Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefon cin stabil rom ile geldi lakin turkcelestirilmis. Yari turkce yari ingilizce gibi. Baska bir rom yuklemek istiyorum. Oneriniz var mi? Aslinda turkce olmasa da olur sorun cikarmasin yeterki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kafam karıştı o yüzden soruyorum, MTK işlemcili model 4,5'yi desteklemiyor mu? öyleyse hiç almayım bi esprisi kalmıyor çünkü. GSM Arena'da LTE denmiş ama emin olmak istiyorum.
  • TrickyBogard kullanıcısına yanıt
    4.5G destekliyor cihaz sıkıntı yok alabilirsiniz

• telefon geldi şu an update yapıyor olay budur arkadaşlar ,çince uygularmaları kaldırdım sanırım biraz orjinal romda takılcam more call yükleyip tr yaparım root işlemi sıkıntılı değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

hızlı cevap için teşekkür ederim :) rom sayfasında redmi note 3 3g yazısı korkuttu bi an beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

quote:

hızlı cevap için teşekkür ederim :) rom sayfasında redmi note 3 3g yazısı korkuttu bi an beni :)

Redmi Note 3 4G'yi destekliyor arkadaşlar, 4,5G'yi değil. Birisinde maksimum hız 150 mb, diğerinde 375 mb olacak. Tabi bunlar teorikte böyle. Ancak Xiaomi'nin duyurduğu SnapDragon 650'li yeni model 4,5G'yi destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

arkadaşlar meizu mx4 var bende galeri sorununu çözmüştük arkadaşlarla

xposed yükleyip app setting modülünü kuruyoruz galeriyi bulup dili ingilizce yapınca sorun çözülüyor nacizane tavsiyemdir bugün geliyor telefon gelir gelmez rom işini halletmem lazım

Yöntem için teşekkürler hocam. Cihaz gelince anlatımı konuya eklerim. Bu sorundan muzdarip olan çok kişi var.

• google installer apk bulamadım koca nette playı gmaili yüklemek için cşuod linki olan varmı pls
  • quote:

google installer apk bulamadım koca nette playı gmaili yüklemek için cşuod linki olan varmı pls

yadi.sk
    com.android.vending-v6.0.0-80430000-Android-2.3.apk — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/1QemSNmpm72GM
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

quote:

Redmi Note 3 4G'yi destekliyor arkadaşlar, 4,5G'yi değil. Birisinde maksimum hız 150 mb, diğerinde 375 mb olacak. Tabi bunlar teorikte böyle. Ancak Xiaomi'nin duyurduğu SnapDragon 650'li yeni model 4,5G'yi destekliyor.

ben bu konudan o kadar emin değilim hocam, çünkü her iki cihazda da bağlantı şeklinde LTE yazıyor. ülkemizde de hiç 3g kullanılmadan 3,5 g kullanılmaya başlandı ve 3g olarak satılan cihazlarda 3,5 g kullandı. GSM arena'da da aynı şekilde yazıyor her iki model içinde

• Konu başlığı altında Sıkça sorulan sorulara bakınız ;

4,5 G ile ilgili soruya cevap verilmiş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

quote:

google installer apk bulamadım koca nette playı gmaili yüklemek için cşuod linki olan varmı pls

https://yadi.sk/d/1QemSNmpm72GM

hocam ilgin için teşekkürler fakat gapps şeklinde gmaili felan yüklüyor ya onu istiyorum bu sadede google play
  • boot kilidi acildi twrp yukledim simdi rom indiriyorum multi olandan bakalim sonuc ne cikacak

• s6.dosya.tc
    Google_installer.rar dosyas�n� indir - download
    http://s6.dosya.tc/server5/385lcm/Google_installer.rar.html
  • Arkadaşlar helio x10'da kullanılan modemde LTE band 20 olarak geçen 800 MHz bandının kilitli olduğu söyleniyor. Bizde yapılan ihalede de bu bantlar satıldı. Eğer bu bantlar açılamazsa efektif bir LTE performansı beklememek lazım. Özellikle şehir dışında veya mahallelerde sıkıntı olabilir. 800 MHz bandı uzun mesafe için kullanılacak.

Ayrıca başka bantların da kapalı olabileceği söyleniyor. Göz atmanızda fayda var.

• katar'da bu cihaz bulunur mu? bi arkadaşım orada şu an varsa söyleyim alsın gelirken ?=)
  • quote:

katar'da bu cihaz bulunur mu? bi arkadaşım orada şu an varsa söyleyim alsın gelirken ?=)

Katar da var mı yok mu bilmiyorum ama zamanı varsa Çin'den Katar'a sipariş verin. Gelirken de getirsin.

Ekleme:
    https://qatar.jadopado.com/product/JM00096819/xiaomi-redmi-3-5-0-13mp-4g-lte-16gb-smartphone/224728
    www.mobilewithprices.com
    Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB Price in Qatar | Mobilewithprices
    http://www.mobilewithprices.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-2683-in-qatar-5073.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 19 Ocak 2016; 16:57:12 >

• kadobjk kullanıcısına yanıt
    gece uçağa binecekmiş maalesef ama rica ettim piyasaya bakacak fiyat uygun olursa aldırcam, kısmet bakalım :)
  • Konuya bazı eklemeler yapıldı. Bunlar şu şekilde;
    *Telefondaki Verileri Yedekleme anlatımı eklendi.
    *Telefondaki Verileri Geri Yükleme anlatımı eklendi.
    *Çin Rom'u Yüklü Olan Cihazlara Google Servislerini Yükleme anlatımı eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 19 Ocak 2016; 20:18:13 >
  • Konuya "Redmi Note 3 Bootloader Kilidinin Kaldırılması" anlatımı eklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.