Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ankarada güvenli olarak nerden alabilirim bu telefonu veya güvenilir bir site varmıdır ?
  • venom88 V kullanıcısına yanıt
    Облако Mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/6tUt/VecwG4bwg

http://pcsuite.mi.com/

bu ikisini kurun muhtemelen tanıyacaktır
    ben burdaki leri kurdum sonrasında pc suite gerek kalmadan tanıdı

Bu driverler ile hem imei hem sp flash ile rom atmayı yaptım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ifteri61

merhaba.
    Sizde benim gibi bu telefonu sırf sd card takılımıyor ve 64GB yok diye almayanlardansanız size güzel bir haberim var.
    Aynı teleofunun snapdragon 650li versiyonu geliyor.onun içinde simlerden birine microSD takılabiliyor.ilgilenenlere duyurulur.

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Nereden bu fotoğraf?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada Sphinx v2b yi yükledim. Gerçekten çok başarılı bir rom olmuş. Global rom gelene kadar fazlasıyla idare edecek bir rom. Özellikle çinden alanlar satıcının yüklediği dandik romu bırakın hemen yükleyin bence. Türkçe dil de gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ifteri61

merhaba.
    Sizde benim gibi bu telefonu sırf sd card takılımıyor ve 64GB yok diye almayanlardansanız size güzel bir haberim var.
    Aynı teleofunun snapdragon 650li versiyonu geliyor.onun içinde simlerden birine microSD takılabiliyor.ilgilenenlere duyurulur.

Gerçekten hocam böyle bir bilgiye nerden ulaştınız?

• Orjinal sitesinde yazana göre (http://www.mi.com/note3/pro/) 16-32 gb ındada sd card slotu varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 25 Ocak 2016; 1:25:59 >
  • Arkadaşlar bu telefonu alma arefesindeyim bi kaç sorum var

-telefon kalın mı

-kamerası nasıl

-16 GB alıyorum hafıza kartı fln almıyor mu bu cihaz (2. Sim SD kart olarak kullaniliyormu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler biraz özelleştirme işine girsek tema font ,programlar olarak mesela xposed hala yükleyemedim 64 bit buluyorum ama olmuyor
  • Elimde iki adet redmi note3 16 GB gri renk telefon vardir ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

• Hocam 32gb/3gb olan modele SphinXv2b romunu yükledim fakat parmakizi okuyucusu çalışmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim veya şuan için daha iyi diyebileceğiniz bir rom var mıdır?
  • tema - font olarak kendi sitesinden indirebilmek için dili ingilizce yapmanız gerek başlangıç olarak

akabinde ekranda görselleri ister standart sıralama ister katogori olarak listeleyip indirebilirsiniz
    burda şu önemli. çin server ları genel olarak yavaş. bazen hiç açılmıyorlar.
    eğer sizin de internet bağlantınız yavaş ise 1 tema indirmesi bitmeden diğerine geçmeyin

tema ayarlar kısmından online olarak özelleştirme seçtiğinizde ekran kilidi simgeler vs olarak farklı online dosyalar indirip var olanlardan karışık grüntüler elde edebilirsiniz

temalar genel olarak fhd çözünürlükte değil. bu temanın tasarlayanı veya rom u tasarlayanın ayarı olabilir. fhd değil derken kullandığınız cihaz isterse 4k ekran çözünürlüğü olsun. bu rom da ben mükemmel icon görüntüsü veya form dğeişimi görmedim. ekranın kalitesini arka plana oyacağınız yüksek çözünürlük bir resmi inceleyerek farkedebilirsiniz. ama temalar maalesef değiller.

foont kısmı ise.. firmanın online sitesindeki ücretsiz fontlar latin karekterleri açısından birbirine çok aşırı benziyor
    5-10 tema indirerek çok farklı görüntü ve sonuçlar alabilirsiniz

iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: kopgit

Hocam 32gb/3gb olan modele SphinXv2b romunu yükledim fakat parmakizi okuyucusu çalışmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim veya şuan için daha iyi diyebileceğiniz bir rom var mıdır?

Bende parmak izi sensörü sorunsuz çalışıyor. İlk mesajda anlattığım şekilde stock roma dönün, sorun devam ederse aldığınız kişi ile bir görüşün.
  • Tema market harici temaları yüklemek için illa xposed ve mitools mu yüklemek gerek temayı yukluyorum ama market harici temaları destekleniyor diyo

• Son sürüm ShpinX romu kullanan varmı tavsiye eder misiniz ?

• ben kullanıyorum v2b yi ama batarya bence hızlı tükeniyor
    1 gun anca gider 2. gün imkansız
    v2a finali dene istersen daha stabil olur bence
  • TA7AI kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç bozmiyim hocam global çıkana kadar böyle devam

• beyler telefona rom yüklerken galiba bi sorun oldu telefon açılmıyor. sp flash tool BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032) hatası veriyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.
  • Aynen Öyle
  • Telefonu alan kenara çekildi su konu hareketlenmedi bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: kopgit

beyler telefona rom yüklerken galiba bi sorun oldu telefon açılmıyor. sp flash tool BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032) hatası veriyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.

Bilgisayarı sürücü imzalama devre dışı moduna alıp yükleme yapın. İşletim sistemi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.