Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Dün 21 saatin üzerinde bekleme süresi aldım ama tam olarak dikkatli bakmadım. Bu şarjın bitiminde ekran görüntüsü paylaşırım.
  • Samsung s5 te gunde 2 kere sarj ederdim. Yetmiyor çünkü.

Artik sabah 7.00 ile gece 01.00 yeten ve hatta %25-30 şarj kalıyor.emran goruntu suresi ortalama 6 saatin uzeri. Artik ozgurum. Tavsiye ederim.

Kamerayı on yargılı oldugum icin kucumsemistim. Halbuki o ne ozellikler. Masallah. Time lapse slow mosin gibi modlar mükemmel.

Cift hat işin üst boyutu. Radyo bana surpriz oldu. Eskiden cok dinlerdim.☺

Emsalleri Lenovo da var asus da var samsungu soylemiyrum 1500 tl den asagi degil.

Kameradan galeriye direkt gecis cozum:

Tel uykudayken ses kizma tusuna asarak direkt kameraya gecilebilir. O zaman calisiyor.,(kilit ekranı ayarlarindan aktif edin)
  • arkadaşlar mi 5 yerine bunu almak mantıklı mı sizce mi 5 mi alsam bunu mu alsam ne derseniz ? çok büyük bir farklılık var mı performansta
  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt
    Ben bu telefonu araştırırken bir sürü siteye baktım, o arada bu mesajı görünce telefonu satın almak için biriyle iletişime geçtim hemen. Ben bu mesajını 21 saat ekran süresi olarak anlamışım yanlışlıkla :(

Yine Oukitel aramaya devam desene...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

arkadaşlar mi 5 yerine bunu almak mantıklı mı sizce mi 5 mi alsam bunu mu alsam ne derseniz ? çok büyük bir farklılık var mı performansta

Merhaba,
    Öncelikle söyleyeyim telefonlar hemen tıpatıp nerdeyse aynılar Ama mi5 batarya ve kasa sağlamlığı konusunda geri kalıyor. Bu durum sizin ihtiyaçlarınıza göre değişiklik gösterebilir tabi.Bence uzun kullanım ve telefonun ömrünün uzun olması anlamında note 4 tavsiye derim. Ben de bayağı araştırdım ve note 4 e karar kıldım. Ayrıca işlemciye takılmayın bence antutu puanları yakın birbirine. Birde hafızası 64gb bunuda ekleyelim artı olarak.
    Fiyat anlamında da 100 TL civarı oynuyor aralarında.
    İnce bir kılıf ve kırılmaz camla süper oluyor.
    Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder748 -- 5 Ocak 2017; 9:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ben bu telefonu araştırırken bir sürü siteye baktım, o arada bu mesajı görünce telefonu satın almak için biriyle iletişime geçtim hemen. Ben bu mesajını 21 saat ekran süresi olarak anlamışım yanlışlıkla :(

Yine Oukitel aramaya devam desene...

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

Yani hocam şu süre süper bence. sabah 7 akşam 12 civarı kalan %4'tü. tam 17 saat yoğun kullnaım 2 saat civarı youtube 1 saat grafik isteyen oyun 1 saat civarı konuşma, devamlı internet mobil yada wifi whatup ne istersen. Birde iki hat birden açık. Samsung s5 te akşam olmadan 16 gibi pil biterdi.
    Bir günü dolu dolu hiç birşeyden kısmadan kullanıyorsunuz. KAfanız gerçekten rahat acaba akşama yetermi falan.
    Oukitel aldığınızda yoğun kullanıyorsanız 2 günün akşamına acaba yetecekmi diye tedirginlik yaşayacaksnız. Bu net.TAbi karar sizin.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder748 -- 5 Ocak 2017; 10:13:8 >

• onder748 kullanıcısına yanıt
    Ben normal 3000 mah bataryalı bir telefonu 2 gün kullanıyorum zaten. Neti sürekli açık tutmam ve 3g açık değil de genelde 2g de kullanırım telefonu, bir kısayol ile nete gireceğim zaman 4g açıyorum.

Şu an 5200 mah bataryalı telefonumu 3-5 günde bir şarj ediyorum. 4-7 gün gidecek telefon arıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakinda firmalar uyandi artik bataryayi buyutuyirlar. İstadiginiz gelecektir. İyi gunler
  • Cihazı bende yakınıma aldım,ön yargılarım vardı hem markaya hemde mtk işlemciye ama inanılmaz stabil çalışıyor ve kalite muazzam.Gerçekten düşünmeden alınabilecek bir markaymış,yakında bende mi5s veya yeni çıkacak (ne olursa artık mi6 filan:) düşünüyorum.

Pil ortalama 6-8 saat arası ekran süresi veriyor.2 gün civarı ortalama kullanımda gidiyor bataryası.
    hocam teşekkür ederim telden hata verdi cevap yazamadım..

ben aslında biraz da ekranı büyük diye bunu istiyorum fiyatıda çok uygun fakat aklım karışıyor onun daha yüksek işlemcisi vs ve görüntü olarak daha hoş olması gibi bir de elime alıp deneme fırsatım yok sonuçta bu da skıntı oluşturuyor telefonu görebilsem en azından bir fikir sahibi olcam ama o imkanda yok şimdi ne yapsam bilemiyorum siz kasa olarak bu daha sağlam diyorsunuz..

birde karşılaştırma da çok yok iki telefon arasında :(
  • Yahu bu kameradan galerıye gecısı ne kadar sorun yapıyorsunuz.yukleyın magazadan farklı bır galerı uygulaması(quickpic tavsiyem) uygulama ayarlarından varsayılan galerı olarak yukledıgınız programı secın kameradan galerıye direk gecıs yapın ıster kılıt ekranında ıster fotograf cektıkten sonra....
  • Htc 10, huawei p9 plus ve bunun arasında gidip geliyorum. Yazılım fakiri çinli telefonlara bir daha para vermem diyordum, ucuz etin yahnisi diyordum ama filmde kemal sunal a kanıp her seferinde yanlış karta oynayan fukara adam gibi yine bu telefonuda alabilirim bakalım.
  • Son sürüm güncelledikten sonra mobil ağ pil tüketimi %6-7en %12-13e çıktı. Birde tam dolum şarj süresi bir saat kadar uzadı. Keşke güncellemeseydim.
  • USB hata ayıklama açıksa kapatın arkadaşlar sistem performansını acayip etkiliyor anlamadım . Özellikle video akışı olan içerikler de acayip kasıyor alet anlamadım
  • Yeni güncellemeyi flashtool ile yükleyeceğim ama bu driver'ları yükyelemedim yardımcı olabilir mi biri acaba (windows 10 bu arada pc)
    merhaba arkadaşlar. ben bu telefona yabancıyım...benim tel mıuı global 8.0 kararlı 8.0.4.0 telefona güncelleme geldi indiriyorum fakat yüklerken tel yeniden açılıyor sonra yükleme yapılmadı diyor. birkaç kez bu şekilde oldu...yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anguzek

Yeni güncellemeyi flashtool ile yükleyeceğim ama bu driver'ları yükyelemedim yardımcı olabilir mi biri acaba (windows 10 bu arada pc)

http://forum.miuiturkiye.net/konu/guncelleyici-wifi-baglanma-hatasi.9546/

Orda paylastigim videoda ilk 2 dakika yi uygula okadar
  • Hocam çok sağolun sayenizde hallettim nihayet . Bir de bu en sonda fabrika ayarlarına sıfırlamak gerekiyir mu ve eğer yaparsam tüm veriler silinir mi acaba?
  • Anguzek A kullanıcısına yanıt
    Fabr.ayarlarina sifiayin. Silinir hersey. Hafiza kartı varsa bi onlara visey olmaz

İyi gunlerde kullanalim inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.