Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir batarya durumu iyi normal bir sekilde gidiyor hatta hafifde olsa daha yavas batarya duzeyi azalmaya basladi. 9 saat ekran acik kalma suresi gordum bu guncellemeden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, telefonu yeni aldım. Günlük Kilit Ekranı özelliğini kullanamıyorum, daha doğrusu bulamıyorum bir türlü. Bu özelliği nasıl aktifleştirebilirim?

Günlük Kilit Ekranı: Kilit ekranının sağ üst köşesindeki yonca işareti :)
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    Farklı bir tema kullanıyorsanız olabilir. Ben ios teması kullanıyorum şu an bende de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The-Raven T kullanıcısına yanıt
    Varsayılan temayı kullanıyorum. Sorun bölge seçiminden kaynaklanıyormuş. Bölgeyi Hindistan yapınca yonca işareti kendiliğinden geldi. Fakat bölgeyi seçerken Çin'in olmadığını farkettim. Şimdi de bunu araştırıyorum.
    Kullandığım Telefon: Redmi Note 4

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar redmi 5 plus ve redmi note 4 arasında kaldım. Benim için önemli olan pil ömrü ve sistemin akıcı olması. Ayrıca bugün her iki modelide inceledim ekranın renk ve keskinlik değeri note 4'te daha iyi gibi geldi. 5 plustaki ince çerçeve olayında sanki telefon düşünce ekran hemen gidecek gibi geliyor ama bilmiyorum yine de. Aralarında ince çerçeve dışında şunu alsan daha iyi olur dedirtecek bir fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

Varsayılan temayı kullanıyorum. Sorun bölge seçiminden kaynaklanıyormuş. Bölgeyi Hindistan yapınca yonca işareti kendiliğinden geldi. Fakat bölgeyi seçerken Çin'in olmadığını farkettim. Şimdi de bunu araştırıyorum.
    Kullandığım Telefon: Redmi Note 4
    Bölgeyi nasil hindistan yapiyoruz? Ben de kullaniyodum günlük kilit ekranini son 1.5 aydır kullanamıyorum.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Ek Ayarlar > Bölge kısmına gelip istediğiniz bölgeyi seçin.

Redmi Note 4, Global Sürümü kullanıyorsanız, bölgelerde Çin var mı diye bakabilir misiniz? Bende Çin yok, sorun neyden kaynaklı bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevkelade1i -- 19 Mayıs 2018; 4:6:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    global kullanıyorum çin yok bende de. çin versiyonlularda çin var sadece sanırım.
  • Bu telefon ile Hybrid Pro HD kulaklık kullanan var mı ?. Var ise deneyimlerini merak ediyorum.
  • Arkadaşlar merhaba !

Kendime yedek bir telefon bakıyordum fiyat/performansıyla üzmeyecek bunu gördüm bir kaç yerde. Bu kadar sayfayıda okuyamadım lakin telefonu yeni alıcaklara objektif bir şekilde önerir misiniz?

Ve de şuan en uygun nereden alınır? A101 yada Bim e hiç geldimi bı telefon?

• Hocam cihaz sizi pil konusunda çok memnun eder günlük kullanımda da işinizi çok rahat görür. Bizim evde iki tane var düşün.

• Ürün 20 cm yükseklikten halıya düşürülüp çizik ezik almadan entegre sorunu verdi ve ekran açılmıyor. Ekran değiştirdik sorun çözülmedi, entegre sorunu oldugu kesinleşti. 3-4 kişide de aynı sorun çıkmış, yeteri kadar özenilmiş bir telefon değil sanırım.
  • bugün itibariyle teknosadan redmi note 4 global versiyon almış bulunmaktayım. kutunun içeriğinde yazmamasına rağmen orjinal kulaklığı çıktı. bu teknosaya özel bir durum olabilir. telefonu alır almaz bütün güncellemeleri yaptım. ancak teli kutudan çıkarıp ilk açmaya çalıştığımda tel açılmadı şarjı 0 gelmiş. normal bir durum mu?
  • ismail111111 İ kullanıcısına yanıt
    Hem 0 şarj ile gelmesi hem de kulaklık çıkması normal değil kutuyu ilk siz mi açtınız?

orjinal kulaklık mı?
    xiaomi telefonlarda kulaklık olmaz.
    imei kontrolü yapın ve mi hesabı kontrolü yapın.
    kullanılmış mal satmış olmasınlar!!!
  • Yeni update 9.5.10.0 deneyen var mi?

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Bazi yorumlarda nadirde olsa telefonun 0 sarjla geldigini okumustum ama hic kulaklik cikan gormedim teknosaya ozel olabilir mi acaba? Telefonu teknosada gorevliye actirdim kutu evo iletisim hologramiyla yapisikti gorevli hologrami kesip acti icindende evo iletisim garanti belgesi cikti. Kurulumu yapip oyle vermesini soyledim tamam dedi tel acilnayinca 0 sarjla gelmis bazilari bu sekilde cikiyo dedi sonra teli sarja takip acti kurulumu yapti eve gidince sarjini doldurup teli ac ileri ileri ileri diye tiklarsin dedi uygulamalarin hepsindede tek tek biseyler cikip onay aldi benden. e posta hesabi olusturup hepsine onay verdim. Normalde olmasi gereken bu sekilde mi? Telefon kullanilmis telefon olsa da kurulum yaptirtir mi@vurucumuhammet@vurucumuhammet

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Bazi yorumlarda nadirde olsa telefonun 0 sarjla geldigini okumustum ama hic kulaklik cikan gormedim teknosaya ozel olabilir mi acaba? Telefonu teknosada gorevliye actirdim kutu evo iletisim hologramiyla yapisikti gorevli hologrami kesip acti icindende evo iletisim garanti belgesi cikti. Kurulumu yapip oyle vermesini soyledim tamam dedi tel acilnayinca 0 sarjla gelmis bazilari bu sekilde cikiyo dedi sonra teli sarja takip acti kurulumu yapti eve gidince sarjini doldurup teli ac ileri ileri ileri diye tiklarsin dedi uygulamalarin hepsindede tek tek biseyler cikip onay aldi benden. e posta hesabi olusturup hepsine onay verdim. Normalde olmasi gereken bu sekilde mi? Telefon kullanilmis telefon olsa da kurulum yaptirtir mi@vurucumuhammet@vurucumuhammet

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Imei kontrolu ve mi hesabi kontrolunu nasil yapiyoruz acaba? Kusura bakmayin teknolojiden pek anlamamda yardimci olabilir misiniz

Düşük bir ihtimal de olsa telefon kullanılmış ve formatlanmis olabilir

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.