Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuan 8.0.4.0 sürümü yüklü. Yeni 8.1.2.0 sürümü çıkmış. Bootloader kilidi açık olmadan, ilk sayfada yer alan anlatımdaki gibi kurabilir miyiz ?

Edit: Güncel romu indirip 7z ile açtım. Anasayfadaki kurulumu aynen uyguladım. Bir sorun yok. Sadece klasör içinde klasör olmadan,rom dosyasını tek bir alana çıkarıp kurulum yapınız.(Son güncelleme dosyası 2 kez 7zip ile çıkarılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 29 Aralık 2016; 4:16:16 >
  • ethemugur kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sürekli çine gidip geliyor ya da irana ordan aldı sürekli getiriyor sağolsun turk telekom hattım eski deyimle avea dediğim gibi ben de sadece galeri sorunu var onda da farklı bir galeri yazılımı yükleyip varsayılan olarak ayarlarsanız sorun kalmıyor zaten dert edilecek bir şey değil galeriyi aç arka plan da çalışsın foto ektikçe aç ordan bak işte

Bu arada malum ota yoluyla güncelleme yüklenmiyor o yüzden flashlamak için güncel romu indirmek için gerekli olan rom dosyası

indirmeye başlamadıysa :
    http://bigota.d.miui.com/V8.1.2.0.MBFMIDI/nikel_global_images_V8.1.2.0.MBFMIDI_20161118.0000.00_6.0_global_29673a36a6.tgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 28 Aralık 2016; 22:4:57 >

• Arkadaşlar şuan bu telefonu almayı düşünüyorum. Almalıyım yoksa başka bir modelemi yönelmelim.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1.2.0 kurmaya başladım hadi bakalım. Ulan daha 4 gün önce mi ne flashlamıştım cihazı yahu

öncelikle cihazı flashlayınca içindekiler silinmiyor verilen dosya otayla güncelleme yapar gibi yüklüyor.
    Bildirim seslerinde değşiklik var.
    ikonlar da ufak tefek değişiklikler var.
    sistem çubuğuna kısayolların tamamına erişebilmek adına 2 defa çekme olayı gelmiş
    galeri sorunu devam ediyor.
    internetten içerik yüklemeye bağlı olan takılmalar gitmiş özellikle facebook instagram yağ gibi akıyor.
    kilit sesleri bir çalışıyor bir çalışmıyordu hatta neredeyse çalışmıyordu düzelmiş
    uygulamalar daha hızlı açılıyor.
    kameradaki flash senkronizasyon sorunu da devam ediyor yani o alana hiç bulaşmamışlar.
    10 dk de gördüklerim bunlar. Sistem de ciddi iyileştirmeler yapılmışken nedense mevcut basit sorunlar ellenmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 29 Aralık 2016; 3:11:37 >

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Tercihimi redmi prodan yana kullandım. Hayırlı olur inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redmi note 4 sipariş vermiştim. bugün gelecek büyük ihtimalle. buradaki yorumları okuyunca tereddüt ettim. kötü mu yaptık acaba?
  • Güncellemeden sonra bekleme de 1.5 saatte %1 pil tüketiyor .
  • Bu yeni 8.1.2.0 güncellemesini kurmak için illaki PC ile flaslamak mı lazım. 1.3 GB lik dosyayı indirdim güncelleme için telefonu yeniden başlat yazıyordu tikladim 5 dk sonra telefon açıldı ama rom dosyası tam inmedigi için güncelleme başarısız yazıyordu 2. defa deniyeyim dedim yine aynı sorunu verdi var mı bir çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anguzek -- 29 Aralık 2016; 16:29:36 >
  • Anguzek A kullanıcısına yanıt
    yukarıda linkini paylaştığım dosyayı indirin daha sonra ilk sayfadaki talimatları uygulayın. Veri kaybı olmuyor zaten ama siz ne olur ne olmaz yedek alın.

Bu arada iyi toplamışlar sanırım 8 saat ekran süresi alacağım. Pil %88 ken kullanmaya başladım.şu anda %41 3 saat 51 dk ekran süresi var. 11 saat bekleme süresi wifi den 4 gb 4g den 1 gb dosya indirdim bu kullanımda. Şu ufak tefek hataları da çözseler 10 numara olacak. Ve alet yağ gibi akıyor geçişler çok yumuşak. Takılmadan eser kalmamış. Mutlaka geçin.
  • Sağol hocam çok teşekkür ederim eve gidince bir deneyeyim bakalım nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ethemugur

Deep sleep ve galeri hariç başka sorun var mı? Batarya ne kadar dayanır sadece nette takılsak?

Hangi model için soruyorsunuz? Redmi note 2, redmi note 4 yada kullandığım redmi note 3 Pro mu?

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Redmi note 4 için soruyordum ama redmi pro aldım artık.
  • dediğim gibi neredeyse 1 gün bekleme %88 pil ile kullanmaya başlama yarım saat görüntülü konuşma 6 gb dosya indirme gps wifi 4g alayı açık.kısıtlama yok normal modda çalışıyor alet ayrıca antutu testi içermektedir kullanım. telefonu şarjataktıktan sonra ekran görüntüsü aldım. ha bir de unutmadan 3 parmakla ekra görüntüsü alma çalışıyor artık

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 30 Aralık 2016; 4:38:48 >

• ürün ulaştı ve süper gerçekten. Ivır zıvır program yok. Stabil şekilde çalışıyor. Şarjını yarın deneyecem inşallah. Birde tek gözüme çarpan şey kameradan fotoya geçmiyor. Yeni güncellemeyi hemen kurayım mı dersiniz?
    Şu an dememe dönemimdeyim. Sesi, kasa sağlamlığı, tepkileri müthiş. Bu fiyata imkansız ne htc ne asus ne de samsung. alamayız. Tavsiye derim. Redmi note 4 64/3gb
    Tavsiye ederim.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğrafları s-image olarak atarsanız daha iyi olur. Hattınız 4G mi ?
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    Forum da uzun zamandır simage çalışmıyor maalesef klasik DH işte o yüzden normal attım . Evet 4G

• ethemugur kullanıcısına yanıt
    Hocam ben redmi note 4 kullanmadım. Buradaki yorumlara göre giderek demekki kullandığım redmi note 2 deki sorunlar hala redmi note 4 de görülüyor dedim. Sorunu da MTK ya bağlamıştım. Bende redmi note 3 Pro kullanıyorum. Daha da kolay kolay bir tane MTK li cihaza bulaşmayacam. 50-60 tl fazla olsun Snapdragon olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Hocam ben redmi note 4 kullanmadım. Buradaki yorumlara göre giderek demekki kullandığım redmi note 2 deki sorunlar hala redmi note 4 de görülüyor dedim. Sorunu da MTK ya bağlamıştım. Bende redmi note 3 Pro kullanıyorum. Daha da kolay kolay bir tane MTK li cihaza bulaşmayacam. 50-60 tl fazla olsun Snapdragon olsun.

Ben yurtdışı aldım kayıtsız. Malum yolla kayıtlı. Fiyatı epey uyguna geldi o yüzden. Aldığım dönemde Mi5 en ucuz 1200 idi yurtiçi. Şu zaman olsaydı Mi5 alırdım açıkçası. Snapdragon olması ayrı bir dünya gerçekten.
  • İlk sayfaya dikkat çekici özellikler arasına kablosuz görüntü aktarmayı da ekleyin bence.
    Samsung TV ile sıkıntısız, yazılımsız ve aparatsız görüntü aktarıyorum.

Hatta şöyle söyleyeyim Galaxy S5 ve Note 5'ten çok daha başarılı. Özellikle görüntü gecikmesi yok gibi. Milisaniye düzeyinde. Görüntü ses eşleşmesi ise anlık. Bahsettiğim iki Samsung modelinde ses ve görüntü eşleşmezken en az 1 saniye gecikmeyle görüntüyü transfer ediyor.
  • onder748 kullanıcısına yanıt
    Herkeste olan kameradan galeriye geçiş sorunu bende yok. benim de 64/3
    Rom 8.0.5.0.0 global stable. Ama aynı romu internet te de bulamıyorum, en güncel 8.0.4.0.0 gösteriyor.
    Çoğu insanın bu sorundan bahsetmesi garibime gidiyor açıkçası, romum da nette yok. Çok garip.

Konuda bahsedilen hiçbir sorunum da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 30 Aralık 2016; 15:54:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.