Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pranis

Herkeste olan kameradan galeriye geçiş sorunu bende yok. benim de 64/3
    Rom 8.0.5.0.0 global stable. Ama aynı romu internet te de bulamıyorum, en güncel 8.0.4.0.0 gösteriyor.
    Çoğu insanın bu sorundan bahsetmesi garibime gidiyor açıkçası, romum da nette yok. Çok garip.

Çok ilginç. Bnedeki sürümde 8.0.5.0.0(MBFCNDG)
    Aynısı değil mi kamerada çektiğim fotoyu açmaya basınca geçiyo ama geri atıyo.
    Bu arada ben güncellemeyi yüklicem Bakalım. Üç parmak ekran görüntüsü alma şu an çalışmıyo yada ben yapamadım. SİZde nasıl?
  • onder748 kullanıcısına yanıt
    Evet rom sürümleri birebir aynı,
    kilit ekranını açtım hemen şimdi çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 30 Aralık 2016; 15:57:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Evet rom sürümleri birebir aynı,
    kilit ekranını açtım hemen şimdi çalıştı

Kilit ekranından direkt kameraya geçince aleriye geçiyor Ama kilidi aç sonra kamera ya girden gleriye geçmiyor bu başka bi ayrıntı
  • onder748 kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranından direk kameraya geçtiğimde galeriye tıklıyorum geçiş yapmıyor.
    Kiliti açıp kameradan galeriye sorunsuz geçiş yapıyorum. Rom aynı rom telefon aynı telefon ama gerçekten garip.
  • bu bizdeki sürüm ile ilgili gerçk sürümler değilmiş yazmışlar ilk sayfada 5 hane değilde 4 hane olacakmış. Ben dosyaları indirdim şimdi güncelleyecem. İnşallah bakalım.

GÜncellemeyi yaptım ama drayverleri yüklemede problem yaşadım hamdolsun. Düzeldi. Sürüm güzel gibi inceleyecez. Ürün yağ gibi süper. vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder748 -- 31 Aralık 2016; 14:33:21 >
  • telefon bugun geldi. ne gibi testler yapmaliyim onerisi olan var mi sarji su an icin cok iyi gibi. Sonradan bir aksilik olur mu bilemiyor um.
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım araniza katıldım. Dün %85 şarj ile bıraktım telefonu sabah kalktığımda %51 kalmıştı. Güncellemeyi dün akşam kurdum. Nasıl cozeriz bu sorunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar_sinan

Arkadaşlar telefonu yeni aldım araniza katıldım. Dün %85 şarj ile bıraktım telefonu sabah kalktığımda %51 kalmıştı. Güncellemeyi dün akşam kurdum. Nasıl cozeriz bu sorunu.

Hattın 3G mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnede s5 vardı hanıma almıştım redmi note 4'ü. Fakat çift hat, entekre radyo, ekranın büyük olması, çift tıkla uyanma, hafızası, bataryasından umutluyum ve yeni bir deneyim anlamında bunu kendime aldım. Eğlenceli inşallah uzun süre sağlıklı bir şekilde hepimiz kullanarız.
    Bidirim güncellemesini ilk gördüm pil ve performası birleştirmişler. Bakalım başka neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder748 -- 31 Aralık 2016; 14:42:54 >
  • arkadaşlar, arama kaydını nasıl siliyoruz? ben bir türlü bulamadım.
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimar_sinan kullanıcısına yanıt

Cihazın pili 3G de çok çabuk tükeniyor.Bu linkte TWRP veya root ile çözümü mevcut(Bana göre riskli bir işlem). 4G de batarya sorunu yok.
    Bende şuan biri 4G diğeri 3G çift hat olarak kullanıyorum. Aynı sorun mevcut. Cihazda 6-7 saat ekran süresi ancak 4G hat ile alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 31 Aralık 2016; 17:21:41 >

• arkadaşlar 4G hatlı kartlarda şarj problemi yok. 4G ye geçin o kadar. ROOT şimdilik tavsiye etmem. Yeni stabil güncellemelerde geliyor zaten
  • arkadaşlar, arama kaydını nasıl siliyoruz? ben bir türlü bulamadım. aramalar her biri tek tek siliniyor. ancak tamamını silme yok? ilginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 31 Aralık 2016; 19:22:46 >
  • radyocu kullanıcısına yanıt
    Numaranın üzerine basılı tutunca toplu sil seçeneği çıkmıyor mu?
  • ister tek ister toplu sil var. son sürüm 8.1.2.0 bu arada
  • Selam arkadaşlar. Bir arkadaşa gittigidiyordan redmi note 4 alacağız delta grantili yazıyor. Buradan alan oldu mu global romla mı geliyor?
  • GittiGidiyor dan aldım bende. Delta servis garantili. Sürüm 8.0.5.0.0. Global Rom değil. Arama kaydının tümünü silme seçeneği yok. Ya da ben bulamıyorum...
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herhangi bir numaranın üzerine biraz süreyle basınca en altta toplu sil seçeneği çıkıyor. Acele ettim galiba. Pek kullanışlı bir yol değil. Ancak sorun da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyocu

GittiGidiyor dan aldım bende. Delta servis garantili. Sürüm 8.0.5.0.0. Global Rom değil. Arama kaydının tümünü silme seçeneği yok. Ya da ben bulamıyorum...

Radyoya ekstra vergi alındığı için acaba radyosuz sürümünü mü getiriyorlar...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.