Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun1389000

SP Flash tool sürümünden olabilir hocam xiaomi.eu sitesinden note 3 bölümüne gir orada 6.14 dev versiyon eklenmiş içinde SP Flash tool da var ben de ona geçmeyi düşünüyorum

sphinx'den resmi rom'a geçmek için yine sp flastool ile mi kurmamız gerekiyor rom'u? Ben xiaomi.eu'ya girdim ama dediğiniz başlığı bulamadım. link vermeniz mümkün mü?
  • Ekran süreleriniz ortalama olarak nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://miui.vn/forum/threads/nnphong-v3-0-miui-7-dev-6-1-14-global-full-ting-vit-flash-qua-twrp-flashtools.8222/

burda var ama 2/16 gb için paylaşmışlar o antutu puanınıda
    eger oyle ise 3/32 için daha iyi rakam verir sanırım denemek lazım
  • Merhaba arkadaslar birkac ay once g2 almistim g4 fiyatlari zor duser diye g2 den redmi note 3 e gecis mantikli olur mu bir de alacak olsam nereden alabilirim

• Arkadaşlar 4g özelliğini kullanabilmem için imei nin 4g uyumlu bir cihaza mı ait olması gerekir?
  • t_garret kullanıcısına yanıt
    Hayır, 3g olmayan bir cihazın ki bile olur

• yok gerek yok
    ama bazı firmalar ücretsiz sim kart vs gibi kampanyalarda imeiden bilgi okudukları için 4g li imei kullanan cihaz istiyorlar
    ama 4g hizmetini aktif etmeniz için imei numaranızın 4g li bir telefona ait olmasına gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

yok gerek yok
    ama bazı firmalar ücretsiz sim kart vs gibi kampanyalarda imeiden bilgi okudukları için 4g li imei kullanan cihaz istiyorlar
    ama 4g hizmetini aktif etmeniz için imei numaranızın 4g li bir telefona ait olmasına gerek yok

Yani bu Turkcell'in yaptığı cihazınız 4G uyumlu değildir mesajı şehir efsanesi mi?
  • kısmetse pazartesi günü telefona kavuşuyorum, dolar kuru yüzünden biraz pahalıya mal olacak gibi ama kısmet diyelim :)
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    tabiki
    çünki olay imei de değil telefonun fiziki olarak desteklemesi ile alakalı
    daha once bu durum bizde 3g de de olmuştu
    3g uyumlu olmayan imeilerle yazılan cihazlar sistemde uyumsuz göründü
    ama müşteri hizmetlerini arayıp ben genede aktive edilmesini istiyorum
    dediğimizde zaten hizmeti aktive edecek
    sim kart işi ise ucretsiz simkartı belki başka telefona takarak mesaj yollayıp yapabiliriz
    yada o cihazla gidip sim kartı değiştirip ücretsiz alırız
    yada 10-15 lira verip parayla alınabilir
  • TA7AI kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz zaten çok mantıklı. Telefonu satın aldığım arkadaş uyarı olarak söyledi. Turkcell böyle bi mesaj yolluyor imei attığınız zaman diye. Biz de karamsarlığa kapılmıştık bu yüzden.
  • bENİM GOLD 32GB 3GBRAM geldi.Fakat saçmasapan birsürü çin uygulaması var sphinx rom mu yüklesem yoksa nootlock kaldırıp başka rom mu atsam global türkçe içeren stabil rom yok dimi daha piyasada resmi olarak?
  • kamehame kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuda şanslıyım sanırım
    Clean master ve uc browser vardı gereksiz onları da devre dışı bıraktım %85 türkçe cihaz

• SphinXv2b-Stable_Redmi_Note3_MIUI7.1-V7.1.3.0_Global_ManhIT.zip ben bu romu yükledim bootloader kapalı oldugu için haftalık güncelleme alan rom u nasıl yükleyebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

SphinXv2b-Stable_Redmi_Note3_MIUI7.1-V7.1.3.0_Global_ManhIT.zip ben bu romu yükledim bootloader kapalı oldugu için haftalık güncelleme alan rom u nasıl yükleyebilirim acaba ?

Stabil ve Dev sürümü haricinde hiçbir sürüm bootloader kilidini açmadan güncelleme almaz. Bootloader kilidini açtıktan sonra Xiaomi.eu romu kurarak haftalık güncelleme alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

SphinXv2b-Stable_Redmi_Note3_MIUI7.1-V7.1.3.0_Global_ManhIT.zip ben bu romu yükledim bootloader kapalı oldugu için haftalık güncelleme alan rom u nasıl yükleyebilirim acaba ?

Stabil ve Dev sürümü haricinde hiçbir sürüm bootloader kilidini açmadan güncelleme almaz. Bootloader kilidini açtıktan sonra Xiaomi.eu romu kurarak haftalık güncelleme alabilirsiniz.

Hocam parmak izi calismadi bu rom da simdi ne yapmaliyim bana bir tarif etseniz

• quote:

quote:

quote:

Bugün 6.1.21 sürümü yayınlanacak, yarında muhtemelen SPFlash tool ile flashlanabilir dosyalar yayınlanır. Onu yüklersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün 6.1.21 sürümü yayınlanacak, yarında muhtemelen SPFlash tool ile flashlanabilir dosyalar yayınlanır. Onu yüklersiniz.

Sana zahmet bana bir link verebilirmisin

• Arkadaşlar bana parmak izi çalışan bir rom verebilirmisiniz bootloader kilitli
    :(
  • quote:

quote:

Hocam telefonu satan arkadaş bootloader kilidini açmadan rom yüklemiş. Biz geri stabil resmi rom'a dönemezmiyiz? Normalde bu kadar zor olmamalı geri dönüş yanılıyormuyum?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.