Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scinar

preloader i kaldırmayın ben öyle kurdum stabil rom kurarken bütün tikler işaretli olsun çünkü kernel dahil herşey değişiyor

Aynen öyle oldu. Ama şimdi de google programlarını bir türlü kuramıyorum. anlatıldığı gibi yükledim google installer ile network hatası gibi bi hata veriyor.
  • arkadaslar merhaba,

sarj konusunda telefonun durumu nasıl?
    4000mAh batarya var, bunun hakkını veriyor mu?
  • merhaba

ilk günlerdeki batarya verimini dikkate almamanız gerektiğini belirtip ( yaklaşık 2 hafta)

sadece iletişim arada internet ihtiyaçlarınızı giderme - wifi olarak kullandığınız da 2 günü rahat çıkarıyor

önceki akşam doldurdum ve şuan %26 da.. dün yaklaşık 1 saat civarında dinazor yumurtası kırma oyunu oynadım. gidiş gelişlerde mp3 dinledim ki müzik - fm radyo pek enerji harcamaz. gece 6-7 saat lik uyku esnasında %1 bile batarya harcamıyor diyebilirim. note 2 min %3 harcar idi.
    arkadaşların bir çoğu farklı ekran süresi yazıyor ama sürekli wifi ve 3g açık kaldığında, ki iş yerinde benimde wifi açık hep. ama birçoğu cihazının performans modunda bırakmış olabilir. ekran açık kalma süresi ile kullanım farklı

benim için 2 günü rahat çıkarıyor
  • şarjı gayet iyi ben setcpu dan 1625 mhz e çektim hızı ,daha verimli oldu hem ısınmıyor hem batarya fazla harcama yapmıyor
  • Sphinx in e n son hangi sürümü çıktı ? Ve Link alabilr miyim ?
  • Herkese merhaba. Bu telefonu Aliexpress'teki Anna satıcısından alan var mı? Dükkanına baktım ama Redmi Note 3 bulamadım. Başka ne şekilde sipariş verebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreuxy

Sphinx in e n son hangi sürümü çıktı ? Ve Link alabilr miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok teskkür ediyorum hocam. Sağolun...

• Telefonu 3-4 saat önce teslim aldım, güzel bir cihaz olmuş. Elde tutuş hissi oldukça iyi. Boyutuna göre hafif bir cihaz. Arayüz olarak standart MIUI arayüzü bir şey demeye gerek yok. Parmak izi sensörü harika çalışıyor. Dokunmam ile telefonun uyanması bir oluyor. Bir an önce global romun çıkması gerek neden derseniz Mi4 kullanıyorum, global rom kurulu ve türkçe arayüzü harika bir çeviriye sahip. Bu cihaza xiaomi.eu romunu kurdum pek içime sinmedi. Bazı yerler ingilizce kalmış, bazı yerler büyük olmaması gerekirken tamamen büyük yazılmış vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Herkese merhaba. Bu telefonu Aliexpress'teki Anna satıcısından alan var mı? Dükkanına baktım ama Redmi Note 3 bulamadım. Başka ne şekilde sipariş verebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bootloader kilidi için bir türlü işlemi yapamadım. Sayfa Çince birşeyler yazıyor, anlamıyorum

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • Sphinx romu tavsiye ederim. Gerci ben de orjinal roma dondum. Global romu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Telefonu 3-4 saat önce teslim aldım, güzel bir cihaz olmuş. Elde tutuş hissi oldukça iyi. Boyutuna göre hafif bir cihaz. Arayüz olarak standart MIUI arayüzü bir şey demeye gerek yok. Parmak izi sensörü harika çalışıyor. Dokunmam ile telefonun uyanması bir oluyor. Bir an önce global romun çıkması gerek neden derseniz Mi4 kullanıyorum, global rom kurulu ve türkçe arayüzü harika bir çeviriye sahip. Bu cihaza xiaomi.eu romunu kurdum pek içime sinmedi. Bazı yerler ingilizce kalmış, bazı yerler büyük olmaması gerekirken tamamen büyük yazılmış vs.

Hayırlı olsun
    Hadi bakalım güzel bi rom yükle de yorumları nı görelim
    bizde ona göre yükleyeyim
    Şarj ne kadar gidiyor şuanda

• Global rom için xiaomi'ye toplu mail atsak dikkate alırlar mı ne dersiniz? Telefonu ben de yeni aldım nasipse pazartesi elimde olacak. Şimdiden rom heyecanı başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    siteyi türkçeye cevirmeden
    ilk sayfadaki resme bakarak doldurun
    son kısmındaki açıklama bolumune sadece imei numarasını yazın
    çeviri yapmadan direkt fotodaki gibi doldurun kabul eder
  • Dediğinizi yaptım ama alttaki gibi bir uyarı çıkıyor. O kısmı çevirebilsem ne istediğini anlayabilirim ama yapamıyorum.

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 22 Ocak 2016; 23:14:23 >
  • IP yazıyor sanırım o uyarıda IP nizle ilgili bir sorun olabilirmi
  • Tek aklıma gelen daha önce 66561484951 kere denediğim için "daha önce bu IP den denediniz" falan diye bir uyarı olabileceği. Yoksa başka ne sorun olabilirki?
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öncelikle. Türkiye'de satan arkadaşlarla arasında 90 lira gibi bir fark var. Kararsız kaldım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Çok teşekkür ederim öncelikle. Türkiye'de satan arkadaşlarla arasında 90 lira gibi bir fark var. Kararsız kaldım açıkçası.

Tr de satanlar 32 gb ı 90 tl fazlaya satıyorlarsa düşünmeyin, buradan alın. Beklemeye değmez 90 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.