz destekliyor sanırım ancak çok da gerekli birşey değilmiş gibi duruyor.
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.