Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir sorunla karşınızdayım. Var mıdır bu sorunu yaşayan? Çözümü bilen?
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    rom ve yazı tipiniz nedir?
    belki yazı tipinden boyutundan olabilir bizde öyle bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

rom ve yazı tipiniz nedir?
    belki yazı tipinden boyutundan olabilir bizde öyle bir sorun yok

Telefonu aldığımda satıcının yüklediği dışında birşey yapmadım. Rom stable 77.0.11.0 (LHNCNCJ). Yazı tipi de varsayılan Miui (yanında da Çince karakterler)
  • Arkadaslar dün çok güzel Maei Meta ile IMEI sini değiştirdim telefonun. Bugün başka bir IMEI daha atacaktım. Herşeyi doğru yaptım. Programda Reconnect e bastım telefonu taktım ama MI logosunda kaldı. Programda sayfa açılmıyor. İşin kötü yanı kabloyu çıkartıyorum telefonda kapanmıyor. Logoda kaldı öyle ne yapmam lzm. ACİL YARDIM LÜTFENNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Güzel bir sorunla karşınızdayım. Var mıdır bu sorunu yaşayan? Çözümü bilen?

aynı sorun bende de var satın aldigim haliyle duruyor, türkçe dil

• YARDIMMM SADECE TELEFONU KAPATABİLSEM YETER LOGODA KALDI.
  • Çözüldü arkadaşlar akilli.be den Seyit Hocam sağolsun :)
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    sp flash tool ile orjinal rom veya bootloader kilidi açıp sphinx yükleyin hocam

• Arkadaşlar şarj edeli 1 buçuk gün oldu gün içinde 3g-2g karışık kullandım.Sabah 9 da 6.1.21 versiyonu yükledim onun için 7dakika pc ye bağlı kaldı şu anda değerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bunların hepsini denedim ama olmuyor
  • Bu disaridan indirdigimiz temalari nasil yukluyoruz 3 taraf temalari desteklemez diyor yani illa marketten indirmemiz mi lazim

• merhaba

vodafon ve turkcell için mi rom larda 3g bağlantı için dns ekleme nasıl yapılıyor bilen varmı ?

google dakiler hep wifi için anlatmış.. program kullanmadan yapmak istiyorum.

malum rom larımız root lu zaten
  • Cihaz daha elime gelnedi sayfayı en baştan beri okuyorum sanırım shipnx yükledi herkes gelen rom u kimse beğenmemiş değil mi?

• Kamera açısından Redmi note 3 ile redmi note 2 arasında kaydadeğer bir fark var mı? (Ön ve arka kamera)

• Kamera açısından Redmi note 3 ile redmi note 2 arasında kaydadeğer bir fark var mı? (Ön ve arka kamera)

• olemix51 kullanıcısına yanıt
    shipnx rom gayet güzel şimdi Xiaomi.eu MIUI7-5.0.2(6.1.21)Global EU Rom bunu deniycem.

şu kameradan galeriye geçmeye çalıştığında patlamayan bir rom var mı?
  • Valla kamerasi bence vasat ozellikle gece cekimlerinde ama gunduz cekimlerde her telwfon gibi guzel ama bu paraya bu donanima yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: immortalcain

shipnx rom gayet güzel şimdi http://en.miui.com/thread-214146-1-1.html Xiaomi.eu MIUI7-5.0.2(6.1.21)Global EU Rom bunu deniycem.

şu kameradan galeriye geçmeye çalıştığında patlamayan bir rom var mı?

Bu romun türkçeleştirmesi bayağı sıkıntı. Kameradan geçiş sorunu bu romda da var. En iyisi shipnx rom olarak görünüyor.
  • harun1389000 H kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadim o ekran süresi mi? 6 saat olan imkansiz gibi 6 saatte %30 sarj yemis olmasi ?

• Bootloader için başvurdum xiaomiye ama bu saatten sonra pek umrumda değil açıkçası. Xiaomi.eu romunun flashtool versiyonunu kurduktan sonra çevirideki eksik yerleri gördüm ve romdan soğudum. Şimdilik (global çıkana kadar) sphnix 2b ile idare edeceğim. Ha idare dediysem kötü olduğundan değil, globalin daha iyi olacağına güvendiğimden

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.