Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen daha sağlam note 7. telefonu çok düşüren kişiler vs note 7 alsın zaten. birde öyle ki aralarinda ki fiyat farki muazzam değil. ha biz 2 bine aldık abiye ama ucuza da bulunabiliyor. ben tasarimini begenmedim note 7 nin ve saçma olan 48 mp foto cekmek icin pro moduna almak gerekiyor kamerayı. yoksa 12 mp çekiyor. bilmeyene ya da uğraşmak istemeyene uzun yol bu. belki güncelleme ile daha basite alırlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

aynen daha sağlam note 7. telefonu çok düşüren kişiler vs note 7 alsın zaten. birde öyle ki aralarinda ki fiyat farki muazzam değil. ha biz 2 bine aldık abiye ama ucuza da bulunabiliyor. ben tasarimini begenmedim note 7 nin ve saçma olan 48 mp foto cekmek icin pro moduna almak gerekiyor kamerayı. yoksa 12 mp çekiyor. bilmeyene ya da uğraşmak istemeyene uzun yol bu. belki güncelleme ile daha basite alırlar
    redmi 6 pronun video ve foto performansı daha iyi, özellikle videoda redmi 7 de ciddi problemler var.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    elime ilk aldığımda bende öyle düşündüm. video performansinda stabilite var miydi anlamadim ama sanırım vardir

• Redmi note 6 pro da telefonun yan veya arkasında kısa surede deformasyon soyulma vs. var mı?
    Redmi note 7 de galiba komple cam dolayısı ile deformasyon olmaz gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar iki telefon arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

redmi note6 pro 64gb tr garantili satıcı hb 1.419 tl

samsung galaxy a30 tr garantili satıcı bittibitiyor 1.748 tl

oyun oynamam stabil sorunsuz çalışsın yeterli sizce hangisi? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Redmi note 6 pro da telefonun yan veya arkasında kısa surede deformasyon soyulma vs. var mı?
    Redmi note 7 de galiba komple cam dolayısı ile deformasyon olmaz gibi sanki.
    Note 6 proyu kılıfla kullanıyorum. Kılıfsız olsaydı da pek zayıf gelmiyor gözüme kaplaması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 günlük note6 promu iade etmeye ugrasiyorum .hepsiburadada 14 gunluk kosulsuz iade olayi var gorunurde ama geri almiyorlar.Bgunde İstanbul daki xiomi servisiyle gorusup iade talebi yapacagim almazlarsa tuketici heyetine basvuracagim yarinda .kanunu uygulamiyorlar. Şebeke problemleri yuzunden iade ediyorum buarada .onun haricinde dort dortluk cokta sevmiştim tasarimini flan .biri ariyor cagri sonra dusuyor .konusma kaliteside hic iyi degil vodafone hatta ve istanbul gbi bir yerde yaşiyorken birde cok can skıcı

• Konsurken karsi taraf kendi sesinin yankilandigini soyluyor zaman zaman.forunlarda cok arastirdim bu sorunu yasayan tonla insan var ama cozum yok bilen varsa paylaşsin .eski 5 yillik lenovo telefonuma takinca bile konusmalar sorunsuzken 1400 para verip rahat konusamamak koyuyor adama

• merhaba arkadaşlar, bir yakınım için redmi note 6 pro aldık geçtiğimiz kış. son 3-4 aydır telefonun ekranı kendi kendine açılıyor. yani ekran yanıyor, sonra tekrar kapanıyor. bu sorun ile karşılaşmış olan var mı daha önce ? ne yapabiliriz, bilemedim. çözüm arayışındayım. bilgilendirebilecek varsa memnun olurum
  • Konuşma esnasında karşı tarafın sesi kendine yankı yapıyormuş bende ise ses normal geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Ekran/Uyandırmak için kaldır aktifse kapatılabilir

• yahely kullanıcısına yanıt
    bi üst mesajda yazdım hocam .aynı sorundan dolayı iade işlemleriyle uğraşmaktayım .adam akıllı iletişim kuramıyorum karsı tarafla çözümünü cok aradım yok sanırım

• stacker41 S kullanıcısına yanıt
    Acaba operatörle ilgili bir durum olabilir mi? En son sürüme pc ile güncelleyip başka hatla arama yapmayı denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ulaştı elime gittigidiyordan ithalatçı garantili almıştım ama adam Xiaomi Türkiye garantili yollamış harika oldu,elinde yoktu galiba benden sonra ilanı da kaldırmış zaten.32'lik versiyonu 1095 liraya almış oldum.(100 TL chip-para ile).Su an için çok memnunum,yap yapma dediğiniz işlem var mı telefon için ?

• Bugün ulaştı elime gittigidiyordan ithalatçı garantili almıştım ama adam Xiaomi Türkiye garantili yollamış harika oldu,elinde yoktu galiba benden sonra ilanı da kaldırmış zaten.32'lik versiyonu 1095 liraya almış oldum.(100 TL chip-para ile).Su an için çok memnunum,yap yapma dediğiniz işlem var mı telefon için ?

• beyler lg de falan telefonu pc bağladıgımızda usb driver kendiliğinden kuruluyordu bunda nerden bulucaz usb driverları 3. parti kullanmak istemiyorum
  • Telefon pahanlandi birden

• stacker41 S kullanıcısına yanıt
    miui sürümü 10.2.2 mi? o sürümde benzer şebeke sorunları yaşamıştım 10.2.1 sürümüne döndükten sonra sorun kalmadı.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Mİ 6 5,15 İNÇ TELEFON BU PRO ÇİNSİNİN İNC ORANI ÇOK YÜKSEK.
    DAHA NORMAL İNC ORANI DÜŞÜK OLAN YOK MU?
  • https://www.donanimhaber.com/MiUi-11-guncellemesini-alacak-telefonlar--114423

Redmi note 6 pro listede yok ? Çok ilginç telefon hala satışta.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.