Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açıklama kısmına ne yazarsam yazayım hata veriyor, "Uygulamalar 10'dan fazla karakter gerek nedeni." bu yazı çıkıyor türkçeye çevirirnce

ekleme: şimdi hallettim hocam sanırım türkçe çeviriden dolayı hata veriyordu sağolasın =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrickyBogard -- 20 Ocak 2016; 13:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

nereye nasıl atıyoruz maili? bende açtırcam bootloader ı çünkü hocam

http://www.miui.com/unlock/apply.php

Arkadaşlar ilk mesaja arkadaşımız eklemişti. Mesaj atma derken önce yukarıdaki adresten mi hesabınız ile giriş yapıyorsunuz (yoksa kayıt olabilirsiniz). Giriş yaptıktan sonra kayıtlı telefon numaranıza doğrulama kodu gönderiyor. Bu kodu sayfada girdikten sonra talebiniz alınıyor ve 10 gün içerisinde size SMS ile bootloader kilidini açabileceğinize dair dönüş yapılıyor. SMS geldikten sonra PC üzerinden (mi flash unlock programı ile) gerekli işlemler yapılıyor.

Burada işin esprisi bootloader açma talebi için imei veya telefonun gerekli olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

quote:

Arkadaşlar ilk mesaja arkadaşımız eklemişti. Mesaj atma derken önce yukarıdaki adresten mi hesabınız ile giriş yapıyorsunuz (yoksa kayıt olabilirsiniz). Giriş yaptıktan sonra kayıtlı telefon numaranıza doğrulama kodu gönderiyor. Bu kodu sayfada girdikten sonra talebiniz alınıyor ve 10 gün içerisinde size SMS ile bootloader kilidini açabileceğinize dair dönüş yapılıyor. SMS geldikten sonra PC üzerinden (mi flash unlock programı ile) gerekli işlemler yapılıyor.

Burada işin esprisi bootloader açma talebi için imei veya telefonun gerekli olmaması.

İmei ve telefona gerek kalmadan işlem tamamlandı... Yandaki açıklamayı yazan herkesin kilidi açılmış bende yazdım ne ise 请解开我的红米手机注3引导程序。

Sonuç ;

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

bekliyoruz artık.. Adamlar sabırlı olun yazmışlar ..Birşeyler biliyorlsr tsbi

• telefonu güncelleyemiyorum ne kadar saçma ya geliştirici sürümü var üstünde multilanguage olan güncelleme var diyor indiriyor ama telefon restart atıyor ama güncelleme fail veriyor ne kadar komik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

quote:

İmei ve telefona gerek kalmadan işlem tamamlandı... Yandaki açıklamayı yazan herkesin kilidi açılmış bende yazdım ne ise 请解开我的红米手机注3引导程序。

Sonuç ;

bekliyoruz artık.. Adamlar sabırlı olun yazmışlar ..Birşeyler biliyorlsr tsbi

Hocam sadece talebi göndermişsiniz. Daha açılan bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonum geldi .
    Cihaz ℅85 türkçe google uygulamaları yüklü geldi
    Satıcı sağolsun herşeyi halletmiş

Bir kaç resim ekledim Gold rengi çok hoş geldi bana

Xioami Redmi Note 3

Resimler çok iyi değil kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 20 Ocak 2016; 21:57:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hadi hayırlı olsun
    darısı bize
  • Hayırlı olsun, bizim de gözümüz yollarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Arkadaşlar 39 gün sonra telefonum geldi .
    Cihaz ℅85 türkçe google uygulamaları yüklü geldi
    Satıcı sağolsun herşeyi halletmiş

Bir kaç resim ekledim Gold rengi çok hoş geldi bana

Xioami Redmi Note 3

Resimler çok iyi değil kusura bakmayın

Hocam nereden, nasıl aldınız? Kısa bir şekilde zamanınızı fazla çalmadan anlatırsanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende şu anda sphinx rom kurulu. bootloader ise kilitli. ben offical romu ilk sayfada anlatılan updater aracılığı ile telefona atıp direkt yükleyebiliyormuyum yoksa başka bir işlem daha yapmam gerekiyor mu?
  • Teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 20 Ocak 2016; 22:06:01 >
  • Arkadaşlar en son spflash tool ile yüklenen xiaomi.eu dev 6.11 romunu buldum. Dün flashladım çeviricideki t9 sorunu yok.Parmak izi sensörü çalışıyor batarya performansı iyi akıcı sadece rootsuz fakat quick pic galeri ile flyme camera yükledim rootsuz camera sorununu çözmüş oldum bu konuda root yapmak için bootlock kilidi kırılmış olması lazım imiş.Sphinx kurdum çevirici de t9 çalışmıyor o yüzden dev romu kurmak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun1389000 -- 20 Ocak 2016; 22:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun1389000

Arkadaşlar en son spflash tool ile yüklenen xiaomi.eu dev 6.11 romunu buldum. Dün flashladım çeviricideki t9 sorunu yok.Parmak izi sensörü çalışıyor batarya performansı iyi akıcı sadece rootsuz fakat quick pic galeri ile flyme camera yükledim rootsuz camera sorununu çözmüş oldum bu konuda root yapmak için bootlock kilidi kırılmış olması lazım imiş.Sphinx kurdum çevirici de t9 çalışmıyor o yüzden dev romu kurmak zorunda kaldım.

hocam dev romu dediğiniz resmi sitesindeki developer rom mu? ben kurmaya çalışıyorum güncelleme paketi doğrulanamadı diyor. Sorun nerden kaynaklanıyor acaba?
  • GOLD. Olay budur. Grey lerin ön tarafı siyah. Gören arkasının rengine ve kasanın verdiği dokunma hissine bayılıyor. Ancak şimdi görüyorum ki olay GOLD muş. Hem görsellik harika hem de dokunma hissi harika. Şimdi eşime aldığım GOLD u biraz daha hevesle bekleyeceğim

• kadobjk kullanıcısına yanıt
    Önü beyaz olan hariç iki renk te güzel hocam

• SP Flash tool sürümünden olabilir hocam xiaomi.eu sitesinden note 3 bölümüne gir orada 6.14 dev versiyon eklenmiş içinde SP Flash tool da var ben de ona geçmeyi düşünüyorum

• Hocam nette NNPhong V3.0 diye bir rom buldum onu flashlamayı düşünüyorum dev 6.1.14 versiyon antutu da 54000 civarı puan almış

• Yarın 6.1.21 sürümü yayınlanacak, bugün geçmeyi düşünenler 1 gün bekleyip direkt o sürüme geçebilirler.
  • Doğru söylüyorsunuz hocam bekleyelim olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Önü beyaz olan hariç iki renk te güzel hocam

bende önü siyah olanı beğenmiyorum bir tek, zevk meselesi =)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.