Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 4 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
18.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 1.5 aydır kullanıyorum bu telefonu ve cok memnunum iyiki almışım.
    Yalnız bir sorum olacak. Telefondaki arka plan verilerini nasıl kısıtlayacam. Samsungda yapmıştım kolaydı bunda bulamadım. İnternetim biraz hızlı bitti ben mi kullandım telefon mu yedi çözemedim. Eskiden samsungda 4 gb ın yarısını kullanmışlığım yok bunda 3 haftada bitti. arka plan verilerini kapatma konusunda yardıma ihtiyacım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar telefon almak istiyorum, xiaomi redmi note 4 ile xiaomi redmi 5 plus arasinda kaldim, redmi 5 plus degil de redmi note 4 istememin nedeni sarj konusunda daha iyi olmasi, redmi note 4 hala alinabilecek bir cihaz mi? Aldigimda 3 4 sene kullanmak istiyorum

• beatboxqwe kullanıcısına yanıt
    ben eşime aldım. kendimde kurcaladım, günlük kullanımına dikkat ettim. gayet güzel şekilde istenileni yapıyor telefon. 4 ay oldu alalı hala akıcılığını kaybetmedi menüsü. Kendim galaxy note 5 kullanıyorum. günlük kullanım için aralarında çok fazla farklar yok. Eğer oyun vs. çok fazla grafik isteyen programlarda ya da oyunda kullanmayacaksan bence f/p oranı çok iyi telefonun. Hem xaomi android'i de gayet güzel bir şekilde kullandırıyor.
  • Arkadaşlar ana ekrandan bu kısayolu kaldıramıyorum

Xiaomi Redmi Note 4

• arkadaşlar telefonu alalı 2 hafta oldu.telefon akıcılık konusunda iyi.şarjı da iyi gidiyor.sağlam bir telefon.

gelelim eksi yönlerine.

bazen facebook uygulaması açılmıyor.başka bir arkadaşta varsa ve sorunu nasıl çözdüyse yazarsa sevinirim.

piyasada telefona uygun tamperli cam yok.uydurmasyon bir şeyler takıyorlar.

kamerası gündüz eh işte idare eder.ama akşamı bırakın hafif ışıksız bir ortamda kamera çamura gibi çekiyor.hayatımda az ışıkta bu kadar kötü çeken başka bir telefon daha kullanmadım.

yani kamerası dışında iyi bir telefon.kamera ile işim olmaz diyorsanız alın derim.
  • Telefonu geçen yıl Kasım ayında aldım. Tereddütlerim vardı. Özellikle camı hakkında bir bilgi yok sitelerde. Piyasa malı kırılmaz cam taktım. İlk taktığım koruma cam kırıldı. Sonra Çinden birebir kırılmaz cam sipariş verdim. Birebir diyorum çünkü adamlar yapmışlar (!) Ne yapmışlar? Kenarlara çift taraflı bant yapıştırmış aklı evvel çinliler güya cam tam olarak ekrana yapışıyor ancak ekranın hassasiyet özelliği sıfırlara inmişti.Ortasında bant olmadığı için de kabarıyordu...(Çinliler ile net üzerinden mesajlaşıp teşekkürleri ilettim Türkçe olarak.Onlar da hı hı dediler.Neyse ayrı mevzu)

Telefonu alalı dediğim gibi 1 yıl oldu ve o tarihte (yani 1 yıl önce) 950 (dokuzyüzelli türk lirası) TL'ye almıştım. Fiyatına göre en memnun olduğum telefon. Daha önce GM Discovery 2, Xperia Z3+ kullandım. Sony'nin 2000 TL'lik telefonunu katlar bana göre. Bir tek kamerada Sony'nin gerisinde kalır. Bataryası zaten efsane (yani benim hesabıma göre haftasonu günde en az 3 saat internet/oyun (score match) , 1 saat konuşma,1 saat sosyal medya, 15-20 dakika mobil banka, fotoğraf, kamera...vs.) % 20'lere iniyor. Haftaiçi stabil kullanımda 3-4 günü rahat bulur.
    Tavsiye! Kullanırken kauçuk veya benzeri bir kılıf ve iyi bir korunmaz cam (birebir uyanını şimdiye kadar görmedim o kadar piyasa dolaştım) ile kullanın derim. Yoksa camı HASSAS İÇERİK!

• Arkadaşlar redmi note 4 kullaniyorum yedek cihaz olarak fakat bir sorunum var .
    Bazı yerler kafasına göre karanlık mod oldu bildirim paneli koyulaşti hiç bir bildirimi okuyamıyorum nasıl düzeltebiliriz ? Yardım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.