Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende 3 gün önce aldık bu telefonu .Herşey çok iyi çok hoşuma da gidiyor tipi normal bir kullanıcıyim ama bu telefonun zaman zaman çekmeme sorunu yaşaması kronik bir problemi sanırım .Birde kimse konuşsam kendi sesimi duyuyorum yankı yapıyor falan diyor ara ara bunu yapıyor hattım Vodafone ve İstanbul gibi bir yerde merkezi yerlerde yapıyor bu sorunu .14 gün iade süresi dolmadan geri göndermeyi düşünüyorum bu sorun yüzünden .Bu fikri olan varsa çok ihtiyacım var beğeniyorum da telefonu ama konuşma olayı önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri verin imkanınız varsa, bu cihazda tüm operatörler i kullandım, extrem bi çekmemezlik görmedim, hindistan cihazı olmasın sizinki,

• Global versiyon ve turkiye garantili aslinda birdehocam.cekmeme sorunu oype yokta cokfazla konusurken yanki duyuyor sureklikarsi taraf iletisim kuramiyoruz dogru duzgun

• Bugün mavi modelini satıcısı hepsiburada üzeinden 1419+kargo olarak satın aldım.Bakalım,ürün inşallah hayal kırıklığına uğratmaz.Çok araştırdım ,bu fiyat aralığında bu cihazı kesecek cihaz yok sanki.Gelince izlenimlerimi paylaşacağım.

• Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Kronik sorunları olan bir telefon mudur (ekranda sararma,ghost screen ,şebeke problemleri vs). 1080p 60 fps video kayıt yapılabiliyor mu, kaç saat ekran süresi alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 12 Eylül 2019; 18:50:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carambols kullanıcısına yanıt
    MErhaba bende aynı fiyata biraz önce mavi renginden sipariş ettim. Xiaomi türkiye garantili olarak yazıyordu ama firma ismi bulamadım. Hangi firma bakıyor acaba ? KVK olarak düşünüp satın aldım ben umarım kvk garantilidir :)
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    hafta başında gittigidiyorda axess kampanyasıyla 1200 küsürlü rakama gelmişti keşke değerlendirseydin hocam hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KVK olması lazım hocam,bu arada hayırlı olsun.Ben de 5ten sonra sipariş verdim.Yarın şubeden teslim alabilir miyim acaba?

• Arkadaşlar,Sizde de oluyormu?
    Görüşme anında bir bakıyorum başka birini yanlışlıkla aramışım,Yakınlık sensörü çalışıyor,yenide kalibrasyon yaptım.
  • Açık alanda sorunsuz int giriyor ama ev gibi kapalı alanlarda int var görünüyor arama ve aranmada sorun yok ama İnternete bağlanmıyor h+ veya 4.5g modu farketmiyor, başka marka telefon aynı operatör bağlanıyor... Sorun ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cernobill -- 13 Eylül 2019; 13:20:15 >
  • gunesser kullanıcısına yanıt
    Bende yanlışlıkla arama şu şekilde oluyor. Çift hat kullanıyorum, normalde rehbere girip kişinin numarasına tıklarsam hangi hattan aramak istediğimi soruyor ve seçim yapmamı bekliyor.

Ama son arananlarda bir kişiyi seçersem 5 4 3 2 1 diye sayıp kendisi otomatik arıyor. Bu durumdan rahatsızım, bazen tuş kilidine geçmeden elim yanlışlıkla dokunmuş oluyor yada kişiyi seçiyorum ama

o anda başka birşey çıkıyor geç aramam gerekirken tel hemen arama yapıyor. Bunu kapatmanın yolunu bilen varsa çok iyi olacak, ben bulamadım
  • Xiaomi Redmi Note 6 Pro cihazımın ahizesinden karşı tarafın sesi gelmiyor. Hoparlörü açınca ses geliyor. Sorun ne olabilir? Durduk yere birden gitti ahize..

• 64 gb olanı mı

• Ben de az once gittigidiyordan aldim 1095 TL geldi chippara ile.32 GB yeterli bana su an 16 gb bile yetiyor.Onceligim kamera ve batarya oyun oynamiyorum,2 sene tasisa beni yeter.Ne dersiniz mutlu eder mi,bir de ithalatci garanti sorun olur mu delta garantili

• INOVASYON kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada tr garantili aldım ama kvk dan garanyisi çıkmıyor bulunamadı dıyor nerden garantılı bu cıhaz

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Gelen cihaz global sürümmüydü acaba ?
  • AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı mantıkla aldım, 2 sene taşır, bir sıkıntı olmaz gibi duruyor. ben gayet keyifliyim. ama 2 sene sonra teknoloji baaya ilerde olacak suan bile 108 mp kameralar çıktı varın 2 sene sonrayı siz düşüünün,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrhtByz

Sizinle aynı mantıkla aldım, 2 sene taşır, bir sıkıntı olmaz gibi duruyor. ben gayet keyifliyim. ama 2 sene sonra teknoloji baaya ilerde olacak suan bile 108 mp kameralar çıktı varın 2 sene sonrayı siz düşüünün,
    Guncellemelerle ilgili yap/yapma dedigin bi sey var mi hocam ?

• Arkadaşlar bir sorumolacak:
    Note 6 pro'nun kulaklık ses seviyesi beni tatmin etti. Ben QCY T3 aldım, bunun da ses yüksekliği güzel fakat bass düşük. Bunun için equalizer ayarı yapıcam ama nasıl yapacağımı bulamadım. kendi müzik uygulamasından kulaklık ayarlarından yapılıyor gösteriyor fakat bende o kısım aktif değil seçemiyorum bu kulaklıklarla.(bluetooth olduğundan herhalde)
    Kısacası bass sıkıntım var, telefonun kendinden ayar yapabilir miyim, yoksa uygulamalar mı kullanıyım, önderdiğiniz var mı bass için?
    bununla alakalı konu varsa göremedim, onun linkini de paylaşabilirsiniz, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri yaptım. Geldikçe de yapıyorum.
    Hocam bizim yapacagimiz tek bir şey var telefonu klasik bir şekilde kullanmaya devam etmek.
    Oyundu bilmem neydi telefonu zorlayacak isindiracak şeylerden uzak durmaya devam.
    Güncellemeleri de düzgün al, kılıfını tak aynen devam et. 2 yıl sonra haberlesiriz yine :)

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.